Idol..

Min favoritsnubbe, han den äldre från Piteå var med ikväll... Men de hade stylat om honom så han såg ut som en grävling... Sen att han tappat sin helgoa röst gjorde mig helt förtvivlad.. Sen var det Rasmus tur och han är ju hur het och sexy som helst men han hade nog drabbats av feber för det var inte så bra det heller...
Men ERIK. Jösses, jag fick hämta hakan i golvet!! Mamma Mia var bra han var!!!! OJ OJ OJ!!

Onsdag..

Ja när man bara går hemma så är det otroligt förvirrande och komma ihåg/hålla reda på va det är för dag ibland :) Idag är det iallafall onsdag, igår känndes det som torsdag.. Konstigt det där...

Har hunnit med en hel del även att klockan bara är ett. Varit ute i nästan 3 timmar med Ixi, det var riktigt skönt! Men nu måste man plocka fram vantar och mössor känner jag. Jag blir irriterad när jag inte hittar min vita tunna tygmössa.. Den är urful men ascool!

Nu ska jag sätta mig och söka vartenda jävla jobb jag kan hitta som jag har en chans att kunna få. Alltså ganska meningslöst att söka jobb som injengör (kolla jag kan inte ens stava till det!) och bilmekaniker.. Men vad kan jag? Jo jag är bra på att säga vad jag tycker, på att prata, tänka, säga konstiga saker, skratta... Vad blir man då?

Hmmm varför klagar folk på att de som inte tjänar så mycket inte ska betala lika mycket i skatt som de som tjänar mycket mer.. Är det inte redan så? Tjänar man 10000 i månaden betalar man mindre i skatt än den som tjänar 20000? Eller vad har ni gått för mattekurs i skolan??

Roliga saker.

Är när man tar upp gamla kontakter igen.
När jag bodde i Huskvarna så umgicks jag med en kille ett tag. När jag sedan träffade idioten så bröts den kontakten och vi har inte pratat så mycket sen dess.. Inatt låg vi och tjatade i telefon i nästan 3 timmar. Vi hade mycket och prata om som ni förstår. Det är alltid trevligt när gamla kompisar dyker upp igen!

Jag ska gå hem till mamma snart och hämta Ixi och gå en lång promenad. Min mensvärk är inte av denna värld just nu så den brukar gå över om jag går en sväng. Tror Emelie pratade om igår att hon ville komma hit och tvätta lite också... Min tvättstuga stor ju nästan alltid tom så den är öppen för mina kompisar! :P


Underbara låt!


Söndagsångest

Ja söndagar är den jobbigaste dagen av alla.. Känner sej ensam och så. Tur att Magnus Betner finns. Han gör att jag ligger här på soffan och skrattar!

Världen består av fler manliga svin än myror, fast det finns underbara män också. Jag har några i mitt liv och jag känner att jag behöver inte fler. Det får räcka. För nästa gång jag väljer så kommer jag garanterat välja ett svin. Vart ska man leta för att hitta de guldklimpar som finns kvar? Eller är mina manliga guldklimpar de enda som finns?

Snart blir det natta för min del. Sova sova sova! MYS!

Dagens kommentar..

Från min älskade vän Milli... Sitter med tårar i ansiktet nu, bara så du vet...

Hade du stannat den där kvällen hade vi hållt om dej o bildat en mur, en mur mellan dej o idioten.
JAg hade inte låtit dej gå tillbaka dit dagen efter om jag hade fått veta hur det var.
Jag hade tvingat dej att följa med mej hem, hade ringt polisen. Hade gjort allt jag någonsin kunnat.
Du tänker vad som hade hänt. Jag ångrar att inget hände tidigare..
Jag älskar dej gumman o ångrar ofta att jag inte tvingade dej att stanna.
Man får inte titta åt andra hållet.
O jag lovar dej att jag aldrig ska titta bort mer!

Din vän för alltid Milli

Du ska inte ångra någonting, du har gjort mer än du nånsin kunnat. Utan dej hade jag aldrig varit där jag är idag.
Du är en riktig vän!

Presenten till Marcus!


Förstå..

Ingen kan förstå hur det känns när det svider på ens kind
av en hand som tillhör den man tycker sig älska.

Ingen kan förstå hur det känns att ha en kniv mot sin strupe
och få styrka och säga att man lika väl kan dö.

Ingen kan förstå hur det känns i hjärtat
att höra varje dag vilken dålig människa man är av den personen man lever med.

Ingen kan någonsin förstå hur maktlös man är när man lever med en man som är stark,
som med en blick kan få en och bli rädd och svag.

Ingen kan någonsin förstå hur jag kunde älska honom när han slog mig gul och blå.

Ingen kan någonsin förstå som inte varit där själv hur det känns att varje dag leva med en tung sten som bara blir tyngre och tyngre. Som till slut gör att man vill ge upp allt. Man ger upp allt. Vänner och familj. Alla man älskar. Man orkar inte sträcka ut sin hand och säga hjälp.

Nu är jag så oerhört tacksam att jag fått hjälp. Jag behövde aldrig sträcka ut min hand, ni tog den och drog upp mig!

Lillis och Snorkis.

Har nu dammsugit av soffan, bytt gardiner och städat bort det mesta som kan påminna mig om dessa två underbara katter. Jag tror Lillis ligger och gottar sig på ett blått moln medans Snorkis jävlas med allt och alla för så var de. De har det nog bra där de är, mina sötnosar. Matte saknar er! Men vet att jag tog rätt beslut!

Hockeysäsongen har ju börjat. Ett jäkla tjat hit och dit... Blir redan trött på det. Det är ju inte nu det gäller, säsongen är ju så lång. Fråga mig i februari, Mars då är det mer intressant att diskutera hockey när det börjar dra ihop sig. Tyvärr vet man redan nu att nått av lagen med mest pengar som har råd att köpa flest spelare kommer vinna... De andra har inte en chans.. Men så är det ju i sportens värld, allt handlar om pengar. Livet handlar om pengar i vissa fall också. Men det finns saker som är viktigare än pengar. Vänner, hälsa och kärlek. Sånna saker kan man inte köpa. Då betyder inte pengar ett skit. Men visst har man pengar blir livet betydligt enklare. Man behöver inte oroa sig utan lägga energin på annat. Jag vill lägga min energi på saker som jag tycker är viktigt. Vännerna och familjen. Med mycket pengar och utan vänner och familj skulle jag inte vara något. Nu har jag allt utom mycket pengar men jag mår ganska bra ändå. Man får leva på det man har!

Jobb..

De sökte Cherry Casino personal i Stockholm och jag skickade iväg ett mejl igår kväll... Idag hörde hon av sig! Skitkul! Hon kunde erbjuda mig minst tio pass i månaden till och börja med... Vart ska jag bo jag vill flytta!! Där finns jobb! Här går jag bara och hänger!

Kärlek är som en vässad kniv, i fel händer tar den liv. Visst är det så med kärlek? Det kan göra så himla ont! Men samtidigt kännas så himla underbart fantastiskt! Men det är väl kanske det som är susningen med kärlek. Man kan aldrig veta när den dyker upp. Gör den det så kan man bara le och känna fjärilarna i magen. Ibland när jag tänker på HAN så kommer dom där fjärilarna fram, när han ler så där med hans blåa ögon, när han leker med ringarna han har, när han tittar snett på en och frågar Vad tänker du på sötnos? Då blir jag varm i hela kroppen. Så har jag nog inte kännt innan.. Men så dyker den där upp, han med de röda elaka hornen.. Han är en man, passa dej! Han är en lögnhals, han lurar dig!! Ibland känns det som det är jag som lurar honom, jag vet inte alls vad jag vill, jag är skiträdd för att känna nåt alls. Det är så skönt att slippa tänka, bara gå. Inte känna. Men om Han är HAN kommer väl han att vänta?

Nu kommer snart mamma ringa! Vad är det för kille du pratar om? Hahaha hon är söt min mamma!

Nu verkligen öser det ner här. Precis som gud tömde hela sitt tårföråd och bröt ihop!

Inatt..

..låg jag och funderade och funderade.. Jag hatar mig själv när jag ligger och tänker massor. Inatt tänkte jag på Cherrys årsfest. Vad hade hänt om jag stannat kvar den där kvällen? Hade alla redan då fått se hur elak han är? Hade han gjort katastrof? Hade alla vänt mig ryggen och tänkt, skyll dig själv, du gör ju inte som han säger! Jag hatar mig själv för att jag tillät mig bli så svag. Om jag någongång blir så svag igen ska jag be om en hand för att komma upp.

Jag har varit vaken sen kvart i sex. Ixi vaktar väldigt bra iallafall!

GRATTIS MARCUS PÅ DIN 30ÅRS DAG!
Din present kommer lite senare här på bloggen!!


Godnatt!

Nu har jag varit ute med Ixi och kissat av henne.. Nu ska vi sova. Ska bli spännande och se vart hon lägger sig för att sova!!

Kollade på Efterlyst förut. Märkligt hur vissa kan sitta och ljuga i teve om det nu verkligen är han Mats som mördat sin blivande fru. Han sa ju en del märkliga saker i intervjun så man anar ju att något inte står rätt till. Ioförsig kan medierna vinkla det hur de vill också.

Imorgon blir det hundpromenad vid tio om de inte ringer och väcker mig från jobbet. Sen är det Linköping som gäller. Då ska vi prata om kvinnligt. Vad är kvinnligt för dej??

Skåneland...

Hmmm skulle Landskrona vara myrornas krig på teve skulle det svarta vinna...
I landskrona går bussarna på el... Är det verkligen långt tänkt rent miljömässigt? Vore det inte bättre att värna om miljön på något annat sätt? Elförbrukningen måste ju också sjunka, tänk vad de tjatar om att man ska ha lågenergilampor hit och dit!
Kebabsåsen i Tranås är fortfarande bäst, i skåne har de mer nåt som liknar nån tjock majonäs.
Dock hade jag det trevligt! Trevligt sällskap!! Tack!

Nu sitter jag hemma. Ska ha mammas hund Ixi över natten. Får se hur det går, jag tror ju det kommer gå bra... :)


Spontanryck!

Snart ska jag iväg på lite semester till Skåne. Hälsa på en gammal skolkamrat!!! Inte som mamma tror, träffa nån idiot till karl från internet!! :P
Ska bli skönt att komma hemifrån ett tag nu. Det är så tomt nu när Lillis och Snorkis är i himlen. Ett svårt beslut men jag har noga övervägt fördelar mot nackdelar med att ha dem kvar. De har det bra nu, i himelen. Inte ens vi människor har det så bra att vi kan bestämma oss när vi vill dit... Om jag hade haft dem kvar, kan jag inte åka och säsongsjobba, jag kan inte åka iväg och ett par dar utan att jag måste be någon vara kattvakt. Nej detta var ett BRA beslut sen får folk tycka va de vill...

Nej snart går tåget... Hörs senare, från Skåneland!!

Måndag...

Idag ska jag inte göra alls så mycket. Ska snart iväg till Emelie och väcka henne och äta frukost!!!

Helgen har varit bra tycker jag! Även att mitt spel bakom Black Jack bordet inte har varit av denna värld, men man kan inte hacka upp sig på det, finns värre saker som kan hända faktiskt.

Idag kanske jag får post där det står om han kommer ut. Eller inte om han kommer ut för det gör han, men när han kommer ut.. Ujjja!!! Vill inte! Fast det ska ändå bli ganska skönt att få ett datum, nu har jag inget liksom...

Roligt..

Jag som trodde det skulle bli roligt att jobba ikväll.. Jävla spelare.. Sjuka i huvet! Jag vill aldrig mer stå bakom ett Black Jack bord! Nu sitter jag här igen med mina extrema krav. Jag kan inte ha sånna höga krav på mig.. Jag får inse att jag hade ett reklampass ikväll.. Tänk vad folk vill spela med mig nästa gång jag jobbar på Babar eftersom de då vann idag.. hehehe.. Jaja.. Tur i KÄRLEK får man ha när man har otur i spel!

Försökte kalla på vakterna flera gånger under kvällen.. Nej ingen kom.. De står hellre utanför och dricker kaffe.. Blir galen.. jag ville bara gråta förut... Skärp dig liksom, gråta för att man Alltid går till jobbet och man gör inte mer än så gott man kan.. hehehehe..

Nej nu ska jag faktiskt sova...

Babar

Snart ska jag cykla iväg till Babar och jobba. Ska bli väldigt kul!! Slipper ju iallafall onyktra folk som ska tjata ihjäl en när man ska försöka jobba och koncentrera sig på att vara trevlig mot gärsterna. Det roligaste på hela kvällen var dock då kollegan Alex kom och lyfte upp mig så jag satt gränsle på han och vi hade kramkalas... Folk de tittade lite konstigt på oss.. Men det lyfte apselut (det heter inte längre absolut) min kväll även att det inte gick så bra... Det viktigaste var dock att jag fick lite skoj under kvällen... Men tjata inte med mig när jag jobbar.. Tack!!

Får nog uppdatera mer imorgon. Nu måste jag fixa iordning det sista...

PUSS!!

Sötisar!



Jag till vänster! Högst upp Emelies youtube kändisar Selma som ligger på rygg och SixTen som ligger som en helt vanlig normal katt. Längst ner skäggiga damen (som tyvärr inte syns här) Ixi!

En ros

Ni är värda dagens ros:

* Min faster
* Emelie
* Min mamma och pappa
* Min syster
* Mina kompisar
* Kvinnorna på Kvinnofrid i Linköping
* Marcus
* Alla ni som jobbar ideelt med att människor ska få det bättre
* Alla hemlösa
* Alla barn som har föräldrar som inte bryr sig
* Ni som kämpar för att det ska bli bättre rättvisa i samhället

Ahhh listan kan ju göras väldigt lång egentligen... Men Här får ni en ros!!


Torsdag.

Idag har vi spånat vidare på ämnet manligt och kvinnligt. Idag koncentreade vi oss på manligt. Vi fick 5 minuter på oss och skriva vad vi anser är manligt. Jag skrev bland annat, hantverkarbyxor, självsäkerhet, att våga visa känslor, självständighet och sånna saker. Vi alla tre tyckte ganska lika faktiskt.

Men man tänker ju egentligen, varför man formas som man gör. Jag anser ju inte att jag är speciellt kvinnlig egentligen. Visst om jag går ut eller går och jobbar så tycker jag det är kul att sminka upp sig och så vidare. Annars har jag ju ganska "killiga" intressen. FOTBOLL bland annat. :)
Men vad har gjort mig sådan, varför blev inte jag en tjej med högklackat och blonderat hår och moderna kläder? Äsch det spelar fan ingen roll, jag är nöjd precis osm jag är! Men man formas från det att man är bebis. En tjej som ramlar tröstar man och pratar "bebisspråk" med, En kille som ramlar daskar man till och säger " upp med dig". Nu säger jag inte att det ALLTID är så här men jag tror i många fall är det så. Är det så konstigt att killar inte kan visa känslor om de inte fick göra det när de var små? De skulle vara tuffa redan i lågstadiet och inte gråta om de ramlar på asfalten på rasten. Är det därför många killar har svårt att visa sina känslor för att de har redan som barn fått lära sig att man ska vara tuff medans vi tjejer ska få gråta? För visst är det så att grabbarna sitter inte och kollar på fotboll och dricker öl och pratar känslor, men det gör vi tjejer, nästan hela tiden oavsett om vi sitter hos varandra eller på jobbet.

Vi kom även in på detta med föräldraledighet. Man har ju inte sett någon direkt ändring sen mamman och pappan kunde dela på den. Det är fortfarande mest mammor som är hemma med bebisen. Är det så jävla konstigt? En mamma har burit på barnet i 9 månader, skrikit ut ungen på BB och ska amma den nu. Är det inte mer än rätt att mamman ska få vara hemma längre i och med att det faktiskt är bra att amma? En pappa kan vara en bra pappa ändå, även om han inte tar ut sin dagar. Han kan ta ut de senare när barnet är äldre för som mamma vill man väl inte känna någon press på sig att sluta amma och börja jobba bara för man ska dela lika på föräldraledigheten?

Torsdag lika med Linköping

Veckorna går så fort. Nu är det torsdag igen och jag ska få prata av mig! Skönt!

Har varit och hjälpt mamma och handlat nu... Och varit ute med Ixi! :)

Igår var Emelie här och kollade på fotboll. När det spelats 85 minuter av matchen vet hon fortfarande inte att Zlatan bytt klubb och vilka som var vilka... Det säger lite om att hon offrade sin lediga tid för min skull igår! För att jag skulle få fotbollssällskap! :)

Första gången.

Första gången han slog mig så skrek jag. Jag skyddade mitt huvud. Jag grät och svor. Jag satt på golvet och höll om mitt huvud. Jag hade skrapsår på benet, han gick loss på hela lägenheten istället. Varför var jag så dum att jag gick tillbaka? Snälla döm mig inte, jag dömer mig själv alldeles för mycket!


Här är en bild från förundersökningen på hur min lägenhet såg ut efter. Man ser sönderslagna stolar, Grejer som ligger överallt. Här kan man inte se min dataskärm som var delad mitt itu, man ser heller inte mina kort som han har slått på som hänger snett på väggen. Man ser inte heller min bula i huvudet...

Jag håller på att skriva på min bok nu, därför tog jag fram detta. Måste få lite ordning på de olika tidpunkterna då allt inträffade. Det är som en kycklingröra i mitt huvud. När han gjorde detta sa han att jag hade varit otrogen.

Onsdag!

Idag har jag iallafall inte haft några mardrömmar. Sovit mest som en prinsessa faktiskt!! Jag ska vika tvätt nu, slänga över lite bilder från mobilen och dammsuga!

En bra video! Dont trust a ho! Never trust me!


Det finns nån

Det finns någon som gör mig glad förutom mina vänner och min mamma och min syster och min faster. Det är en man. En man som lyssnar och förstår. Kärlek kommer det aldrig bli, aldrig någonsin men det finns något annat, en ömsesidig respekt. Den är värdefull, får mig att förstå att det faktiskt finns män som kan vara mer än bara skitstövlar och osjälvständiga småpojkar. Han har sån glädje, skrattar, ger komplimanger. Får snart träffa han igen och då ska jag säga till honom att hans tid som han lägger på mig är värdefull för mig och betyder mycket!

Varför är man så dum mot sig själv? Varför behandlar man inte sig själv så som man behandlar sina vänner? Man skulle aldrig ha lika höga krav på sina vänner som man har på sig själv. Man ska se bra ut, man ska gå ner i vikt, man ska vara så jävla bra på jobbet, man ska ställa upp och så vidare. Man skulle aldrig begära att en vän gick ner i vikt, att den alltid såg bra ut, att den ALLTID ska finnas där, eller hur? Varför är man så jävla hård mot sig själv? Alla kan inte vara bra på allt, men ALLA är bra på något. Även du! 

Vad är du mest nöjd med?
Själv är jag nog mest stolt över mina ben och min spontanitet. Ingen är så bra som mig på att hitta på spontana galna saker. :)


Mardrömmar

Jag har haft svårt att sova. Fick Theralendroppar som jag tagit innan som man sover på. Jo visst sover jag kanske bättre men jag får mardrömmar. Inatt drömde jag att jag träffade Idioten. I drömmen var jag jätterädd då jag såg honom men skulle visa mig stark för honom. Jag varken sprang eller bufflade på honom då han kom emot mig. Jag stod bara still och tittade han i ögonen. I drömmen tog han tag i mig, han hade ett sånt där strypkoppel som man använder som halsband på hundar. Han slog mig med det, skrek fula ord och jag låg på marken. Det värsta var att i drömmen fanns det suddiga människor runt omkring men de gjorde ingenting! Jag vaknade av att jag låg på sidan och kände en oerhörd smärta i ryggen.

Varför drömmer man sånt här? Här det för att de på kvinnofrid pratat om att jag måste tänka mig olika scenarium om jag skulle träffa honom igen? Är detta någon bearbetningsprocess för att förbereda kroppen att han snart kommer ut? Vad drömmer jag nästa gång i så fall? Att jag kastar mig i hans armar och vi återförenas? Vad är värst, att han skullel slå mig en gång till eller att jag skulle kasta mig i hans armar? Att jag skulle kasta mig i hans armar. Slå mig får han gärna göra, jag är van. Men nej kasta mig i hans armar skulle jag aldrig välja, aldrig någonsin!

Oj då..

Nu när jag loggade in så hade 4 stycken kommenterat hux flux... samtidigt typ... Undra om det var på grund av Marcus Birro? En skrev kommentaren "vilken tung blogg".. Är det positivt eller negativt? Sen var det förstårs en kommentar från Emelie! Love you hunny!

Nu ska jag ut på morgon promenix med Ixi!

Återkommer om mindre trevliga drömmar jag hade inatt....

Marcus Birro

Har ni inte läst hans blogg. Gör det medetsamma! Han är begåvad den mannen!


Det kan vara...

...mindre än en månad kvar tills Idioten kommer ut... Jag vill inte tänka på det men nu ploppade det upp i huvet igen.

Jag vet inte vad jag hade gjort utan Emelie. Hon får mig och skratta som aldrig förr! En sak var iallafall bra med den idiotiska relationen jag hade med Idioten. Det var att jag fick chansen att lära känna henne. Efter allt som hänt, både hon och jag har haft det jobbigt, så känns det som jag funnit en vän för livet! Tack Emelie för att du finns!

Pratade med en gammal barndomsvän idag med. Lilla söta B! Vi som var nästan oskiljaktiga i tonåren! Var så roligt att prata med henne igen!

Idag har jag bakat bullar, eller frallor. Luktar jättegott nu!! Men nu måste jag ta tag i disken som tyvärr blir efter man styrt och ställt i köket... !


Äktenskapslöften!

Som ni redan vet att jag pratat innan om att jag och Emelie jobbar på vårat gayförhållande. Nu har vi skrivit äktenskapslöften! 5 stycken blev det!!

1. När det är sport på teve ska Emelie vara kvinnan i äktenskapet och servera öl framför teven, sticka samt laga mat!

2. När det vankas bak i hushållet ska Tina bära huckle o servera öl eller annan god alkoholhaltig dryck till den dåvarande mannen i hushållet Emelie

3. Emelie ska varannan gång också behandlas med ansiktsmask... (om ni undrar så är detta ett dåligt men skoj internskämt!)

4. Vid krogbesök finns ett undantag, båda parter ska då vara kvinnor och försöka finna en så attraktiv karl som möjligt, om möjlighet finns ska denne karl oxå följa med hem för lite action..

 5. I äktenskapet ska otrohet med män tillåtas men man ska Ej dela med sig... Eftersom det då kan leda till svartsjukedrama!

Detta låter väl bra eller vad säger ni?? :)


Politik.

Satt och surfade lite igår när jag kom hem från Emelie. Surfade in på moderaternas hemsida. Där kunde jag bland annat läsa detta. Öka skydd och stöd till våldsutsatta kvinnor. Bra! Nu kanske alla partier tycker så, det ska jag ta reda på. Vet ni också att 2008 anmäldes det 28300 fall av misshandel mot kvinnor och 5450 våldtäkter. Det är alltså fler än 75 stycken kvinnor om dagen som blir misshandlade... Jag är då inte ensam iallafall.

Igår kväll åkte jag till Emelie. Hon och jag blev höga på socker så vi skrattade som vanligt väldigt mycket. Idag har jag jätteont i magmusklerna!! De som ser våra konversationer på facebook måste tro att vi är galna! Men kul har vi!

Jag funderar lite på om jag ska cykla bort och köpa färska frallor och göra en riktig toppenfruskost!

GRATTIS MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN!!! DU ÄR VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!!

Söndag.

Idag är det söndag.

Orkar inte blogga...
Har legat och kollat på Här är mitt liv som visades igår med Micke Persbrant! Jag har skrattat!! Hahahha.. Fan vilken underbar människa han är!!

Nu ska jag snart cykla iväg till Emelie!

Spådom...

Inteför att jag egentligen tror på sånt här men tycker ändå det kan vara ganska spännande! Det med ekonomin stämde ju ganska bra.... Men jag vill inte ha en mörk yngre man... Jag vet ju ioförsig inte vad jag vill ha!

Romantik:
Den första spirande känslan av kärlek som är ren och fin, kärlek i dess renaste form. Det kan symbolisera starten på ett nytt förhållande, vänskap som romantiskt. Detta kort visar en relation och känslor som har potential att bli djupare och allvarligare men det är på ett tidigt stadium. Den här personen känner starkt för dig och känslorna är rena och genuina, han/hon vill dig väl och har goda intentioner.

Din blivande:
En mörk yngre man med brunt till svart hår och bruna ögon till svarta. Han är trygg, stabil och säker, en riktig arbetsmyra. Han har troligtvis inte några barn, är i din ålder eller yngre. Han kan även vara relativt oerfaren med relationer sedan tidigare.

Änglars viskningar:
Du har en ängel i din närvaro, håll utkik och var uppmärksam på de små tecken som ges till dig. En ängel kan ta formen av en annan människa, barn och djur, det gäller att öppet sinne för att kunna upptäcka den.

Ekonomi:
Det som var:
Förändringar är på väg i din ekonomi, du släpper gamla vanor och städar upp ordentligt. Du betalar av skulder och börjar om på ny kula.
Det som är: Din ekonomi är under kontroll och du kanske slår på stort genom ett större inköp som tex ny hemelektronik, möbler eller renoverings prylar som samtidigt är en investering i din fastighet. Detta ger dig ett ökat självbefinnande och trivsel i hemmet.
Det som kommer: Nu får du ta ansvar för dina handlingar ekonomiskt, du tar skulder att ta itu med, lån betalas tillbaka. Du tar tag i det hela och rensar upp vilket får dig att må mycket bättre psykiskt, att du har din ekonomi under kontroll igen.


Dagens kommentar!

Från Milli!

Min underbara starka Tina!!!
Du är för mej bilden av en stark kvinna!!
Kom ihåg det!

Tack gumman! Du är guld värd och tack för att du orkar lyssna jämt och ständigt! Och tack för skratten inatt och FÖRLÅT för den dumma kommentaren jag slängde ur mig igår... Ibland säger man först och tänker sen!! Fast som du säger kanske det inte gör så mycket... Värre kanske med 4 sekunder! Hahahaha!!


Dessa män!

Har varit ute på en promenad med Ixi och Emelie. Vi konstaterade som vanligt att MÄN är inte födda att leva bland oss kvinnor, iallafall inte hos oss eftersom varken jag eller Emelie blir kloka på dem! Skulle det finnas ett uppslagsverk ute i bokhandeln där det stod vad saker han säger betyder så skulle jag iallafall stå först i kön. Kosta vad det kostavill typ! Jag tänker inte gå in mer på vad jag är bekymrad över men jag är ganska glad ändå!

Snart ska jag till mitt älskade Babar och jobba. De skulle köra någon 80tals kväll där, vilket kan vara gansa kul. Något band från Boxholm! Från Boxholm! Ja det kan inte bli värre än den där trubaduren som en gång spelade på Babar då jag jobbade som sjöng om kvinnor och alkohol. Undra om den trubaduren då var lika förvirrad som jag är just nu? Hahaha...

Måste äta också. Blir nog kyckling... eller pytt i panna! Eller köttbullar...

Måste lyssnas på idag! Empire Of The Sun - We are the people!

Dagens outfit har jag glömt bort! ;)
Strumpor från Adelövs maknad 10 för 100:- (jag har då inte 10 par på mig utan i vanlig ordning 2 helt olika från strumlådan)
Trosor Lindex 69:-
Trekvarts jeans från Lindex 299 :-
SportBehå från 1900 frösihjäl (alltså en gammal)
Linne från Gina Tricot
Tennis T.shirt från samma som ovan...

Ganska tråkigt va, och inte ens en bild får ni! Hahaha

Torsdagen i Linköping.

Då var det ju dags idag igen för att åka till Linköping på gruppsamtal. Idag pratade vi om värderingar och fördomar. En tjej fick beskriva en stark kvinna. Det blev ganska mycket skratt eftersom man nu kan sitta och prata om sina fördomar så ofta. Alla har fördomar! Hon beskrev en stark kvinna som någon som såg manlig ut, kortklippt och lite gråhårig. Jag själv kan inte säga på rak arm hur jag ser en stark kvinna. Kanske en kvinna som är självständig, som sätter gränser? Sådan jag alltså inte var tillsammans med Idioten. Jag var ju inte speciellt stark då men jag ser mig själv nu ganska stark. Jag har alltid tyckt själv att jag är stark. Men det var jag inte då. Varför blev jag då svag tillsammans med honom? Det kan inte jag svara på idag.

Nästa vecka ska vi göra lite värderingsövningar och sånt som handlar om manligt och kvinnligt för det är något vi alla tycker är ett intressant ämne. Vi sitter alltså inte bara och ältar våra ex på dessa samtal utan vi bearbetar våra värderingar och fördomar ganska mycket. Jag tycker dessa samtal ger otroligt mycket. Vi alla (just nu är vi tre stycken) har gått egenom så mycket och nånstans måste man hitta tillbaka och försöka förstå varför det som hände hände.

Om jag ser till mig själv så tycker jag att jag har kommit ganska långt! Visst ibland går man ett steg tillbaka och deppar ihop men då måste man helt enkelt försöka ge sig fan på att ta två steg framåt nästa gång! Det är så jag tänker. Han ska inte få kränka ner på mig mer, han ska inte få ta negativ energi från mig en gång till. Han är inte värd någonting i mina ögon. Imorgon kanske jag fäller tårar för hans skull, men idag gör jagdet inte!


Fotboll!

Igår var det den där skitmatchen det står om i tidningarna idag. Det var verkligen en skitmatch! Men vilket underbart jävla självmål det blev till slut!

Iallafall jag sat hemma hos Emelie, jag satt ensam, fick hela vardagsrummet för mig själv. Behövde bara ropa på en öl så kom hon eller hennes syster med en.. Sen stod de i köket och lagade mat. När de satte ner häcken i soffan, vet ni vad som hände då? Jo sverige fick det där underbara skitmålet! Men varför har ni inte suttit här hela tiden?? Hahaha, bra blev det till slut...

Matchdag!

Jaha då var det matchdag igen och jag tror inte jag behöver beskriva dagens kläder eller lägga ut nån bild på hur jag ser ut...

Jag har iallafall Sverigematchtröja
Svarta jeansleggings från Vila
Trosor från Lindex
Behå från Linddahls
strumpor från mamma (självklart två olika motiv)
Hårband från barnavdelningen på Kapp Ahl

Ja så här ser det ut på de flesta modebloggar plus att de då sätter in en spegelbild på sig själva där man tydligt kan se hur dagens kläder ser ut. Tror jag med ska börja med det. Är ganska nöjd för jag läste i en tidning om att lila i olika nyanser är inne i höst. Vilken tur att jag köpte min lila skinnjacka för flera år sen och redan då tyckte den var snygg! Likadant med rutiga jeans, det hade jag på mig redan som tonåring. Snacka om att dessa modemedvetna bloggare ligger nåra år efter mig.. Så därför ska jag börja lägga ut vad jag har på mig så ni vet vad som blir mode om ett par år :)

Idag sänder jag en extra kram till min barnsdomsvän Lisa som fyller år!!! Många galna saker har man gjort. Kommer du ihåg caddien vi blev kära i som var caddie åt Mats Willander? Vi gjorde en efterlysning på de då så populära BOsidorna på Expressen och det roliga var att han svarade! Mer än så blev det aldrig! Kanske berodde det på att det var jag som svarade och att Lisa var den sötare av oss? Men roligt hade vi!

ytterligare en hög

Hittade ytterligare en hög med lappar med tankar och ord... Jag kan nu inte fatta hur jag kunde vara så jävla korkad att jag inte såg ljuset och ropade på hjälp!

Sitter på knä
Du har tagit en näve hår

Ont, det gör ont
Jag blundar

Spänner hela min kropp
Väntar

Hör klippen och dina ord
Horor ska inte ha långt hår

Knuffen får mig att falla
jag slappnar av

Känner smärta
Det gör riktigt ont

Tittar mig i speglen
och känner avsky

Hjälp!

Hur får man vissa att inse att något av det värsta som finns är när folk tror sig kunna så mycket om sport men inte gör det. De sitter och har ett favoritlag i hockey, är helt galna... Alltså ALLT kretsar kring detta och de hejar och ropar och gör fanklubbar på facebook. Jättekul, det behövs trogna supportrar, men gränsen går väl nånstans? Sen när man kommenterar saker och hackar ner på andra lag och bara för upp sitt eget lag till himmelriket då är gränsen nådd. Jag var exakt likadan när jag var 14 år och hejade på Brynäs. Hejar fortfarande på Brynäs men är ju inte mer förståndshandikappad än att jag fattar att de inte kommer ta något SMguld i år heller... Finns bättre lag. Men snälla, snälla Gud, Ge inte Hv guldet. Förlåt faster! Men jag klarar inte av det. Jag har blivit nåt av nån Hv71 hatar sen jag var ihop med idioten som tvingade mig stå i Hvklacken mot Brynäs med Hv tröja... När Brynäs sen gjorde mål hoppade jag mitt i HV klacken av glädje med min Hvtröja och kände hur jag hade ca 1000 ögon på mig. Plus att jag var en hura eftersom jag skämde ut han så jävla mycket!

Nej jag struntar faktiskt i vem som vinner SM guldet. Men hade det inte varit kul om Linköping vann?

Men folk som tror sig veta så mycket om idrott och sport som kommenterar Ungern - Sverige matchen med Zlatan och Zlatan och Zlatan. Nej, bara för man tittar på 10 fotbollsmatcher om året med sveriges landslag så har man inte stenkoll, det lyser egenom...

Dikt...

Det svider till på min kind
tårarna bränner bakom mina ögon
Jag möter din blick
Svarta mörka ögon
De ser på mig med avsky

Tårarna bränner mot kinden
Än en gång känner jag smärtan
fast inte mot min kind
Denna gång knyter du din näve

Jag lägger mig i en boll
Håller för mina öron
Stänger ute allt
Väntar på att du ska bli snäll

Du går
Jag torkar mina våta kinder
Huvudet det värker
Känns som en explosion

Känner blodsmak i min mun
Spottar och svär
Färbannar mig över att
jag inte kan gå...


Hittade denna bland gammalt papper och skräp.. Ganska opassande dag att skriva nåt så sorgligt när jag faktiskt mår jättebra...

Slappdag

Idag har varit en riktigt slappdag.. Lagat lite mat, spaggetti och köttfärssås och druckigt massor med kaffe! Jag verkligen älskar min nya kaffebryggare!

Hoppas jag får jobba lite i veckan! Ska ringa och tjata på dem imorgon annars, ska även ringa till bemanningsservice på äldreboendena och handikappsomsorgen.

Nästa vecka hoppas jag att jag får besked om jobben jag har sökt i fjällen. Ska ju även provjobba i baren på Harrys någon kväll och se hur det går. De har lovat att hjälpa mig så jag kan lära mig så mycket som möjligt!

Nu blir det en varm dusch!

Kvart över tre

inatt var vi klara med räkningen på Harrys.. Jobbade med två gamla Jokrar.. Därför tog det sådan tid! Suck, kände jag bara! Sen kom min ängel, Andreas! Han körde mig hem till Tranås, så jag fick sova i min egna säng! Wieee! Men vart har denna dagen tagit vägen?

Igår, innan matchen var slut mot Ungern, stod varenda jävel på Harrys och gnällde varför inte Zlatan gör mål, varför han spelar så, varför passar han där och så vidare! Tre sekunder innan domaren ska blåsa av ÄR ALLT FÖRLÅTET! Zlatan gör mål, ingen kommer ihåg att de precis stod och gnällde på han, nu är han helt enkelt bäst!


Äntligen!

Sånna här dagar är livet underbart! Man behöver inte fundera på vad man ska ha på sig! Detta blir dagens outfit! Och vinner de ska jag stå med den på jobbet!



Visst är den fin? Fick den av min älskade faster! Bär den stolt!

Kärlek på jobbet



Här är vi! Hela eller inte hela gänget, men många av oss...

Martin, Winnie, Sophie, Alex och Annika... Vi som alltid varit Cherrysar!

Puss på er! Ni är de bästa kollegorna man kan ha, man skrattar jämt och ständigt!

Billig katt vid namn SKURKIS säljes...

Jaha... Då hände det som inte fick hända. Skurkis skulle hoppa ner från sin plats över kylskåpet och det med Bravur! Hon välte hela hyllan där min micro står så den åkte i golvet med ett ganska rejält BRACK! Micron är numera sönder, men vad fan gör det? Jag har klarat mig utan micro nästan mitt halva liv så... Men man måste vara positiv, Lillis satt inte där på golvet och blev mos, matte hade inte sin fot där och nu har jag en hylla jag kan använda till annat bröte.

Nu sitter jag och får en massa kort från festen i söndags, så snart, kommer det upp en del kort på Tinas dubbelhaka, massa god efterätt och annat gottit!

Jag är kär!

Ja igen! I samma person, i samma kalsonger!!



Han måste bara komma tillbaka till svenska landslaget med sina strumprullemål :)

Ikväll ska jag till Harrys. Love that place!

Valet

Nästa år är det ju val. Vet ni vad ni ska rösta på?
Jag tänkte att ni skulle få säga vilka politiska frågor ni tycker är viktiga så kan jag forska lite och ta reda på vart de olika partierna står i frågan just du tycker är viktig. Själv tycker jag vården är den absolut viktigaste frågan. Kriminalvården, psykvården, allmänvården och så vidare. Är man sjuk ska man inte bli bemött som jag har blivit ett flertalet gånger jag ringt. Köa hit och dit! Vad tycker du?

Kriminalvården är ju också ett skämt. Såg igår på efterlyst om en man som rånade en bank med ett tiotal andra i Norge för ett par år sen. Han var internationellt efterlyst men hade nu överlämnat sig självmant till norska polisen. Varför? Jo han hade sagt att han ville avtjäna sitt straff i Sverige/Norge och få lite lindrigare påföljd eftersom han tillkännar ger sig nu. Hahahahaha! Han kom från Makedonien (forna Jogoslavien) och där hade han säkert också varit kriminell och säkert gjort något som han var orolig för att få ett straff för. Ja då är det ju smidigt att åka tillbaka till Sverige, avtjäna sitt straff ett par år... ETT SKÄMT! Skicka hem fanskapet. Bättre han är där nere där vi skattebetalare inte behöver betala för hans tid i ett svenskt fängelse. Låt han råna banker där, vem fan bryr sig? Det är inte ett dugg synd om honom om han sitter i sitt hemland och ruttnar i ett surket fängelse! Likadant med mitt ex, skulle inte vara ett dugg synd om honom om någon satte honom i en liten träbåt mitt på Atlanten utan åror och flytväst.

Såg ni dokumentären om Danmarks invandrarpolitik på 4an igår? Mycket intressant! I danmark har deras "invandrarfientliga" parti ganska mycket makt.. Tredje största partiet. Men tänkas på ska också att Danmark är ett av Europas rikaste länder, låg arbetslöshet, folk verkar må bra i allmänhet. Om det beror på deras hårda invandrarpolitik vet jag inte men vi borde titta lite på hur de gör. Man är inte rasist bara för att man värnar om svenskheten och kulturen men gränsen är fan hårfin!

Vad tycker du?? Vad brinner du för?

SixTen och Selma


Söta lilla knäppa Milli!

En dag var jag och Milli på Macedonken i Mjölby. Hon vägrar äta hamburgerbröd, därför tycker hon mer om Max där de har en hamburgare med sallad runt om. Milli beställde iallafall några friterade mozarrellasticks.. Jag tror det var det iallafall.. Jag fick smaka.. Jag visste faktiskt inte om jag skulle skratta eller gråta... Kunde inte bestämma mig om jag gillade dem eller om jag avskydde dem. Då räddade HON mig. Hon fick mig att välja! Genom att visa hur elastiska dessa sticksen var... Kolla bara...


Vansinnig!

Jag får fortfarande hans äkliga jävla post hit!! Jag har ringt hundra femtiotvå gånger och sagt att han inte bor här och posten i Huskvarna skulle till och med sätta upp en OBSlapp på grund av att jag var så arg förra gången jag ringde. Kanske dags att ringa hit till denna också?
Plus att csn skickar ut något brev där jag ska leka dektektiv och ta reda på hans nya adress... För de gör uppdateringar i deras adressregister! Hahahaha jag skrattar åt hur dumma de är!

Sparkar

Jag jobbar ju inom äldreomsorgen. Och det talas mycket om nerskärningar och så vidare. Jag har nyligen precis kommit hem från jobbet och är harmonisk men också väldigt ledsen. Harmonisk för att man gör dem glada och de blir så tacksamma, ledsen för att man vill göra så mycket mer! En tant är ganska ung, hon kanske är i 70 årsåldern, pigg i huvudet men sängliggandes mestadels av tiden. Läser mycket. Idag läste hon någon deckare som jag aldrig hört talas om och jag frågade om hon läst Gotlandsdeckarna av hon Mari Jungstedt (jag är inte säker på att det stavas så). Mamma pratar mycket om dessa böcker och jag har läst nån och de är himla bra. Tanten blev glad och ville att jag skulle skriva upp varenda bok jag kom på som jag skulle tipsa om! Hon riktigt lyste och jag skrev både den ena och den andra. Andra gången jag var där ville hon att vi alla skulle berätta mer om var vi var födda och vad jag hade för framtidsplaner. DE HAR SÅ OTROLIGT MYCKET ATT BERÄTTA och man hinner inte lyssna på hälften! Det gör mig ledsen och nu ska de dra ner på timmar och personal ännu mer! Jag blir så förbannad på kommuner som ska spara pengar. Spara pengar genom att skita i att bygga om storgatan som de gör här i stan.. Hållt på med det hur länge som helst och det blir fan aldrig klart!!! Och ingen fattar riktigt vad det är de gör... Nej sparka fan på de som redan ligger... Gör det! Jävla idioter! Det är de som byggt vårat samhälle, jobbat i alla år, kämpat och gjort att vi kunnat ha det relativt bra. Tänk på det! De har tagit hand om oss när vi var barn och ungdomar. De har lärt oss deras historia genom att berätta hur världen funkade på deras tid. De är värda mer än att dras upp och ner från sängen för att få lite mat i magen. de är värda mer än ord som godnatt och hur är det idag då lilla Elsa? Vi kommer också bli gamla, hur vill vi ha det då? Vill vi bli behandlade som om vi inte har några känslor och som att vi inte har nån talan bara för att vi har ont efter 50 års jobb och studier?


Nattdröm

I natt vaknade jag av att jag var genomsvettig och hade mardröm. Vet att jag tänkte att jag måste skriva ner detta, men nu har jag ju självklart glömt bort var det var som var så hemskt med min dröm. Nästa gång ska jag ha ett papper vid sängen så jag kan skriva ner den på bums, kan ju vara bra.

Ensamhet är när man sitter ensam på Göteborgs centralstation med blickar från idioten. Folk rusar förbi omkring en och det enda man vill göra är att skrika HJÄLP! Men man förmår sig inte att göra detta eftersom man vet att han sitter någonstans och tittar på en.
Ensamhet är inte att vara singel. Ensamhet handlar om så mycket mer, till exempel att leva i en dålig relation där man stänger in sina känslor för man är rädd. Nu kan jag skrika ut mina känslor men jag vet ibland inte hur.

Snart ska jag knalla (cykla) iväg och jobba! Jippie!!! Ska bli så himla kul! Sen på lördag ska jag återigen tillbaka till stället där jag började min suveräna dealerkarriär! Tranås Stattshotell! Ska faktiskt bli kul, hoppas folket hittar tillbaka dit iochmed att jag gör det! ;)

Zlatan2

Varför är Zlatan en person/fotbollsspelare som man antingen hatar eller Älskar? Finns liksom inget mellanting. Jag tyckte en gång att Zlatan var en överskattad fotbollsspelare och jag avskydde honom. Mest var det för att han inte gjorde något mål i landslaget. Men han öste in mål i Inter. Konstigt? Nej, tänk dej vilka spelar som spelar runt omkring honom så förstår ni att han inte kan göra lika många mål i svenska landslaget som i Inter (numera Barca). Hans övergång från Inter till Barca var dyr, SVINDYR, enligt mig.... Men är man överskattad skulle man inte kosta så mycket.
Men jag tror det mesta beror på hans sätt att vara... Jag älskar Zlatan som den person han är som har svar på allt! Som när han svarade att flickvännen inte behövde någon födelsedagspresent för hon hade ju "fått Zlatan". Självförtroende lyser och han är inte rädd för att säga att han är bäst. Sånt gillar jag! Sen att jag inte tycker han är världens bästa fotbollsspelare är en annan sak, men han är inte överskattad! Tänk klacken mot Italien, sånt gör bara Zlatan.

Men snart får Zlatan se upp, Marcus Berg kommer bli numret större! Tar mig lite emot att lägga upp detta, AIK are som man är... Men en sak hade IFK som inte vi hade, Marcus Berg...


Proppen gick ur!

Har nu suttit och kollat in Barcas match! Zlatan fick göra sitt första mål i den nya klubben och nu gick proppen ur! Så underbart skönt! Nu kan det bara sluta BRA!!



Klabbe! Tack för kommentaren! Vem vet det kanske slutar som i en Hollywoodfilm ala Tranås?? Eller så tar sagan om mitt liv aldrig slut men glädjen växer! :)

RSS 2.0