2009

Tänkte sammanfatta året som gått... Det har varit både bra och dåligt!

Året började som ett svart hål... Två månader men Idioten som sa att han älskade mig. Man slår inte den man älskar. Efter mod lämnade jag honom. Han fick 8 månaders fängelse, jag fick ärr för livet. Ärr som börjat läka!
Slutet på det här året har varit som en berg och dalbana. Jag har träffat så mycket nya människor, människor som bryr sig, som har gjort att jag har skrattat och även gråtit! Jag har förlorat många på vägen men funnit nya!

Jag fann Emelie på riktigt den där kvällen då vi spelade Fia med hutt hemma i hennes lägenhet i Boxholm. Då visste jag att jag funnit en sann vän. Utan Emelies glada skratt hade jag aldrig orkat resa mig ur mitt svarta hål. Hon är en vän som alla borde ha! Jag älskar dej Emelie, glöm aldrig det! Nästa år är vårat år, eller hur?

Jag har även fått tillbaka Marcus. Han som Idioten inte tillät mig kontakta eftersom han var sjukligt svartsjuk. Jag är så glad att jag har dej! Nu ska jag inte försvinna!

Gott nytt år på er!

Flytt!

Jag har flyttat idag!! Så nu är jag jättetrött och sitter här och smygsurfar på nåns nätverk eftersom jag inte hittat sladdarna till mitt eget!

Jag stortrvis och min nya lägenhet är urmysig!

Imorgon är det nyår och då ska vi först äta med några på Golden Tai och sen blir det att dra vidare till någon fest! Inte för jag är speciellt laddad men det hinner gå över till imogon.

Vad ska ni göra??

Jag gjorde något jag är stolt över igår! Jag klippte sönder mitt gamla telefonkort. Jag satte i det i mobilen och hade en massa sms från Idioten... jag tog ur det, klippte det i små små bitar och fan va skönt det kändes!!!


Julehelg!

Äntligen en uppdatering... Konstigt att ni inte tröttnat men ni kollar in här ändå ser jag ;)

Hoppas eran jul varit underbar! Min har varit det! Lugn och skön och en massa skoj med underbara vänner. Nyfunna underbara vänner!!! :)

Nu sitter jag hos mamma och ska snart åka iväg till nya lägenheten och få nycklarna! Äntligen!! Imorgon går det stora flyttlasset!

Idag blir det pulkafest en stund. Ska bli gott med glögg framför en varm brasa med roliga människor!!

hmmm

inte bra och blogga på fyllan! Blev en miss och jag och elin ska inte duscha. hahahaha

julafton var bra!

En ny säng! Bra! En bok om sockerberoende, en pik från mamma kanske! ;)

Elin!

Tack för den underbara kommentsren! Du är en vän alla borde ha!!

Livet är underbart!

Nu ska VI tydligen ducha.. hihi

God Jul!

Nu blir det uppesittarkväll hos mor och far! Slå in lite julklappar, för min del noll! Hahaha!

Hoppas ni får en underbar jul, själv önskar jag skiten snart är över!

Kramar

Glögg

är gott.. glögg gör att man får spagettiben!

Tomrum!

Imorgon kommer inte jag ha nån hemtelefon, internet eller en massa tevekanaler. Så uppdateringen på bloggen kanske inte blir så bra!

Dessutom kommer jag vara strömlös imorgon ett par timmar men då ska jag få med mig Emelie ut på stan. Måste hitta nån fin kjol att ha på mig på nyår! Har en glittertopp jag kan ha, frågan är bara var vi ska vara!


Julbord!

Igår var det alltså dags för det årliga julbordet. :)

Vi träffades på kontoret, drack glögg och flamsade. Dock inser man då man är nykter att ljudnivån bland tjejer ökar dramatsikt när de har en promille alkohol i blodet :) Lite möte, tror ingen lyssnade, bara kaklade.

Väl på harrys bjöds det på julbord. Julbordet var en liten besvikelse och inte alls lika gott som förra året. Fast det kan bero på att jag slängde i mig maten eftersom jag skulle ställa mig bakom BlackJack bordet klockan 20.00!

Förra året jobbade jag också men då satt jag nog inte med ett leende på läpparna, då hade jag fått tjata till mig att åka dit. Idiotjävel!

Kvällen blev bra. Resturangfolk är dock lite speciella! :)

En tanke.

Jag vill vara din tanke när du vaknar
Jag vill vara snön som du kramar med dina händer
Jag vill vara värmen du söker när du fryser
Jag vill vara dina ord du säger
Jag vill vara din vägg när du börjar falla...


Julfest

Snart åker jag på resturangfesten på Harrys i Jönköping! Jag ska jobba men innan det vräcka i mig en massa mat!!

Hörs inatt!!

Jag lovar..

5 saker jag lovar att jag INTE ska göra det närmaste året!

1. Gifta mig

2. Skaffa pojkvän och sitta i knät på denna. Jag kanske skaffar pojkvän men inte fan tänker jag sitta i knät på han hela dagarna...

3. Bry mig om vad folk tycker och tänker!

4. Vara negativ!

5. Flytta! Hahahaha. Ja nu ska jag bo där läääänge!!! :P

Ego...

Bilder. Frossa nu!


Kan ju undra vad vissa tänker på när de ska tanka! Hahahaha.. Slangen räckte knappt kan jag säga!


Bullbak hos mamma!


Mammas söta hund Ixi!


Bloggens snygga skrivare innan jag klippte av håret...


Tranås huvudgata pyntas med lysen i vartenda trädjävel.
Nån sa att det ser ut som bläckfiskar. Jag vet inte vad jag tycker.


?

Dra täcket över huvudet eller gå på födelsedagsfest? Det är frågan...

Huvudsaken är ändå att jag är glad! Tack Milli gumman!

:)

Igår knallade jag iväg till Emelie efter julbaket hos mamma! Vi träffades på systemet och jag köpte mitt goa "lyckovin". Sen hem till Emelie och pimpla! Dock gick det väldigt segt. Vinet var inte alls lika gott som förra gången jag köpte samma vin. Vi drog till en annan fest och där vände mitt sura humör, jo jag var sur innan men det vände och vinet blev helt plötsligt jättegott och rann genom strupen som lättsockrad kolsyra!

Kul hade vi, synd om Jimmy som måste städa bara!

Torsdag

Förlåt för den urusla uppdateringen!!

Idag har jag varit på samtal i Linköping. Sista gången innan uppehållet på 3 veckor. Vet inte hur jag ska klara mig utan dessa underbara människor som finns där. Den ena tjejen hade haft rättegång igår och vi pratade mycket om det. Kände igen ganska mycket för hennes ex hade också som Idioten sagt att hon var psyksjuk och så vidare. Han hade avslutat med och säga: "Förstår ni hur jobbigt jag har haft det? Jag har aldrig älskat henne utan kännt att jag ville hjälpa denna sjuka kvinnan". Man blir fan mörkrädd!! Åklagaren hade yrkat på samhällstjänst eftersom han inte var dömd tidigare. Samhällstjänst för att man misshandlat någon i dennes hem, där man ska vara trygg. Där han har kallat henne mindre trevliga saker. Fy fan!!

Var och fikade med mamma och syster på Gotteriet. Mysigt i snöovädret! Sen följde jag med min syster och hennes kompisar och spelade innebandy! Kul men jag inser att jag aldrig kommer bli nån större stjärna i denna idrott! Hahaha.. Jag suger på det!

Nu blir det en dusch!

Snö!

Nu är det riktigt mysigt ute. Snön ligger vit och det blir så mycket ljusare ute då... Snoret fryser till is i näsan och det är verkligen så mysigt!!!

Har varit ute på stan. Kunde inte låta bli så det blev en julklapp till min syster och en till mamma! Dock inget speciellt men ändå! Det är faktiskt lite mysigt med julklappar så jag förstår att folk blir som galna!!

Fikade med Emelie! Jag tog Gotteriets underbara soppa, det var gott i kylan!!


Detta visste ni inte om mig!

Jo vissa av er vet säkert mer om mig än jag själv men här kommer 5 saker ni kanske inte vet om mig!

1. När jag var 14 samlade jag på alla urklipp jag kunde hitta om Brynäs hockeylag.

2. Jag har varit förlovad med en kille när jag var 17 i över ett år. Vi förlovade oss på Gröna Lund!

3. Det längsta jag har bott i samma lägenhet är 1 och ett halvt år. Förövrigt den bredvid här som jag delade med min dåvarande sambo.

4. Min första kärlek hette Rikard och våra föräldrar umgicks. Har bildbevis på den första "kyssen" hemma i mammas album då vi är typ 5 år!

5. Jag har blivit vald till Skolans högsta skratt 1995 då jag gick på högstadiet. Behöver inte ge närmare förklaring!

Snö!

Snart kommer Emelie och då ska vi leka i snön som om vi vore 12 år! Känner att jag har alldeles för mycket spring i benen just idag.. Vet dock inte varför, känner mig glad. Tänk vad ett besök till Statoil sent på kvällen kan göra en glad!

Jag berättar sen mamma för du lär garanterat fråga! :) ♥

Kärlek i snön!


Snöbollskrig!

Nu borde man dra ihop ett gäng och jättesnöbollskrig! Snön fullkomligt vräcker ner och jag funderar på om jag ska knalla upp till hyresvärden och fråga om jag ska hjälpa han och skotta...

Julhysteri verkar alla ha just nu. Vad ska jag köpa till min syster eller bror eller till mamma i julklapp? Jag tror mer än 50% av alla julklappar som köps i år är helt onödiga julklappar som folk glömmer bort att de fått innan det blivit nytt år :) Ja ja, visst har man barn och så, så är det väl jätteroligt att man kan skämma bort dem lite extra med massor med julklappar. Men blir de verkligen lyckligare för det tro? Nej jag tror inte det!

Idag trodde jag hela huset skulle bli strömlöst mellan klockan halv elva och ett men jag måste ha blandat ihop detta med någon annan dag :)

Bla Bla Bla

Ja ibland har man idetorka och vet inte vad man ska döpa inlägget till... Hur kul är det med måndag?

Iallafall idag har jag sökt en massa massa massa jobb!! Eller rättare sagt 5 tror jag.. Enda nackdelen med det är väl att det lär vara 140 andra som också söker jobben.

Skulle hämta en nyckel till mammas jobb hos hyresbolaget hon hyr hos. Sprang in där och de säger att nyckeln finns och hämt hos Mattspecialisten. Jaha tänker jag men det sa de förra gången jag var inne också och då tyckte både jag och mamma att det är inte våran sak att springa runt på stan för en nyckel. Och förra gången sa de att de skulle ordna det. Men nej den var tydligen fortfarande på Mattspecial så jag skällde faktiskt lite på dem men hämtade nyckeln där. Det sjuka är att de fråga knappt vem jag var på Mattspecial utan gav mig nykeln.. Jag kunde ju vara vem som helst. Men han sa då jag sa att jag var hennes dotter: Ja jag tyckte jag såg vissa likheter! Hmm där stod jag påpälsad med en tjok mössa och allt! Ja ja jag fick nyckeln iallafall!

Ikväll ska jag nog lägga upp lite bilder. Var ett tag sen... Om jag hittar några roliga!!

Tävling!


”Vinn valfritt smycke från www.cocoo.se – Sveriges största smyckebutik på nätet!


Vesna.blogg.se och smyckebutiken Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om - man kan vinna vilket smycke man vill från hela siten!!! :-)

Gå in på Vesna.blogg.se blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 15 % rabatt hos Cocoo.se med koden: vesna (erbjudandet gäller t.o.m. 22 december 2009)


Jag vill vinna! Jag vill jag vill jag vill!!!!


Pingback!

Är det någon som kan förklara för mig på förståelig svenska vad Pingback är för något?? :P

Helgen

Snart är helgen slut. det har faktiskt varit en bra helg! Igår var jag i Eksjö och jobbade och det gick bra.. Jag är med på banan igen om man säger så. Det tråkiga var dock att en propp gick i mitt hörn där jag stod så det var helt bäcksvart! Jag fick säga åt spelarna att hålla händerna bakom ryggen när de spelade för risken för fusk blir ju betydligt större när det är dåligt ljus!

Sen kan jag blir otroligt irriterad på folk som snackar en massa.. Det är ett typiskt Tranåsfenomen... Folk bryr sig för lite om sitt eget liv utan ska lägga sig i andras :)

Fick iallafall ett sött sms imorse. Trodde nästan jag (mina kära vänner) hade bränt chansen där igår... :P

Fredagen!

Jag har haft en jättebra fredag faktiskt!

På eftermiddagen kom söta Elin och fikade. Vi pratade om mindre roliga saker men vi kan även skratta åt allt elände! Det är det man har sina vänner till! Hon ska snart bli sambo och vi lovade varandra att vi måste göra sånt här oftare. Och vet ni, hon tyckte jag hade jättegott kaffe!! Bara vanligt Gevalia men jag är grym på det. kanske ska öppna Tinas Kaffe och Bulle :)

Jag lagade potatisgratäng, fläskfile och beasås till kvällen och kollade på Idol. Jag hade ju Calle som favorit. Tycker Erik haft det lite för lätt och att han mest skrölar sönder låtarna. Men ikväll måste jag säga att han gjorde vinnarlåten riktigt bra! Den passade honom även att jag hade föredragit och höras Calles version på radion ett tag framöver!

Nu har jag precis kollat på filmen Patrik 1,5. Har ni inte sett den så se den!! En grymt rolig och kärleksfull film om fördomar och kampen mot allas rätt i samhället!

Nej nu blir det sängen. Ska ta tag i mitt diskberg imorgon bitti och på kvällen ska jag jobba.

Puss på er kära läsare!

Flickan som lekte med elden.

Grymt bra film. Kollade på den igår! Dock förstörde ju Paolo Roberto en del av filmen med hans dåliga talanger var det gäller skådespeleri. Han spelade förövrigt sig självt men kunde uppenbarligen inte det heller :)

Mammas pojkar hade ju säsongsavslutning igår med. Alla valde fel! Tim hade ioförsig två bra att välja på så där kan jag inte säga så mycket. Mer än att han är het het het!

Men Bobby! Hur kunde han välja den där stroppan framför helt fantastiska Jane? Jane är för mig en tjej som jag skulle vilja vara. Hon säger vad hon tycker men håller käften när det behövs och försöker anpassa sig när stroppsnuttan bara vill vara elak. Nej go Jane! Inte för att jag tror det hade slutat med evig kärlek för dom heller kanske men det hade varit roligare!

Och Christian valde en annan tjej som enbart var där för och bli känd typ... Hahaha Skrattar ihjäl mig! Vilka tjejer det finns, inte så konstigt att vi tjejer får dåligt rykte.


Kollade också på Magnus Betners senaste Dvd igår. Han är grym. Fram för fler som Magnus Betner!!

Vilja av sten..

Jag vill att du ska säga att allt är bra
jag vill att du ska slänga dej i lång omfamning
dra håret bakom mitt öra
och pussa mig i pannan.

Torka mina tårar
och viska att du ångrat dej.
Säga att det är mig du vill ha.

Jag vill att du ska följa det ditt hjärta säger
Det som jag ser i dina ögon.
Det som jag känner när jag är med dej.

Kan inte detta året få sluta bättre än det började?
Det kommer det göra vad som än händer.
Men jag kan blunda och önska...

Skrattar

Snodde denna från Facebook... Jag skrattade! Handlar om golfvärldens stora skurk!

Tiger Woods fru under ett antal år, Elin, är en SLAGKRAFTIG kvinna.
Hon gjorde SLAG i saken och jagade honom med en golfklubba sen han varit otrogen. Onekligen ett helt nytt sätt att SLÅ ETT SLAG för golfsporten. Och Woods är ju en stjärna, så hon SLOG verkligen PÅ STORT.
Men Elin GICK ÖVER PAR på den där rundan. Om El...in hade haft en bättre sving och träffat Tiger Woods mellan benen, alltså hans privata KLUBBHUS, då hade han nog fått DROPPA EN BOLL eller två efteråt. Det hade antagligen gett honom ett HÖGRE HANDIKAPP.
Kanske dramat blir en film en dag, "Crouching Tiger, swinging swede". I vilket fall är blev nog alla inblandade i dramat lite PUTT.

Torsdagsmys!


Sjuk..

Ja jag är sjuk... Mår inte alls bra i min lilla hals... Känner mig som en uppsvuld flodhäst som knappt kan prata!
Borde nog inte varit ute och farit som jag var igår. Men det är så himla lätt att vara efterklok eller hur?

Nej lägger in en video istället. Dansa! Dansa! Dansa!


Kvällsöppet mede Ekdahl

Idag pratade de om blandannat alkoholvanor runt jul. Viktig fråga. Visst jag dricker alkohol men inte bland barn! Den dagen jag får barn kommer jag inte dricka när de ser eller när de bor hemma. Löjligt kanske? Men barn förstår och undrar så mycket. Tänk själva att mamma helt plötsligt en lördagkväll blir fnittrig och börjar prata konstigt och luktar apa ur munen då hon ska pussa en och läsa en godnattsaga? Eller pappa som börjar visa sina machosidor och ska bada bastu med sina kompisar och rulla sig i snön med en plåtburk i näven!
Jag ser allt för ofta småbarnsföräldrar fulla, ute på krogen, stå och kissa mot en lyktstolpe och vingla hem. Är dessa utgångar så viktiga att man inte som förälder kan låta bli den där snapsen på kräftskivan eller på julafton? Och varför ska alltid tomten ha starkvinsglögg? Nej fy fan egentligen!

Min nya lägenhet!

Var och kollade på min nya lägenhet! Den var jättefin! Det var bara köket som var lite halvskaskigt men det övriga vägde upp det hela!
Vardagsrummet hade en jättefin bord över den vita tapeten och i sovrummet var det träpanel i mörkgrått upp till halva väggen med en svart tapet över. Dock kanske lite mörk men det var snyggt! Så nu har jag sagt upp bredbandet härifrån och sen får jag klara mig utan telefon och sånt någon vecka eller två. Men kanske finns nötter i huset som har trådlöst oskyddat nätverk! HAHAHAHA

Jag längtar redan!! Vill flytta nu!

Musmatta!

Jag har blivit beroende av ett spel på FB och allt är Emelies fel!! Hon är grym på spelet måste erkännas och jag ligger typ 400 poäng efter henne.. Spelet handlar om smarthet... Fyra olika. Memory, Logik, huvudräkning och nåt annat som jag inte vet va det heter.. Det enda jag slår Emelie är logiken... Jag trodde jag var bra på huvudräkning men så var visst inte fallet hahahaha :)
Men jag har letat fram en mus eftersom det går att klicka betydligt snabbare då men hittar ingen musmatta. Vad kan man använda istället. Kollegieblockspapper är halvdåligt har jag märkt!

Kaffe!

Jag lärde mig dricka kaffe för bara några år sedan... Mina kompisar höll på att få en chock när jag kom hem och de blandade saft men jag sa att jag ville ha kaffe. Hahaha!

Nu sitter jag här i soffan och är sjukt sugen på Kaffe Latte... Ska nog fixa mig en.. Fast det blir ju en låsas, inte riktigt en riktig!

Vilket kaffe tycker du bäst om?

Nöff nöff!

Jag är sjuk. Har inte sovit på hela natten, haft skyhög feber och inte kunnat svälja! Hoppas innerligt det bara är en vanlig förkylning annars kan jag itne jobba i helgen för man smittar typ i två veckor eller va de sa. Jag valde ju att inte vaccinera mig, kanske får jag skylla mig själv nu? Hehehe...

Sitter och kollar på nya På Spåret. Känns som teven kommer stå på hela dagen! Kommer sitta och sappa som en idiot. Funderar på att så smått börja packa och sånt om jag nu måste vara hemma hela veckan isolerad. Mamma lovade att hon skulle komma med glass senare idag iallafall!


Tik Tok!

Idag gick jag hem till mamma. Vi åkte och handlade! Vi åkte till Ica eftersom min klänning från La Redoute kommit! Visst är den fin??



Nu har jag även diskat, känner mig dock jättetorr om händerna så jag kanske borde börja använda tantdiskhandskar :)

Känner mig betydligt bättre till mods nu ikväll också. Jag kommer över honom, det finns säkert någon som är minst lika bra som han. Men jag litar på honom. Jag har otroligt svårt annars och lite på folk, speciellt män efter det Idioten gjorde. Men det kommer också gå över. Men det jobbigaste är ändå att han inte vågar.. Tänk om det kommer en annan, eller om det finns någon annan kvinna som han ger den chansen, då har han ljugit mej rätt upp i ansiktet... Nej inte tänka så.

 Nu blev jag sugen på varm oboy! Men har ingen oboy. Får ta ett packet russin istället :)

Ballong.

Ingen kan vara nere med en ballong säger Nalle Puh. Men om ballongen spricker är man nere igen. Jag ska gå och köpa hundra ballonger nu och så ska jag fylla dem med vatten och helium. Vattenkrig och sen pratar man roligt. Jag behöver skratta...

Han rinner mellan mina fingrar som finkornig sand.
Spelar ingen roll hur mycket sand jag försöker greppa tag i.
Sanden ligger på mitt golv
Han är borta men finns fortfarande i mitt hjärta.
Vill du att det ska bli så här?
"Jag gör så här för jag tänker på dej"


Jag kommer över dig.

Nu är det gjort. Nu har jag stängt hans dörr för sista gången. Han bestämde att det aldrig kommer bli något förhållande. Men han tycker om mig. Det hade varit mycket bättre om han sa att han inte ville för han inte känner något. Men jag ser ju, han lider, han vill men han har bestämt sig och är mer envis än jag. Det gör ont, jag kan inte säga annat, han är den finaste mannen jag träffat. Han och jag skulle absolut vara värda varandra det tvivlar jag inte på...

Det kommer ta ett tag och glömma dig
Det kommer ta en stund och bli mig själv
Men om jag låter många dagar gå förbi
Då vet jag visst, då vet jag väl

Att jag kommer över dig
Jag finner någon ny
Någon som behöver mig
För träden klarar sig utan vatten
Solen syns mycket väl på natten
Jag kommer över dig
//Orup




:(

Tycker om dig också men jag kan inte släppa in någon så nära som man måste vara för att se om det kan bli något som varar.... Det svider att säga så men har insett det själv till slut...

Om du sagt att du hatat mig så skulle allt vara mycket lättare. Nu ligger jag här och tårarna rinner ner för mina kinder... Hjärnan säger, ge upp, släpp taget. Hjärtat säger så mycket mer, ge inte upp. Om du bara gav mig nåt för att visa dej att ett förhållande bygger på så mycket mer än att sitta i varandras knän... Alla behöver kärlek men varför säger du att du inte behöver den?

Barbados!

Igår var en mycket trevlig lördag!! Började kvällen hos Lollo! Lollo är en gammal barndomsvän som jag bodde granne med i hela mitt liv typ! Vi satt alltid hemma hos henne och spelade Super Mario Bros.
På festen var det många trevliga människor!! Återsåg även en tjej från gymnasiet som jag inte sett på säkert tio år... Det var trevligt!
Framåt kvällen så tog vi en taxi till cirkustorget, det är ett sånt "Share Space" torg. Alltså cirkustorg! Vi gick till Babar, eller jag gjorde det för jag hade Emelieabstinens! Var där en stund, drog sen till parken där Barbados spelade. Jag och syrran stod längst fram fast hon var ganska besviken för hon fick ingen kontakt med basisten den här gången som hon tydligen fått förra gången hahaha... Så söt min älskade syster.

Jag tröttnade och gick tillbaka till Babar kvart i ett.. Onödigt kanske men skönt att få hem sin jacka! Jag och Emelie drog sen på "raggarvarv" och hamnade på Baronen där vi köpte pizza. Eller min lillasyster var där med och köpte till mig. Gott gott gott.

Efterfesten hölls med Team Skogsåkarna! Jösses, det var skoj som fan! Kom hem vid fem i morse tror jag! Kul Kul Kul!!

Svt text

Slå på svt text teve sidan 109... Visst är det något som är knas? Polisen och regeringen satsar massor med pengar på att kvinnor ska anmäla våld i hemmet. Det visar sig att det ökar. Bra att fler vågar anmäla. MEN antalet anmälningar som leder till åtal minskar.. Ska jag som ändå fått en rättegång säga att jag hade tur? Nej jag vill inte kalla det för tur, för tur har man om man vinner nåt. Jag vann inte, jag fick svart på vitt att det han gjorde var fel, att man inte får göra så. Det handlar inte om tur.
Samhället måste göra mer, det kanske borde läggas mer utbildningar på jurist och åklagarnivå eftersom det är de som fortsätter arbete efter polisen. Det är ju en åklagare som lägger ner ett fall. De måste ta detta på allvar eftersom det kostar samhället så himla mycket pengar varje år!

Förvirrad?

Jag med! Fick en kommentar om att jag skrivit ett extremt förvirrat inlägg imorse och jag kan bara hålla med hahaha.. Var nog lite trött!!

Jag vaknade iallafall med ett leende på läpparna, det är väl huvudsaken?

Växjö och Leksand *klapp klapp klapp* (bryr mig dock inte hur det slutar)

Ikväll ska jag iväg på fest till min gamla goa granne från barnåren! Ska bli skoj skoj skoj!!

Nu ska jag duscha och diska!

Puss på er sötisar!

Lördagsmorgon.

Vaknade av Leksandslåtar... En ganska hyfsad låt dock! Sen gick P4s radio igång med nån konstig gammal låt så jag vaknade med ett leende på läpparna.. MrSötNöt ska iväg på hockey..
- Jag kommer flytta upp dig sen..
- Jaså?
- Ja fast när mamma dött.
- Men så kan du väl inte säga...
-Det dröjer länge.
- Va bra då slipper jag oroa mig för att jag inte ska få sova i din säng.
- Det kan du göra ändå.... Om du köper den alltså...

Den sista meningen fick mitt huvud att fara iväg med tankarna! Virr varr kan man säga..

Torsdag hela veckan!

Just nu vill jag att tiden ska gå så klockan blir 20.00 nästa torsdag för då är det sista avsnittet av Mammas pojkar! Det är sista avsnittet då... Jag hoppas innerligt att Bobby väljer Jane!! Hoppas Hoppas Hoppas!

Idag har jag varit på samtal i Linköping! En av de andra kvinnorna ska på rättegång om två veckor så vi pratar ganska mycket om det. Jag får också massor av känslor. Min rättegång kom redan efter en månad. Den här kvinnan har väntat ett år! Det finns både för och nackdelar med det. Jag kan säga att hade jag fått vänta lite till hade jag kunnat ta fram fler specifika händelser, kanske till och med tagit fram fler vittnen och så vidare. Jag var i chock just då. Men och andra sidan kanske inte jag hade fixat det efter ett år. Jag hade ju tur eftersom Idioten satt häktad och inte kunde kontakta mej under tiden innan. Hade han kunnat det kanske han hade fått mig och backa.. jag vet inte...

Min älskade Emelie skrev en sak till mig inatt på hennes blogg...

Alla borde ha en Tina <3

En Tina som min Tina.

En vän som hon finns det inte många av på denna jord.
En vän som Tina måste man vårda ömt, visa all uppskattning o hålla om ordentligt!

Om alla skulle ha en Tina skulle det inte finnas några krig i världen!
Om alla hade en Tina så skulle ingen behöva känna sig ensam.
Om alla kunde få ha en Tina som min Tina, då skulle världen vara en så mycket bättre plats!!

För Tina är den bästa vän man kan ha!
Tina ger mer än någon, o hon ifrågasätter aldrig varför hon ska vara den som ger.
Tina är den som man kan ringa när som helst på dygnet för jag vet att hon finns där om jag behöver henne.
Tina är den som förtjänar all kärlek i världen!!

Alla borde ha en Tina, men min Tina, henne låter ni bli.
För hon är så fantastisk o toppen så henne tänker jag inte låta gå, ni kan få dela henne, men se då till att ge tillbaka så mycket kärlek ni bara orkar o kan till henne.
För hon är värd sååååå mycket!!!!

Älskar dig gumman kom ihåg det!!

Vad svarar man på nåt sånt?? Jag kan bara säga att jag klarar mig utan ALLT för jag har hennes vänskap. Den betyder så otroligt mycket! Jag känner Emelie väldigt bra men vill veta mer, och det är det vänskap handlar om. Man vet både de bra och dåliga sidorna men man vill veta mer! Man blir aldrig mätt.. Man ger och får respekt!
Älskar dej med gumman!!


mejl.

Satt och läste lite nu när jag som vanligt inte kan sova.. Läste dessvärre gamla mejl från dagarna då jag lämnade Idioten. Läste mejlet mamma skrev då hon berättade att hon visste att jag levde tillsammans med Idioten. Jag kommer precis ihåg hur jag kände det då jag läste det. Jag fick en klump i halsen av samvetskval. Jag älskar min mamma och hur kunde jag gå bakom ryggen på henne. Idioten sa direkt att vi skulle dra eller att jag skulle berätta för henne att jag valde han. Jag fick inte ens tänka själv. Han tog mina nycklar, mitt idkort och pengarna och lämnade mig på centralen i Göteborg. Jag kunde inte röra mig. Tankarna var ett enda virr varr...

Nu läste jag även ett mejl jag skickade till min älskade Marcus... Jag tänkte på dej vännen.. Jag är så ledsen att jag satte vår vänskap på spel då jag levde med honom. Men du finns nu och du fattar nog egentligen inte hur mycket du betyder för mig. Du betyder massor!!

Sen behöver jag inte säga hur mycket Emelie har betytt och betyder. Det vet hon och ni.

Jag behöver bara två vänner, Marcus och Emelie. De är de bästa!



Stockholm...

Jag och Emelie sitter och önskar att den goda feen kunde komma med sitt trollspö och ge oss en lägenhet i Stockholm. Ja Emelie är grymt sugen på att dra dit och jag känner väl ungefär likadant. Möjligheterna där är ju så mycket större än i den här hålan. Fast och andra sidan känner jag mig fruktansvärt trygg här. Tänk om nån bara kunde komma och säga vad man ska göra och så blir allt jättebra!

Emelie blundade förut när hon satt i soffan och berättade vad hon såg. Hon berättade följande.
På lördag Tina ser jag saker framför mig. Jag ser en kille med gamla slitna jeans med händerna i byxfikan stå i parken. Han har en stor snus under läppen. Hans kompis kommer fram med en öl och nu har han bara en hand i byxfikan men ser fortfarande lika vilsen ut. Sen kommer du Tina och han följer dej med blicken!! Han dricker och blir full och vågar fråga dej om ni ska dansa. Du är också full så du säger ja... Hahahaha.. Sen vaknar du på morgonen och tänker va fan!! Hahahaha.. Och han är vilsen och frågar om du vill ha frukost. Men jösses, ja okej tänker du då.. Och medans dagen går så inser du att han är väldigt snäll och han har värsta mycket pengar och han är snäll... Sen drar vi upp till Stockholm och han har bra kontakter så han fixar en stor lägenhet till oss mitt i stan. Och innan det fixar ju du självklart en ring på ditt finger så han ska fortsätta försörja dej även att han bor kvar i Småland! Skitbra. Ni träffas en helg i månaden för han kan inte komma ifrån djuren på gården oftare och då sitter ni ihop och knullar som kaniner. (ja så uttrykte hon det). jag jobbar och sliter och är sällan hemma medans du Tina bara shoppar och njuter av tillvaron. Visst låter det bra??

Ja visst skulle det vara bra.... Hahahaha.. Men jag skulle nog för det första inte fixa att gå hemma själv och låta någonannan försörja mig... Men jag skulle nog inte tacka nej heller.. Alltså blir det parken på lördag! Hahaha

Balans.

Jag står på kanten mellan hopp och förtvivlan
Året är 2008.
Bägaren rinner åt förtvivlan.
Året är nu, just nu.
Bägaren rinner åt hopp.

Hur kan allt ändras så fort?
Hur kan den mörka tunneln vara ljus?

Hur kan mitt leende helt plötsligt vara sant?
Inte ett falskt förtvivlat leende för att synas som en i mängden.

Jag mår bra. Oftast.
Det finns andra saker som oroar mig.
Men de är mindre, saker som kommer ordna sig.

Om jag öppnar min hand
ser jag dig sitta där som en fågel.
Jag kommer inte hålla dej hårt.
Jag vill att du ska flyga iväg.

Jag hjälper dig genom att blåsa på dej.
Du flyger iväg.
Jag är fri.

Idioten är borta och bägaren med förtvivlan ramlar över kanten och finns inte mer.
Nu finns bara hopp.
Hopp och kärlek!


Julpynt!

Var först ute med mamma på stan. Hittade en jättefin svart topp från Free Quent för 199 kronor. Tänkte ha på mig den på lördagens fest hos Lollo!

Sen så fikade jag med Emelie och pratade livet i allmänhet. Hon är fruktansvärt sugen på att flytta ifrån Tranås. Hon vill gå som lärling hos en guldsmed. Det är hennes dröm! Jag känner att jag kanske borde följa med. Finns fler möjligheter i storstan och jobbet jag just nu håller på med fungerar inte utan bil, thats it!

Jag har nu pyntat lite mer jul! Köpte en tomte och en duk att ha på köksbordet! Nice!

Emelie och jag hittade (eller snarare Emelie) ett roligt spel på ÖB som hette nånting med "Hitta din prins". Nåt kärleksspel. Emelie blev helt såld och sa genast att hon önskade sig det i julklapp.. Vi vet fortfarande inte hur det fungerar men det lät roligt... Man måste pussa många grodor för att hitta sin prins!


Frågor... med svar..

Man blir alltid så glad då man loggar in och ser att det dyker upp nya människor som läser min blogg. Era varma ord värmer och kan det jag skriva bara hjälpa en enda människa är det nog!

Som svar på din fråga Du nya läsare. Du frågade om jag inte är rädd att han ska dyka upp och förstöra igen. Nja rädd vet jag inte om jag är. Jag vet vad han är kapabel till men känner att jag måste försöka sluta med att bygga upp mitt liv efter honom. Jag kan inte anpassa mig efter honom och jag vet att skulle han dyka upp där jag befinner mig så vet jag att jag har folk som skulle backa upp för mig och skydda mig. Sen han kom ut har han förvisso verkligen förpestat min tillvaro med en massa sms och så vidare men jag har inte sett honom. Det jag är mest rädd för isåfall är hur jag skulle reagera om jag träffade honom. Skulle jag börja gråta, skulle jag bli förbannad och banka på honom eller skulle jag inte bry mig alls?? Jag vet inte.

Tack för att du läser min blogg!!

JUlen med drömmar!

100 kronor kan göra ganska mycket. Tänk på en ideel förening eller organisation och hjälp dem på vägen.
Jag har några förslag!

Brottsofferjouren PG 135119-6

Smsa HEM till 72900 så skänker du 50 kronor till Stockholms stadsmission

Köp eller ladda hem E.M.Ds nya singel Välkommen Hem som gör att du bidrar med en slant för att de hemlösa ska få julmat!

Kvinnojouren Helga i Tranås, PG 4806225 -1

Fatta vad människor nu handlar julklappar. Läste någonstans att en svensk handlar julklappar för 6000 kronor var. Herregud! Tänk om alla kunde ge en hundring av dessa till de som behöver det mer, skulle inte julen bli betydligt roligare då. Eller är det roligt att sitta där och se ens barn drunkna i julklappar som de glömt bort efter en vecka? Visst ska barn få julklappar men de blir inte lyckliga för det!


RSS 2.0