Hoppa hopprep!

Idag har jag köpt med ett hopprep! Jag är ju ganska lat och så, så jag tänkte att köper jag ett hopprep kan jag ställa mig i trädgården och hoppa när andan faller på!!

Har varit hemma hos Emmelie nu och ätit! Jag har det så himla bra!!!

Har ni hört Black Eyed Peas nya låt?? Meet Me Halfway heter den och de kan fan inte misslyckas med nåt känns det som!

Gud va segt det gåt idag och uppdatera!!



En trevlig bild på mig och Emelie från Liseberg då vi köade till allt!
Och jag som åker typ det som endast går sakta... :P


Sömnlös

Inatt är en såndär natt då jag inte kan sova.. Vrider och vänder på mig hela tiden. Tänker på saker som man innan har förträngt då man levde med idioten. Att man förträngde händelser eller har gjort det har nog med och göra att man var tvungen och göra det för att överleva och för att orka leva.

Just nu tänker jag och kommer ihåg en händelse som hände förra hösten. Jag och Idioten skulle ta en kvälls eller snarare en nattpromenad till Shell macken i Huskvarna. På vägen dit träffar vi på en kille som är alkis och zigenare. Man brukade alltid se han i Huskvarna centrum gapa och skrika och vara full. Vi mötte honom nu och han frågar oss om han får bjuda på en cigarett. Idioten tolkar detta som att han ska bjuda på ALLA cigaretter och när zigenaren inser att Idioten är på väg att ta alla hans cigg så ber han honom att inte göra detta. Jag säger också till honom att ge tillbaka paketet eftersom jag tycker vi ska gå därifrån. Idioten älskade när folk var tvungen att be honom om saker så zigenaren fick be på sina knän om ciggen, han grät. Idioten skrek och sparkade och spottade på honom. Han sprang efter och jagade honom. Killen var så jävla rädd. Jag var också rädd men visste om jag säger något så vet jag att det kommer bli ett jäkla liv när vi kommer hem. Så svag var jag, och så egoistisk var jag just då.
Jag tror till och med någon som hörde skrik och gap från den här stakars zigenaren ringde polisen för drygt en halvtimme senare kom det en polisbil då vi hunnit till Shell och handla och nästan var hemma. Fast de åkte bara förbi...

Det är sådana här saker som kommer upp ur mitt huvud när jag inte kan sova. Sånna saker jag inte tänkt på tidigare. Sånna saker som får mig och fundera på vad jag såg i honom från första början...


El clasico!

Nu blir det söndagsmys med glögg. Saftglögg dock! Och självklart missar jag inte fotbollen!

Har varit ute en vända på julskyltningen med Emelie! Det bjöds på gratis korv och vi var ju en av alla som ställde oss i korvkön!

Helgen har för övrig varit ganska bra. Känns som jag nu kan njuta. Jag har underbara vänner runt omkring mig och vet att jag är värd något mycket bättre än det jag upplevde under förra året. Det hemskaste är att veta att det finns kvinnor som sitter just nu med en man som misshandlar dom. Just i detta nu finns det någon som precis har fått en smäll av mannen som de älskar. Det är fruktansvärt. Är du en av de kvinnorna, så ska du veta att det finns hjälp. Tillsammans är vi starka! Du är värd något bättre! Det finaste! Har du någon i din närhet som lever i ett sådant förhållande, sträk ut din hand och ge dej inte! Även om du inte är säker, ge dig inte! Som kvinna ljuger man, man skyddar mannen för man vill inte dra in någon annan i det hela. Be om hjälp för att hjälpa personen i din närhet. Kvinnojourerna finns för er, våga ta steget dit och be om hjälp oavsett vad kvinnan säger. Hon kommer vara dej evigt tacksam!

Ta hand om er därute!

Julmys!

Nu ska jag springa hem till mamma där jag och mamma och min syster ska baka lussekatter. Senare på eftermiddagen kommer även min storebror! Träffar honom inte allt för ofta och det har tyvärr gått flera år då vi inte setts överhuvudtaget. Han är nog lika speciell som min far :P

Det är skyltsöndag idag med. Jag ska försöka dra med mig mamma eller Emelie och gå och titta. Brukar vara så mysigt att bara stosa omkring och titta hur butikerna har skyltat!

Och ikväll är det El Classico!! Heja Zlatan!





Just nu känns det som inget kan gå fel...
Nu ligger jag inte ner så folk kan sparka på mig bäst de vill!


Ordspråk!

Dessa ordspråk tycker jag är så himla bra!

Bäst är inte alltid bra.


Kärlek är att undra vad du gör just nu.


Kärleken är som en fågel. Håller man den för löst så flyger den iväg.
Håller man den för hårt så dör den.

Du står inte bara i ansvar för vad du säger,
utan för vad du låter bli att säga!

Vilka är era favoritordspråk?


Vart tar tiden vägen?

Ja tiden rullar på i en väldans fart... Om man stannar upp och tänker så inser man hur fort tiden går.
Vart har alla gamla vänner tagit vägen? Jo nu finns det ju ioförsig Facebook så man kan hålla kontakt med de flesta :)

Alla går vi åt olika håll men det som är svårast och jobbigast det är när man vet att folk inte längre har samma respekt och förtroende för en som de hade innan för några år sen. Är det så konstigt att vara snart 30 och inte ha barn? Jag vill absolut inte bli en mamma som springer i parkhallen på senare år efter en skiljsmässa. Då springer jag hellre ute nu och ränner. Faktiskt! Alla kanske inte ens vill ha barn. Jag vill ha barn, men om jag inte skulle vilja det så skulle jag säkert vara ännu mer konstig.

Jag tror vissa tycker man är misslyckad. Men allt jag kan säga till dem är att de skulle inte klara av att byta mitt förra år mot deras. Då skulle de inse hur stark man verkligen är. Jag unnar ingen mitt förra år. Inte ens den hemskaste människan i världen.

Nu ska jag till mammi och julpyssla lite!!


Jobba jobba jobba!

Ikväll drar jag till Hotell Högland och jobbar! Ska bli kul, man kan behöva lite variation ibland!

Idag har jag varit på Willys och handlat med mamma. Var även nere på Fyndlagret och köpte en jättefin adventsljusstake. Eller stake kan man inte kalla det, vet inte hur man ska föklara den. En rund trekantig sak med små lampor i. Lyser jättefint!

På söndag ska vi baka lussebullar hos mamma! Min bror kommer även och fikar då! Jätteskoj! Har tyvärr inte så bra kontakt med min bror nu förtiden men det är ju aldrig försent att det ska ändras!

Nu ska här poppas musik så jag blir lite taggad!

Gonatt

Nu kallar sängen... Kommer somna som en stock och dra timmerstockar som vissa säger.. :)

Imorgon ska jag till Högland och jobba... Ska bli kul! Lönehelg!


Delad säng..

Igår kväll cyklade jag bort till Mr Sötnöt. Tänkte egentligen bara att varför ska man sätta ord på allt? Det är väl bara att köra på och man behöver väl inte kalla saker för något speciellt!
Vi låg och pratade en massa, mest jag då som vanligt och han bara skrattar. Han var nog lite trött tror jag... Men vi somnade till slut, antagligen jag först eftersom han la sig på soffan då jag snarkar. Lite gulligt faktiskt. Och väldigt bra att sova där för då kommer jag upp innan klockan sju!

När vi kom ut regnade det. Han tyckte han kunde skjutsa hem mej den korta biten med cyklen där bak i bilen. Jag tyckte att jag hinner inte bli blöt den korta vägen. :)

Han är söt, min Mr Sötnöt.

Jag satte ut en annons på Blocket om att jag söker lägenhet. Har fått två svar. Dock så tror jag det är Idoioten som svarar. Dålig svenska och dålig stavning. Tänkte jag skulle testa och ringa numrena privat och se om det är på riktigt eller om det är han som har jättekul och inte riktigt kan släppa taget.

Nu ska jag sätta på kaffe och jobba lite!!!

Kommer du ihåg??

Jag rotade bland alla dina hårdrocksskivor.. Hittade inget jag ville lyssna på...

Då tog du fram den här...


Trögt.

Det går för tillfället lite trögt på jobbet. Jag ska nu börja sikta in mej på företag här i stan. Hatar att låna mammas och pappas bil hela tiden!

På väg till ett möte idag så hörde jag något så fruktansvärt kul på radion. Hade på mix megapol tror jag och det var Chans på. Som lyssnare fick man ringa in om man ville ha svar på om den man var intresserad av hade samma känslor tillbaka. Idag var det en Sofia som ringde in och hon hade ju träffat den här Patrik på Facebook av alla ställen och de hade träffats nångång och pratat i telefon. Programledaren ringde upp den här Patrik och berättade var det var ifrån och så vidare. Patrik säger något i stil med "detta kan ju bli lite jobbigt eftersom jag har träffat någon som jag vill inleda något med" Åhh fan va bra tänker man som lyssnare! Kärleken är besvarad.. Tänkte nog även programledaren eftersom han frågar vem han vill det ska vara. Patrik svarar Ulrika och den pinsamma situationen är total!!! Man bara vill lida med den här stakars tjejen... Sen när Patrik dissat Sofia och vallt att ta 500 spänn istället för en betald date med Sofia så får de säga Hej till varandra! Men han Patrik var ju ändå tuff får man ju säga, inte alla som skulle ha stake nog att dissa en tjej på radion.. Pinsamt var det iallafall... Undra hur hon mår just nu?


NANNA KUDDE!



Ja jag dreglar när jag sover har jag hört.
Kanske beror på att jag gör som katten
sover med tungan ut och munnen öppen :)

Sov sött, kära vänner
Det ska jag göra!
Dock ensam...
Hade hellre legat i din säng i dina armar
och dreglat på ditt bröst
och vaknat och insett att jag snarkat
eftersom du lagt dej på soffan...

Fast det har du inte gjort de senaste gångerna.
Då har jag vaknat nära dig.
Visste du att det var de sista gångerna?

Sov gott!!


Oärlighet!

När man lever i en misshandelsrelation så är man oärlig. Jag var oärlig, det inser jag nu. Kanske därför man burit omkring med så mycket skam och skuld.

Jag har varit oärlig mot omgivningen. Man ville inte belasta dem med sin egen ångest och sina egna problem. Man ville inte eränna att man var en av de där kvinnorna som blev slagen. Man ljög, hittade på varför folk inte kunde komma hem till mig, enbart för att skydda mannen! Eller sig självt om man ser på det så här i efterhand.

Mot mannen. Ja jag har varit oärlig mot Idioten. Ja jag har tassat på tå och inte sagt saker som jag velat säga eftersom jag inte vågat. Jag har anpassat mig efter honom och blivit så som han ville att jag skulle vara men det hjälpte ju inte heller tyvärr..

Den största oärligheten är ändå den jag har haft mot mig själv. Jag har burit skuld och skam för någonting han har gjort. Han borde skämmas och han borde rannsaka sig sej själv, inte jag! Jag har bara funnits för hans skull, anpassat mig, och inte varit mig själv för fem öre. Jag har ställt mig upp och tagit hans parti när andra sagt att han gjort fel. Även att det han gjort varit fel. Jag har smygit runt och varit så förbannat rädd för att säga fel saker hela tiden.

Det är så skönt att inse saker. Jag släpper ångesten då. Det är inte mitt fel. Jag är inte onormal och det är inte bara vissa kvinnor som hamnar i den här situationen.

Jag har alltid suttit och sagt innan jag träffade Idioten att varför går dem inte efter första slaget? Allt händer långt innan det där fösta slaget. De manipulerar hjärnan på en... Det är därför man inte går, man vill rädda sig själv och så länge man sitter där med honom så har man ju själv en form av kontroll. Man vet vart han är och så vidare. När man lämnar honom har man inte det. Han kan dyka upp som gubben i lådan.

Om du varit med om detta, är det enda tips jag kan ge dej att söka proffesionell hjälp! De vet vad de pratar om och du måste sluta skuldbelägga dej själv. Det är inte ditt fel!!

Blää..

Jag är matt! Jag har feber.. Eller jag har ju inte kollat tempen för jag har ingen men det känns som jag har det..

Hjärtesorg? Inte tänkt så mycket på han just idag.. Men nu. Jag saknar ju honom! Bara för jag satte fram foten och sa att det skulle vara allt eller inget så valde han inget. Hade jag tänkt hade jag låtit det vara som det alltid har varit.. Natt och helgromans med lite vardagar då och då. Nu finns inget, jag kan inte ens med att skicka ett sms... Nästa gång ska jag inte dölja mina känslor i 4 jävla år! Eller om det är 3.. Nej snarare 4.

Jag ska göra raberberpaj nu. Det är hjärtats plåster har jag hört. Och medecin mot febern. Kom inte och säg annat!

Bloggar!

Jag har innan lovat att berätta om vilka bloggar jag följer.

* Emelies blogg såklart! http://journeyforlife.blogg.se/ Hon skriver om sin vardag med kärlek och inlevelse! LÄS!

* Magdalena Graafs blogg! Vilken kvinna! Jag skrattar varje gång! http://magdalenagraaf.se/

* Elin! Den söta underbara Elin. Hon jobbar som modell, har precis funnit sin stora kärlek och skriver med humor och kärlek! http://livemylife.se/

Dessa bloggar läser jag jämt och ständigt. Sen finns det vissa andra jag kollar in på då och då men listan skulle bli så lång om jag gick egenom dem.

Vilka bloggar läser du? Vad intresserar dig?

Godmorgon!

Eller gokväll!

Nu sitter jag här igen! Fulladdad med batterier för att jobba ikväll!

Se you there gott folk!

Till dej

Jag vet precis hur du känner, du vill vara ensam.
Jag har  vetat det så lång tid nu men jag kan inte bara släppa dig.

Du får mig att må bra,
du får mig att skratta och fnittra som ingen annan kan.
Du är det jag sökt hela livet.

Snälla rara du ge det en chans. Snälla!
Jag tycker så mycket om dej, jag tycker så mycket om dej.
Jag kan säga det om och om igen. Hur många gånger du vill!

När vi träffades senaste gången kändes det som du kom ett steg närmare.
Men dagen efter var du ett steg längre bort igen.
Jag svamlar i mörkret och kan inte hitta dig.
Snälla prata med mig.

Du är det finaste jag vet.

Punkt punkt...

Är kaos i mitt huvud nu. Man blir helt mör av att sitta i telefon hela dagarna och fortfarande är det lite skrämmande faktiskt... Idioten tillät mig ju inte att han mobil på ett par månader. Jag smsar som en tokdåre eftersom jag kan känna någon slags panikrädsla om jag pratar och håller i telefonen... Men jag tror det här jobbet är bra på det sättet för det kan få mig och inse att telefonen inte bits!

Idag har jag varit och kollat på två lägenheter. Den första var en etta på typ 45 kvadrat här på diplomaten. Rent planeringsmässigt var den helt okej med ett stort kök, precis som jag vill ha. Men den luktade blää och hade lila väggar med nån blå/röd bård. Inte okej. Och hade jag tagit den så hade jag fått gå upp i hyra med över 1100 i månaden... Man inser nu att man har det förbannat bra!
Den andra låg typ huset bredvid neråt gatan. Rukelhuset kallar jag det och stör mig varje gång jag går förbi att tanten i huset odlar hela sin sallad i trädgården så det ser ut som man kommit långt söderut :). Hehe.. Men själva lägenheten var faktiskt helt okej. Lite vinklar och vrår på ett gammalt sätt. Men frys fick man stå för själv! Och spisen var från 1900 frös ihjäl och den skulle han inte byta! Öpnnade toa dörren och möttes av en stank som inte var av denna värld! Förstod ju var den kom ifrån då toastolen var lika gammal som spisen. Nej Tack!

Jag förstår inte riktigt hur jag ska kunna hitta en lägenhet med den här standarden jag har nu utan att behöva gå upp en massa tusen i hyra... Suck! Jag vill inte flytta helt enkelt!


Dålig uppdatering

Ja jag hinner inte uppdatera ordentligt just nu!
Jobbet tar ganska mycket tid nu i början innan man blivit varm i kläderna!

Nu är det mammas pojkar! Jag sitter klistrad!

Provocerande.

Jag sitter och provocerar. Ja så skrev en kompis till mig när jag skrev att jag inte skulle ta sprutan med vaccinet. Jag var även egoistisk eftersom jag kan smitta andra om jag inte tar den. Sen när blev jag en EGOIST bara för jag väljer att inte ta det? Är det inte alla andra fullt friska människor som är egoister eftersom de vaccinerar sig när det finns riskgrupper kvar som behöver vaccinet? Är inte det Egoistist?


Samtalsämne på Facebook

Idag är det stora samtalsämnet vaccinet som alla springer och tar utan att egentligen ifrågasätta någonting..

De enda vinnarna i det här är ju läkemedelsföretagen som kan stå och mysa och håva in pengar medans de avskrivit sig ansvaret i och med att vaccinet inte är testat på människor. "De enda som tjänar på hela pandemicirkusen är läkemedelsbolagen som kontraktsmässigt gjort sig ansvarsfria om människor får skador av ett vaccin i en prototypmodell som inte testats på människor".
Sen att vaccinet innehåller kvicksilver som i sverige länge varit förbjudet är ju också skumt. Enbart för att det var för dyrt att köpa in något annat som är mindre farligt.

Influensan kallad svininfluensan består egentligen av genetiskt material från svininfluensa, människoinfluensa och fågelinfluensa. Det är hur enkelt som helst att verifiera det genom att studera vad som skrivits i den vanliga pressen. Många tror att genblandningen beror på att virus i naturen korsar sig med varandra. Eftersom jag läst mikrobiologi och genetik vid Stockholms universitet vet jag att det är en omöjlighet eftersom virus inte förökar sig sexuellt. Virus förökar sig genom replikation. Korsning i naturen förutsätter sexuell förökning. Då tänker de flesta: men det vet ju alla att virus muterar i naturen. Ja, men det har ingenting med korsning och förökning att göra.

Konsekvensen av att vi förstår att ett virus bestående av genmaterial från svin, människa och fågel är omvälvande. Det kan nämligen endast betyda en sak. Viruset är fabricerat, tillverkat av människan.

Jag tror nog vi borde ifrågasätta mer för folk verkar väldigt okunniga!!!!

Det kan aldrig bli du och jag!

Nej det kan aldrig bi du och jag.

Jag har försökt kämpa men jag orkar inte mer.
Jag orkar inte bli knuffad mellan hopp och förtvivlan!
Du skickade ett ag behöver dej sms i lördags.
Jag blev förtvivlad.
Kände att du behövde mig.
Du skrev kom gärna hit men jag kommer aldrig öppna mig.
Jag cyklade den korta biten, hjärtat slog.
Nu äntligen kanske du skulle öppna dej, berätta.
Jag kröp ner bredvid dig, höll om dej.
Du nästan grät och sa tack.
Jag sa att du behöver inte tacka, att jag finns här.
Du har alltid funnits för mig sa jag.
Du menade att du inte är bra för mig.
Att jag skulle vara värd någon bättre.
Hur vet du vad som är bra för mig?
Hur kan du veta att du inte är den bäste för mig?
Jag blir så lessen när du inte vågar.
Det är som du står vid ett vägskäl och vet inte vilken du ska ta.
Ska du riskera att bli en vinnare och satsa på att förlora lite?
Eller ska du köra på det säkra och stå kvar och låta allt bara vara som det alltid ha varit?

För att vinna måste man våga.
Jag tror jag har bestämt mig, jag ska släppa din hand nu.
Låta allt rinna ut och låta allt vara som det var innan jag träffade dej..


Första dagen!

Jaha då var första dagen på nya jobbet avklarad!
Jag har lärt mig:
1. Att man ska ringa till företag på förmiddagen för på eftermiddagen är de sura!
2. Att lära mig och uttala distrubiera ordentligt!
3. Att jag måste vara snabb på att ha bra svar!
4. Att jag inte syns och de har ingen aning vem jag är om de blir arga.

Så imorgon åker jag ut på mina första kundbesök och jösses jag kommer skita knäck innan!! Av nervositet alltså!

Dagens citat!

Han var söt och varm. Han fick mig och le. Han presenterade sig och sa att han kom från Tranås. Genast dog mitt leende och mina lustar..


Kalas!

Har varit hos min syster och hennes gamla sambo på lite födelsedagskalas! Det bjöds på mat och chessecake! Mums mums!!

Nu sitter jag och kollar på reprisen av mammas pojkar. Han är så het skåningen... Men jag undrar om tjejerna alltd går omkring så där uppklädda och med högklackat när de kommer hem. Hade jag varit med så hade jag hoppat omkring i mysbyxor och kramat skåningen hela dagarna! Antagligen hade jag åkt hem ganska fort eller nej det hade jag inte, killarna hade slått om mig :P

Nu blir det kaffe och en varm dusch!! Tända lite ljus också!

Seg!

Idag sov jag till närmare tolv när mamma ringde.. Får lite samvetskval när jag sover så länge.. Men tror jag behövde det. Har så mycket som snurrar i mitt huvud nu om nya jobbet och så!

Hotellfrukost is the shiiiit!! Varför kan man inte ha det så varje dag?

Igår satt jag på tåget hem. Beräknad anskomsttid till Tranås 21.12. Hade ju egentligen ett pass på mitt helgjobb men pratat med chefen om det för längesen och sagt att jag inte kunde jobba då. Men jag gick från tåget och ställde mej på jobbet på Babar en halvtimme försent och lyssnade på skitmusik!! Sista timmen var bra, resten var ju skit!

Om jag märker att en kompis inte mår bra, mår inte jag bra. Vet inte hur många gånger Emelie har tackat mig för jag tog hennes pass igår men hon har inget att tacka för. Det är hon som stått där med armarna utsträkta när ingen annan har gjort det. Hon tog emot mina tårar, hjälpte mig att bli hel igen efter all skit jag fått ta. Ingen annan vän har stått där som hon har gjort, inte ens de som jag kännt i hur många år som helst. Vissa av dem har inte ens frågat hur det är? Jag har på senare tid verkligen försökt få kontakt men har inte fått något gensvar, varför ska jag lägga energi på dem om de ändå inte vill ha mig som vän? Jag kan ha svikit dem men om alla som har förlåtit mig gör det så skulle de väl också göra det?

Sen finns det de vänner man inte träffar så ofta men som jag vet att jag kan ringa till mitt i natten om jag skulle behöva. Lisa och Bernise till exempel. Det gör inte så mycket hur sällan vi träffas för jag vet att de kommer aldrig bli sand som rinner ur bland fingrarna!

Men en sak vet jag, det är att alla skulle behöve en Emelie. Om alla hade en sådan vän så skulle ingen kvinna idag sitta fast med en man som slår dem. Hon tog min hand när jag drog den tillbaka och hade gett upp. Min mamma och hon gjorde det vid samma tidpunkt fast inte tillsammans. Mamma och Emelie, alla borde vara lika lyckligt lottade som jag!


Västerås!

Nu har jag varit i Västerås onsdag till igår! Jag inser vilken stor chans och möjlighet jag har fått med det här jobbet och jag måste verkligen ta den!

På vägen upp var jag såklart skitnervös! Åka tåg och halvt skita knäck är inge vidare! Väl uppe i Västerås skulle jag ta mig ut en bit på landet till Lövudden... Suck suck suck! Det är inte så lätt även att bussen släpper av en 50 meter ifrån hotellet att hitta när det är kolsvart!! Väl på rummet fanns det ingen teve och jag kände bara för att dra täcket över huvudet... Men allt blev bra till slut...

Kan och får inte skriva så mycket mer om själva jobbet men det är ett bra jobb!!

Snart kommer Emelie och hämtar mig! Bäst att ta på sig kläder :)

Hej då ett tag!

Vet ej om jag kommer kunna uppdatera bloggen förens på fredag kväll när jag kommer hem.

Ni får ha det så underbart så länge och hör gärna av er med frågor och funderingar jag kan svara på när jag kommer tillbaka!!


Glädje.

Just nu känns det som ingenting kan gå fel. Allt bara rinner på och jag har en äkligt bra känsla i magen som säger saker som känns bra.
Det spelar ingen roll om det här jobbet inte är nåt för mig, det finns fler, jag har åtminstonde försökt!

Det spelar ingen roll att jag lever ensam, nej det är fel att säga så, jag har så många bra och fina människor omkring mig som betyder otroligt mycket!

Min prins finns därute. Han har bara cyklat omkull, eller som Emelie säger, han är fortfarande i Huskvarna och försöker rädda mig från Idioten men inte insett att jag gett mig därifrån :)

I söndags hade jag nog den bästa tänkbara söndagen man kan ha. Man slipper vakna ensam, man slipper dricka morgonkaffet ensam och man har någon att dela baksmällan med!

Nej nu ska jag faktiskt bege mig ut på en liten joggingrunda eftersom jag kommer vara lat på det tills lördag annars!


Västerås!

Imorgon åker jag till Västerås på utbildning till mitt nya jobb! Jag gör dock en ganska stor chansning då stor del av lönen är provisionsbaserad men man måste våga ta risker eller?? Jag sitter ändå hemma och håvar in NOLL kronor då kan jag chansa på ett jobb och är det min grej kommer jag tjäna grymma pengar. Det kan ju iallafall aldrig bli mindre än NOLL!

Jag är lite nervös dock.. Vad ska man ha på sig? Ska man ha sköna kläder, snygga kläder eller lite kontorsstil med portmonä?? Ja ja bäst och packa!

Zlatan.

Jag tycker det är märkligt varför en av världens bästa spelare inte vill spela för sitt landslag! Alltså Zlatan är Zlatan och alla gör ju va de själva vill men visst är det tråkigt? Jag skulle tycka det var skoj och en ära att spela för sitt land! Ja ja... Den glada nyheten var förstårs att Marcus Allbäck blir assisterande :)

Rätt eller fel?

Är det rätt eller fel att hänga ut dömda brottslingar? Nu är disskutionen igång på Facebook då man ser hur många som går med i en grupp som tycker man ska hänga ut dömda pedofiler för att skydda sina barn. Jag vet faktiskt inte om jag tycker det är en bra ide.
Skyddar man verkligen sin dotter genom att allmänheten får se bilder och namn på en dömd pedofil? Blir inte snarare budskapet att alla andra gubbar får ge mig godis men inte han som mamma sagt är farlig. Tänk om det skulle visa sig att din pappa, din sambo eller bror är dömd för något som hände då han var 18 och tjejen 14 år och 9 månader. I en liten stad kan en fjäder fort bli en höna så din bror, pappa eller sambo kommer garanterat snart vara en pedofil för en sak han gjorde för längesen när han var 18 och kär?

Tänk på deras familjer, de blir lika uthängda som brottslingarna. Vem kommer vilja umgås med Kerstin 40 år som har en sambo som är dömd för pedefoli. Ska hon också bli dömd på grund av att hon har valt att leva med en pedofil? Är det fel på henne också då?

Vad tycker du?

Joggingrundan!

Sitter på hitta.se och försöker klura ut en lagom runda som är 5 km. Har hittat en men den är 6 km. Det är upp till golfbanan och runt. Känns som det inte är så lång men det kan väl inte ljuga, det där programmet som mäter? Ett av mina mål med träningen är att på min 30årsdag ska kunna springa 5 km på 27 minuter. Jag lär inte springa på min 30 årsdag men dagen innan då. Min syster tyckte det lät lite långsamt medans min mamma tyckte det skulle räcka med 30 minuter. Är ett halvår dit MINST.. hehehe.. Såklart jag kommer fixa det!

Nu har jag på nyhetsmorgon och de pratar om fotbollshuliganer. Ja du vad ska man göra? Finns nog inget och göra för det finns fan idioter överallt! ÖVERALLT!!!! Sitter man tio personer på en fest och har trevligt så finns det åtminstonde en idiot. Nämligen ALKOHOLEN. Nu låter det som jag predikar för ett vitt liv utan alkohol. Nja inte direkt men när man tänker efter så blir man ju faktiskt dum i huvudet! Tänk vad hjärnceller man förstör och hur mycket av det våld som finns som beror på alkohol. Och vad pengar staten håvar in på grund av att vi dricker!

Vad hände?

Man ska inte smsa och reda ut saker via sms... Fattar inte varför alkohol gör en smått dum i huvudet.. Men tur att varken jag eller Emelie är långsinta och att vi kan reda ut massuppfattningarna från igår..

Vad hände sen? Ja du bra fråga...

Hem till mamma nu och äta köttfärssås! Träna ut alla ångor sen...

Söndagsmys va är det??


Lördags mys!

Ja det kan man verkligen säga då jag och Emelie ska bege oss iväg på sexparty och klämma på dildosar!! :P

Sitter med ett glas vin och filosoferar. Ju mer man vet om män desto mer önskar man att man vore lagd åt andra hållet.. hehehe...

Igår jobbade jag på Harrys. Underbara Harrys!! Fick massor med kramar och kärlek! Coffe sa att han aldrig mer ska säga hej då till mig då jag alltid dyker upp igen!! :P

Godnatt!

Nu är det sängdags!
Idag har varit en bra dag! Varit i Linköping på terapin. Vi pratade om ensamhet. Vi är så otroligt rädda för att bli ensamma. Men hur ensamma vi än sitter på kvällarna är vi inte lika ensamma som vi var då, när vi levde ihop med männen.
Jag har lärt mig mycket under de här mötena. Att tankar är inte samma sak som handling. Man kan tänka och känna olika saker men det betyder inte att man ska göra det. Man måste bara ifrågasaätta varför man tänker och känner som man gör. Man har ju faktiskt levt ihop med den här mannen och oavsett hur illa han har gjort en så kände man ju något. Det betyder inte att jag ska sitta och HATA HATA HATA dygnet runt. Man måste acceptera att man faktiskt tyckte om den här personen, älskade honom, först då kan man ta ett steg till. Att göra sig fri från skulden... Det är inte mitt fel, och jag är inte onormal för att jag tänker på vissa saker som var bra.

Som när vilket förhållande som helst tar slut ska man både komma över det bra och det dåliga. Det är likadant för oss, mig.

Men jag är inte ENSAM. Jag har så mycket i mitt liv som jag inte skulle byta ut mot allt guld i världen!

Imorgon blir det äntligen en fika med Elin!

Kommer du ihåg?



Och ju mer jag lyssnar på texten.... Ja du fattar... ;)

Since the day when I met you
I've been lost in desperation
It's in everything I do
Like a bittersweet sensation


Om dej.

Marken skakar under mina fötter

Luften darrar och kroppen vibrerar

Jag kippar efter andan, kallsvettas.

Huvudet dunrar, jag tror jag ska svimma!

Men det är bara du som passerar min väg.


Just nu känns det så här...


Design!

Ja jag håller på med min design nu!

Inte klart men snart så!
Ganska stolt över mig själv att jag fick till en bild på mumintrollen där uppe :)

Onsdag.

Teloefonen har varit lugn i två dagar! Skönt. Han skrev bland annat i söndags att han skulle anmäla mig! För vaddå? Att jag inte svarar? Att jag inte bryr mig? Han skrev också att folk tycker mer om honom än mig och det är min aggresivitet som jag borde få hjälp med inte han, för han blev provoserad eftersom jag var otrogen.
I ena stunden skriver han att jag är den underbaraste och vackraste personen i hela världen. I nästa sekund skriver han att jag är värd noll.. Snacka om att Idioten har problem.
Han växlar nog så här fram och tillbaka för det funkade förr. Då lyssnade jag, då föll jag tillbaka. Nu vet han inte hur han ska göra. Han står maktlös för han inser att jag verkligen har försvunnit!
Han skrev till och med om inte vi kunde ses och bara kramas och pussas en sista gång för och se om saker kunde bli bättre?? HAHAHA Allt kan bli bättre men det är utan honom. UTAN HONOM. Jag har lämnat honom bakom mig och vad som än händer kommer jag aldrig aldrig någonsin ta tillbaka honom. Inte ens om han och jag var de två sista människorna på jorden!!

Nu ska jag kila iväg till mamma! Hon skulle göra pannbiffar! Det får man inte missa!

Bäst är inte alltid bra! Tänk på det!


Ofattbara saker!

Saker vi gjorde förr som vi då tyckte var helt normalt!

* Köade utanför telefonautomater varje gång vi skulle ringa hem!
* Vi trodde att Dylan i Beverly Hills var 17 år gammal trots att han var 25
* Målade oss inte med svart mascara utan med samma färg som vi har på ögonen, alltså blå, grön eller brun!
* Man fick inte hoppa i golvet då vi lyssnade på musik för då kunde det bli hack i skivan!
* Man åtgärdade stavfel med hjälp av Tippex, det var det enda sättet!!
* Alla viktiga papper kallades Stenciler och var tryckta med blått stinkande bläck!
* Alla coola singelkillar hade spegelvägg och vattensäng!

Var det bättre förr? Om 40 år kommer jag sitta och göra en lista om vad jag tyckte var normalt, just i det här skedet... Hmmm det kommer stå följande:

*Att gilla yngre killar var normalt
* Fotboll var grejjen
* Att dricka latte var tufft
*Emelie var och är fortfarande min bästa vän!

Kompis!

Idag åkte jag ut till en gammal barndomsvän som jag inte sett på alldeles för länge! Hon och hennes kille har köpt hus så jag var självklart nyfiken! Huset låg helt perfekt ute på landet med lite andra hus runt omkring. På landet men inte ödsligt! Huset var från slutet av 1800 talet tror jag hon sa och åhhh det var så fint och det som de renoverat hade de gjort så snyggt! Charmen med sånna hus är ju att man vill behålla den äldre stilen och de hade det så fint!

Jag sitter innerligt och hoppas jag får det där jobbet. Jag tror faktiskt helt ärligt att det skulle passa mig. Nångång är det väl min tur att hitta rätt i livet och kunna få bygga upp en vettig karriär!


Jobb!

För cirka 2 veckor sedan sökte jag ett jobb här i stan som någon slags annonssäljare. Det stod bland annat i ansökan att finner de en intressant så kommer de höra av sig inom 24 timmar. Jag har inte hört något så jag tänkte att de inte fann mig intressant. Idag pep det i mobilen och de skulle ha telefonkonferans där jag var inbjuden eftersom de tyckt jag hade en intressant "profil" för detta jobbet.
Under själva telefonkonferansen berättade han om jobbet i stort och att man inom företaget hade stora utvecklingsmöjligheter inom säljbranchen i form av ledarskap om man var rätt person! Ju mer jag lyssnade, ju mer insåg jag att detta kan bli min vändning!

Jag ska ringa till den här killen imorgon och fråga, frågorna jag har. Ska tänka över intressant och smarta frågor om jobbet nu under kvällen.

Håll tummarna nu!!

I huvudet!

Varje gång vi ses så tänker jag på sommaren då vi träffades. Det var ett par år sen nu.
Det var sommarstatt en onsdag. Efteråt tog vi sällskap en bit på vägen men vi fastnade på hörnet där gamla Audio Video låg, i flera timmar stod vi där. Det regnade, vi stod under taket och pratade om allt möjligt.

Under sommaren träffades vi. Jag vaknade i din säng, du på soffan eftersom jag snarkar :)
Förra året satt vi vid ån, bakom berget. Jag berättade lite för dig om Idioten. Det var innan jag gick tillbaka till honom igen. Du har alltid lyssnat, aldrig dömt, bara funnits där.

Jag tycker om dej mer och mer för varje gång vi ses. Men jag vet inte vad jag har för känslor, en stark vänskap och passion snarare än ren kärlek.

Jag kommer aldrig någonsin glömma den där första kvällen. Kommer aldrig glömma ditt skratt och dina dåliga skämt... Jag kommer spara dej i huvudet för jag tycker om att ha dej där!

Måndag!

Har hunnit med en del idag faktiskt och klockan är bara kvart över åtta! Bra att komma upp tidigt på morgonen!
Har tagit en morgonpromenad till min syster och hämtat min cykel och nu ska jag äta frukost! Inser dock att jag måste handla idag! Lite tomt i kylen och jag behöver lite pasta och grönsaker och sånt. Ska iväg till mamma sen och handla åt henne så då passar jag på att handla till mig själv!

Jag ska även träna idag också. Köra ett styrkepass på mammas jobb! Utan att slå ryggen i mammas skoställ med bosubollen! Heter bollen så föresten?

GULD!



Nu är guldet hemma igen!
Och Hammarby åkte ur, och Djurgården ska kvala!


Frågandes..

Har fått en kommentar från S som skriver under inlägget Mammas pojkar "kille 257?" <jsg förstår inte riktigt va du menar... Men jag kanske är trög hehehehe

Nu sitter jag hos syster och Patrik och kollar på fotbollen... Hejja AIK, tyvärr så leder Göteborg.. Men en halvlek kvar! Hej heja!


RSS 2.0