Söndagen!

Igår åkte jag och Emelie iväg mot Jönköping för att träffa de nya Cherrysarna och de gamla Jokrarna. Spännande!
Det började med möte och information, vet inte riktigt vad vi hade det och göra men man fick höra allt man hört 30 gånger en gång till!
De nya Jokrarna protesterade vilt då ämnet, läsning vid bordet kom upp. De har nämligen innan fått läsa då de jobbat och inte haft något spel. Något som Cherry Casino inte tillåter! Vilket jag tycker är ganska sunt förnuft. Vill du gå fram till en dealer som sitter upptagen med en bok? Nej! Vill du gå fram till en dealer som tar ögonkontakt och ser social ut? Ja! Men de får ju en ganska rejäl löneökning så de är nog glada iallafall!!

Fram mot 17 så började vi leka lekar. Vi delade in oss i olika lag med hjälp av synonymer. Tog lite tid eftersom det var ord man knappt hört innan! I mitt lag var vi jag, personalchefen och två gamla Jokrare. Vi ägde! Vi vann nästan allt. Fast dagens skratt fick man när vi lekte statyleken och Alex drog två lappar där det stod "armhåla och näsa". hehehehe Träffsäkert!

Vid åttatiden begav vi oss till Olearys och åt en mycket god buffe! Efterätten med jordnötsrulltårta var helt sagolikt god! Alla gjorde läten som MMMMMMMMMMMMM första tuggan! Allt annat var gott också och personalen är mycket trevlig där som vanligt!!!

De flesta gick hem en stund efter maten, men vi var några få som härdade ut några timmar till!
Känns som det kommer bli bra den här sammanslagningen. Visst man har kanske svårt för vissa men ALLA kan man inte tycka om så är det ju bara....


Jönköping.

Idag bär det iväg till Jönköping och personalfest och möte. Stormöte med alla de nya kollegorna från Joker :) Vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Igår var jag ute en sväng. Men inser att det är samma visa varje gång. Samma folk, samma fylla och samma drinkar. Nej jag var på ganska dåligt humör igår för jag kände att jag hellre hade jobbat, ARBETSSKADA??? Tur att Emelie finns och gör livet lite glattare! Man kan inte vara sur på henne i mer än två minuter... Hahaha!

Vårat kontor är väldigt litet så jag undrar ju mest hur vi ska få plats? Någon som har någon ide? Två soffor och 40 pers.. Jag vill inte ha ståplats!

Ensamhet..

Igår  var en ganska jobbig dag. Först åkte jag till Linköping för att träffa min grupp. Där pratade vi om ensamhet. De andra har ju levt ganska länge tillsammans med någon och är rädda för att bli ensamma. Även om de säger att de var mer ensamma tillsammans med den mannen de levde med i det dåliga förhållandet. Jag är nog inte speciellt rädd för att bli ensam. Jag vet att jag har så mycket människor omkring mig som jag vet tycker om mig för den jag är. Men ibland känner man sig otroligt ensam. När man var yngre så tyckte man ju det var otroligt viktigt att man skulle bilda familj och träffa MANNEN i sitt liv. Såklart att man fortfarande tycker det är viktigt. Det vill man ju.

Vi pratade om människor som sitter ensamma på fik eller går ut ensamma och äter. Jag har inget problem med sånt. De andra kände att vad ska folk tro om mig om jag sitter här själv? Men jag tror folk i allmänhet är så pass självupptagna så de flesta reagerar inte... Det är som en text jag läste om kroppsideal. Går du på badstranden där hundra människor befinner sig så tänker du mycket på vad andra tycker och tänker när de ser dej. Alla tänker så och det finns männsikor som säkert tänker: Åhhh tänk att ha den kroppen!! om dej, vare sig du är gammal, ung, tjock eller smal! Sträck på dej, det finns bara en av dej och tycker någon inte om dej så är det deras problem. Man ska i första hand tänka på sig själv!

I jönköping hade vi lite möte. Pratade även lite framtid med min chef. Han vill inte att jag slutar. Han tycker att jag gör mitt bästa man kan göra MEN han hjälper mig om jag vill vara någon annanstans och jobba. Jag spände mig för mycket inför mötet och jag fällde även några tårar. Men skönt. Jag fick i princip säga det jag ville få sagt.

En sak glömde jag dock att berätta som jag tänkte på hela vägen hem.
I Januari hade vi årsfest på Cherry. Vi var på Harrys, idioten sa till mig att jag inte fick gå för jag skulle minsann ragga och vara otrogen. Efter många om och men fick jag gå MEN jag skulle åka med 2154 bussen från stan. Min chef sa till mig, snälla stanna lite längre, du ska ha ett pris. de fick tydligen inte dela ut det till nån som inte var där. Frågade Idioten om jag fick stanna eftersom det skulle betytt så mycket för mig att få priset i år igen. Nej jag skulle komma hem. Åkte hem, dock med nästa buss efter den som jag först skulle tagit. När jag kom hem, ignonerade hon mig och jag fick en styrka som sa att jag åker tillbaka, Jag ber om hjälp! På bussen mot räddningen ångrar jag mig och känner att Nej jag kan inte förstöra deras fest. De har roligt och ska jag gå dit och förstöra den? Jag tänkte oegoistiskt och åkte alltså hem igen.. Nu vet jag att om jag hade gått in där hade det slutat med en katastrof men jag vet att jag hade fått hjälp. Alla hade stöttat mej och kanske förstått vilken jobbig situation jag var i. Men nej, skydda alla andra och ta skiten själv... Thats me!

torsdag

Idag har varit en jobbig dag....

over and out...
återkommer imorgon eftersom hela inlägget jag skrev försvann

Till Idioten..

Jag är starkare!

Wiee

Jag har kommit på att jag ska söka jobb på finlandsbåtarna. Det är nog min grej! Jag har sån himla tur att jag bor här jag gör eftersom det är löjligt billigt i hyra!

Idag har jag shoppat lite.. Svarta jeansleggings från B Young, perkilator så jag kan dricka gott kaffe, och sist men inte minst, två böcker.
1. Det ska bli ett sant nöje att döda dig av Magdalena Graaf.. Valde denna boken eftersom de på kvinnojouren en gång sa att jag skulle läsa den. Hon har ju också levt med misshandel och våld och boken ska tydligen vara bra.
2. Hemlös med egna ord Denna bok är skriven av 57 hemlösa personer. Man bidrar med hela summan till Situation Stockholm och det tycker jag är bra! Skänker redan en del pengar till Stockholms Stadsmission genom God El, då är man en bra människa och man gör lite åtminstonde. Man kan ju inte ändra något genom att skänka så pass lite som jag gör men det kan ju vara en början iallafall. Skänker dock inte pengar som går utomlands. Tycker ändå Sverige bidrar med så mycket till andra länder så det får räcka!

Igår läste jag ut boken Våldtagen -  men jag är fanimej inget offer. Kände igen mej en hel del även om jag inte har blivit våldtagen. Men det är ju i princip samma känslor, skuld och skam och man blir kränkt. Hon är stark den tjejen och jag vill också vara så stark. Vissa dagar är jag det, vissa dagar är jag inte det!!!

Imorgon klockan åtta kommer det en snickare hit... Frågade inte hyresvärden vad de skulle göra men de är så välkomna så! Så imorgon blir det att ställa klockan så de inte tar en på sängen, *s*

Kluddigt

Det nya schemat som kom igår var kluddigt och rörigt. Kanske beror på att vi nu är så många i distriktet. Men vissa får mer pass än andra som också vill ha många pass ORÄTTVIST!!

Nu ska jag diska och betala räkningar!

Centraldammsugare är LYX!

Här jag bor har vi centraldammsugare! Det är lyx!! Jag kommer ihåg när jag och Daniel var och tittade på den lägenheten vi bodde i som ligger dörr i dörr, då hyresvärden sa att det fanns centraldammsugare. Jag visste då inte var det var för något och trodde helt enkelt att man inte behövde dammsuga överhuvudtaget utan att det skötte sig själv! hahaha.. Sån lyx var det ju inte, men jag slipper byta påsar, slipper alla sladdar, slipper att dra på en stor tung mojäng och framför alt så suger den som fan!!! Nu måste jag bara diska... Diskmaskin hade varit ännu mer lyx... Men man kan inte få allt!

Har varit ute med Ixi på promenad idag igen. Men något jag inte kan förstå är varför man inte har sina hundar kopplade! Även om man litar på sin egen hund kanske MIN hund är farlig! Nu är inte Ixi speciellt farlig men det kan man ju inte veta! ;)

Funderar på framtiden.. Funderar på ett säsongsjobb i fjällen. Det skulle väl vara kul. Synd att man inte har en bartenderutbildning.. Nån som vill ha privatkurs med mig?? ;)

Dagen har varit lugn!

Ja idag har inte mycket hänt! Jag och mamma var och handlade sen åkte vi till min systers sambos mamma med en liten blomma och drack kaffe!

Sen har jag drukigt mer kaffe hos Emelie och hennes syster, där vi även fick paj!! MUMS!


Söta små grisar på skansen!! Jag och mina blivande döttrar kanske?? ;)


Sen kommer den omtalade räkmackan! God som attans och STOR! Massor med räckor och massor med majonäs!!

Imorgon ska jag sätta mig ner och skriva jobbansökningar. Funderar på Norge ett par veckor/månader! Man tjänar bra och man kan förstå språket nogorlunda iallafall!

Kan ni inte berätta vilka ni är som läser min blogg?

Chippträning

Nej nu pratar jag inte golf utan roulette! Igår jobbade jag bakom rullen och vid ett rus vid halv tolv hade jag sju färger ute! Ni som inte vet innebär det att hela bordet är täckt av små runda rullemarker i olika färger... Alltså Tina måste vara snabb i huvudet på att räkna och att chippa mellan spelen... Räkningen går väl hyfsat men chippningen är det värre med. Och inte tala om att slå kulan.. Slog ut den på golvet tre gånger! Tur för mig att spelarna var snälla och bara skrattade åt mina små misstag! Jag är ju såååå charmig! En kille hade sagt till bartendern att "hon därnere (mig) var den trevligaste croupieren han träffat". Tack!!!

Att sova på ett kontor går faktiskt riktigt bra! Soffan är skön! Men det är ännu skönare att komma hem.

Ikväll efter spjutfinalen ska jag ta med mig mammas hund på en lång promenad! Så mamma slipper med sitt dåliga knä!

Framtid

Ikväll åker jag till Jönköping och jobbar. Jag undrar hur länge jag egentligen kan åka dit och jobba. För när Idioten kommer ut i oktober kanske det inte är en spn bra ide att jobba där. Egentligen är det ju inte jag som ska fly och rätta mig efter honom men varför ta risker?

Ska iallafall ha ett möte med chefen i Jönköping på måndag. Har endel att prata om känns det som. Se vad han säger. Jag tror och hoppas inte han vill att jag ska sluta men han kanske kan rekomendera mig till något annat distrikt, typ Linköping!

På torsdag ska jag till Linköping igen och jag längtar redan!! Bara skala av allt och prata prata prata...

När jag tänker på dej
känns det som en kniv som körs rakt in i mitt hjärta
Precis som jag kände nästan hela förra året
Kunde aldrig få någon luft
Du stängde allt
Jag var för snäll
för manupulerad
Du är ond
Du kommer alltid vara det
Kontroll på allt
Vad hade hänt om jag gått?
Vad hade hänt om jag inte gått?
Vad hade hänt om du verkligen hade kört den där kniven i halsen på mig?
Om du vågat det?
Du vågade inte, du var feg.
Bara det är en seger,
jag var i det ögonblicket mycket starkare än dej
Nånting fick mig att tro
Jag fick styrka i att det fanns en mycket bättre framtid utan dej.
Det är en seger.
Du har förlorat allt, jag har bara vunnit...

Friidrott!

Varje gång tv4 har friidrotten blir jag så ledsen!! Varför? Jo jag kan inte sitta och lyssna på han Jonas underbart, lugna röst! Han pratar på ett sätt som får en att bli glad, han är kunnig och han skrattar. Jag tycker inte alls om surpupporna på tv4... :(

Ikväll ska jag till Harrys och Jönköping och jobba. Ska bli kul, eller jag vet inte. Jag är ganska kluven. Jag vill inte hålla på att fara dit sen när han kommer ut... Nej det vill jag inte... Sen känns det lite som man är bortglömd. Vissa som prioriteras mer än andra. Kanske blir bättre sen när vi slår ihop oss med Joker... Vem vet?

Ska åka till mamma och duscha med snart, eftersom det är stopp i min dusch. Det rinner väldigt sakta iallafall!!!

Selma

Har nu varit på torpön och hämtat Emelies nya kattunge Selma... Sixten och hon verkar inte vara så bra kompisar men det ska nog gå bra efter ett tag!

Mitt förra inlägg kunde tolkas som att jag menar att det bara är invandrare som lever på socialbidrag och inte vill jobba. Absolut inte så jag menar. Svenskar är precis likadana! Det jag menar är att det ska LÖNA sig att JOBBA. Inte gå hemma!!!

Jag förstår...

varför utlänningar inte vill ha ett jobb i dagens Sverige! Tänk er själva, komma till ett nytt land där de har ett system som socialbidrag. Mannen och hans hustru har 5 barn, vilket innebär att de behöver en stor lägenhet, får bidrag för varje unge, lägenheten betald och så vidare. Man får till och med betalt för att lära sig svenska språket. MEN vem vill jobba på en städfirma där lönen är låg och man får mer av att leva på socialen? INGEN!! Och vem vill lära sig svenska om man inte behöver, man får ju ändå pengar av socialen. Så här ska det inte vara! Det måste löna sig att jobba, inte leva på socialbidrag. Sverige måste bli hårdare på sin invandrarpolitik! Ni har byggt upp detta landet så himla bra socialdemokraterna! Jättebra! En stor applåd! Vi kan inte hjälpa alla andra innan våra egna och klyftorna i samhället kommer vara olika, lever man på socialbidrag eller är sjuk eller arbetslös, då ska man veta att det lönar sig ALLTID att jobba, även att det är ett "skruttigt" städjobb! Detta är vad jag tycker. Alltså kommer jag rösta på BLÅTT!

Skuld..

Idag har jag varit i Linköping som jag alltid är varje torsdag. Träffar där 3 andra kvinnor som varit i min situation och det är riktigt nyttigt. Vi alla har olika historier men det som de sitter och berättar kan man känna igen sig i så otroligt mycket. Det bästa i allt elände är att man får bekräftelse att man inte är ENSAM. Jag känner som så många andra av de där kvinnorna, skuld. Varför var jag kvar? Varför var jag kär? Jag har alla här runt om mig som betyder massor! Ni som lämnar kommentarer här på bloggen, alla mina vänner, min mamma och så vidare. Jag vet att ni finns men det blir ändå inte samma sak som att sitta där. De här kvinnorna vet varför jag känner skuld och skam, jag behöver inte skämmas.

Jag tror inte man riktigt kan förstå vilka känslor som finns om man inte varit i samma situation själv. Jag isolerade mig, ljög och gjorde allt för att skydda min omgivning ifrån honom. Idag vet jag att jag borde bett om hjälp och inte varit så himla envis, men han fick mig och tro att jag var ensam och att ingen brydde sig. Idag vet jag att jag hade fått hjälp och det är något jag måste lära mig att leva med. Jag valde bort de som nu betyder mest för mig på grund av att han manupulierade mig och sa att jag inte var värd någonting.

Jag blir arg. Jag kan bli vansinnig. Det är min skyddsmur när jag känner att någon kommer mig för nära. Jag har så dålig självkänsla att jag måste skapa den uppmärksamheten nu och bli arg...

Man kan aldrig ångra det som har hänt bara det man inte har gjort. Jag vet att jag kommer bli en starkare människa den dagen allt är över, den dagen jag kan lägga allt detta bakom mig. Man måste leva i nuet och jag ska ta vara på de bra dagar jag har. Nu har jag en dag i veckan då jag får älta Honom, torsdagar.

Stockholm i mitt hjärta!

Så nu har man varit i den kungliga huvudstaden i ett par dar. Det var underbart att träffa faster igen efter ungefär tre år! På måndagen när jag kom tog jag och faster och hennes väninna en lång promenad runt söder. Vädret var sådant att det var för varmt med jacka och för kallt utan jacka. Hahaha.. Sen åt vi god mat på ett ställe som heter Stekpannan. Mums Mums!
Efter det blev det en Pinacolada på 54an fast faster och vänninan var ganska missnöjda med hur den smakade. Den brukade tydligen vara godare. Jag märker inte sånt. Allt med sprit går att dricka... ;)

På tisdagen tog vi båten ut till Skansen och hälsade på alla kusiner och pysslingar! Åt världens största räksmörgås!
Var även på Söders Muffinsfabrik och åt den största muffinsen i Stockholm (Sverige) och gott var det!!!

På tisdagen tog vi det lungt... Jag åkte till centralen och träffade Marcus! Världens bästa Marcus! Jag och Marcus träffades för flera år sen på en sajt på Internet. Vi har messat och mejlat i alla dessa år och jag har varit uppe hos han en gång innan. En bättre killkompis kan man inte ha! Så det var verkligen jättekul att återse honom igen efter ett par år!

Linköping

Just nu sitter jag fast ungefär 7 mil hemifrån.. Tåget går om 40 minuter....

Stockholmstrippen har varit underbar!! Som pricken över iet fick jag träffa Marcus!! Det var så längesen och nu får vi fan se till att det inte går lika många år igen!

Kommer uppdatera mer när jag kommer hem eller imorgon!

Frågan..

Någon frågade mig om han skulle leja någon som gjorde Idioten illa... Mitt hjärta skrek rakt ut Ja Ja JA JAAAAAAA! Han ska straffas och lida! Men vilken tur att jag har en hjärna som skrek NEEEEJ!! Vad är det för lidande och dö?
Och skulle jag verkligen må bättre av att göra någon annan illa? Göra han illa? För stunden och ett tag framöver skulle jag säkert må hur jävla bra som helst men till slut så skulle man nog må dåligt. Man gör ingen annan människa illa! Det straffet han kan få det är att ha på sitt huvud hur illa han gjort mig och vilket fruktansvärt misstag han gjorde som slog mig. Och att han fick ett papper på att han sitter inför en domare och ljuger om att jag är psyksjuk och tycker om att skada mig själv! Det kan han leva med! Han kan även få leva med att jag aldrig skulle blivit den här människan utan honom, jag blev så jävla mycket bättre medans han ligger på samhällets botten där ingen jävel bryr sig. Spotta på honom, det skulle jag kunna göra, men inte döda honom, det skulle vara alldeles för enkelt.


Stockholm!

Snart bär det iväg till Stockholm :) Ska äntligen träffa faster efter alldeles för lång tid! Allt på grund av PUCKOT jag levde med...

Igår kväll cyklade jag iväg till mannen jag nedan pratat om. Vi glodde på teve och kramades och somnade! Imorse vaknade jag av hans rakapparat vid en halv sju... Jaha då var det bara att kliva upp och cykla hem medans han åkte till jobbet :)

Ska fortsätta packa och plocka undan lite här.. Vill ju inte komma hem till en bomb, hinner inte dammsuga men det får göras på torsdag för det behövs!

Söndag?

Kan du förstå hur trött och glad jag är på samma gång?

Jag träffade någon för ett par år sen. Någon som jag tycker om otroligt mycket. Ikväll ska vi ses och jag bara längtar till hans varma famn... Han är fin den mannen...

Ikväll...

Ska man då jobba på Babar. Ska bli kul eftersom lördagar på Babar brukar vara ganska trevliga och eftersom det är ett band som spelar där ikväll!

Jobbet som personlig assistent gick bra. Var självklart ganska nervöst men dagen gick väldigt fort!! Så nu har man även fått in en fot i handikappsomsorgen här i kommunen :)
 

Här är videon jag skrev om för ett tag sen med den underbara texten... Den går rakt in i hjärtat...
Det är som Tommy Ekmans låt Det är vi som ska älska ikväll, läs bara dessa rader så förstår ni...

Ingenting kan förändra det som ingen annan förstår
Så du slut dina ögon och håll mig hårt
dina innersta tankar når mig då...


Morgonotta!

Nu slog klockan precis sju... Och jag skulle egentligen börjat nu. Men de ringde från handikappsomsorgen och jag ska prova på yrket personlig assistent idag. Ska bli jätteskoj, fast det är ju också lite nervöst förstårs! Men jag ska ju inte vara där för min skull utan för vårdtagarens så det blir nog bra, och är det fint väder kan man ju gå ut och gå!

Snorkis ligger på min arm just nu. Hon är jättevarm och go. Blåser lite kallt från det öppna fönstret.

Jag vill finna kärlek. Men varför ska Han just vara så feg? Han säger att han inte kan ge mig det jag vill ha. Hur kan man veta det innan man provat??

:)



Hittade ingen video med bara Tommys röst.. Nu får bägge halvorna vara med.. ;)

Promenad.

Var ute med mammas söta hund. Precis utanför konstorsnissarnas fönster på OEM vid golfbanan sätter hon sig och bajsar. Och där fick jag stå och plocka hundbajs och kände kontorsnissarnas ögon på mig. PLOCKAR HON UPP ORDENTLIGT????

Cherry Casino har numera köpt upp Joker Casino och nu är vi ännu större!! Jag kommer få jobba på Olearys igen! Fast jag vet inte alls hur det kommer vara, där var ju där som jag träffade Idioten, där hans kompisar hänger och så vidare.. Fast jag älskade och jobba där!

Nu ska jag cykla hem till mamma igen, kom ju precis därifrån. Glömde en sak... :(

Kärlek!

Igår när jag jobbade på Harrys i Jönköping var Tommy Ekman där med Micke Syd från Gyllene Tider. Tommy är ju Sveriges absolut bästa musiker enligt mig. Jag tog första parkett vid rullebordet och diggade järnet! Annika, min kollega tyckte jag skulle be om autograf. Men sånt gör väl bara småbarn?? Men jag gjorde det :) Och småpratade med han och pratade om deras spelning i Tranås förra lördagen.. Skoj som fan! Så jag blev lite kär där ett tag!

Fick även ett mycket glädjande besked från min Cherrychef, vet inte om det är officiellt än så jag ska inte skriva här om det. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

Men idag har jag haft ångest. Jag vill bara dra täcket över huvudet. Var på gruppsamtal igår med kvinnofrid i Linköping och pratade. Hur skönt som helst. Vi var alla i samma situation och vi kände likadant. Ska bli skönt med sånna samtal varje vecka nu!

Vid din sida

Till min Emelie!

Vid din sida ska jag alltid vandra
Jag ska alltid finnas där för dig
Både när du är glad och ledsen
Jag vill vara axel när du gråter
Jag är din spegel när du är glad
Du är min bästa vän
När du är ledsen, blir jag ledsen
När du är glad är jag lycklig.

Glöm aldrig att du får ringa när du vill, hur som helst!



Vänner!

Igår pratade jag och mamma om vänskap! Jag berättade för henne om hur jobbigt jag tycker det är när vissa av ens närmaste vänner försvinner längre och längre bort. Jag frågade henne om det var för att de har gift sig skaffat barn och för att det var för att jag lever ensam och som singel? Mamma sa att när man blir förälder tar det väldigt mycket tid med ett barn och som förälder har man inget annat att prata om än just föräldraskap och hur man ska byta blöja på en unge. Hon hade det på samma sätt berättade hon. Men jag tycker det är svinjobbigt att inte längre känna sig välkommen, att de inte ringer. Jag har försökt men jag kanske har ett sånt ointressant liv utan barn och kille att jag glöms bort. Mamma sa att de kanske till och med tycker att jag umgås för mycket med mina nya kompisar, som till exempel Emmelie. Ja men varför gör jag då det? Jo för att Emmelie ger mig positiv energi!
Jag kanske känner såhär för att jag känner en avundsjuka för att jag misslyckats med mitt liv. En skam för att jag gjorde en väldigt sen abort, jag hade ju också kunnat vara mamma vid detta laget. Inte precis men nästan. Nej jag saknar dem som fan. Läser ni detta så vet ni vilka ni är och jag vet jag är inte lätt att umgås med heller! Men jag saknar er!

Jag förstår inte..

Jag kan inte fatta hur en förälder tänker när de släpper ut sin 12-14 åriga dotter med kort kort kjol som knappt skyler naveln. Jag kan inte fatta detta!!! Man läser så mycket om pedofili och våldtäkt och övergrepp mot barn. Jag tycker ioförsig att en kvinna, barn, tjej ska kunna gå naken om den vill utan att bli antastad, men tyvärr funkar inte samhället så idag. det går inte. Varför kan man inte låta barn få vara barn. Man är ingen kvinna när man är varesig 12 eller 17. Snälla söta rara flickor, ni behöver inte ta av er kläderna bara för att få uppmärksamhet. Det räcker med att ni är er själva och använder det ni har innanför pannbenet. Säg ifrån och trampa på dessa män som kallar er slampor, fittor och horor bara för att ni hånglar med 2 klasskompisar på en fest, eller bara för att ni ser bra och ut och dissar dom. Snälla säg ifrån men tänk på hur ni klär er tills vi ha fått männen att sluta vara så förbannat kåta!!!

Ilska!

Igår när vi skulle hem från festivalen blev jag av någon anledning arg och ledsen. Jag skrek och vrålade och rev av mig mitt festivalband i ren ilska! Jag gick och spottade efter poliser, speceillt kvinnliga. Fan hur sjuk får man vara egeltligen? Nu kan jag bara skratta åt hur larvig jag var. Förlåt Emelie! Jag är ju inte lätt att umgås med! Men poliser ger mig lite halvpanik. När jag var med honom var det alltid så att man helst skulle spotta och svära åt dem, inte ge dem någon respekt. Man skulle akta sig och jag visste att de kunde ta mig också om de tog honom då. Jag visste att tittade jag för länge på en polisbil så kunde han hoppa på mig och säga att jag inte ska glo på dem, jag ska spotta på den. En gång vände mig om i samma veva som det kom en polisbil och åkte förbi och tittade och sa något till Idioten. Han trodde jag gjorde det med mening för att provocera honom framför polisbilen så jag fick en örfil mitt på öppna gatan. Ingen reagerade. Det var mitt på ljusa dagen. Han trodde alltså jag hade vänt mig om enbart för att provocera honom och säga att akta dej nu, lilla gubben, nu kommer polisen. Jag reagerade inte ens då på den, var inte därför, men det kunde han inte förstå. I hans ögon gjorde jag allt fel även de gångerna jag gjorde allt rätt för hans skull!

Festival i bilder



Emelies festivaldojja står på gräsmattan utanför mig. Lite smutsiga efter ett glas vin som slutade i ett par snodda solglasögon och lite armont :)



Synd att man har sån himla dubbelhaka! Ser ni festivalvädret? Inte ett moln på hela himlen!



Tommy Ekman och Christer Sandelin är det jag väntat på hela helgen. Fick med mig Emelie upp och dansade. Emelie klappade takten till slut hon med och med ett leende sa hon: Du ser så lycklig ut!! Kan man göra annat än när man dansar till låtarna som man växte upp med... :))

Festival :)

Nu har det varit festival här i Tranås i två dagar. Jag och Emelie har varit där både i torsdags och igår. I torsdags var det ont om folk så vi tog bara någon öl!
Igår var det desto mer folk och Melody Club var så himla bra! Jag har träningsvärk i armen!

Jag har lera på fötterna och mina foppatofflor är inte svarta utan mera gråa efter lera och smuts. Känns ju nästan som en riktig festival!

Jag höll på att slå sönder Emelies Spotify igår när vi sat där och drack vin. Så mycket reklam är det inte på min! Kändes som IKEA reklamen kom varannan låt... Så jobbigt!

De ringde mig även från hemtjänsten två gånger igår och ville att jag skulle jobba. Först ringde de kvart över sju och väckte mig... Sen ringde de vid två, halv tre och ville att jag skulle jobba kväll och börja halv fyra... Nej ring någon annan... Jag njuter av min tre dagars ledighet! :)

So save you breathe I will not hear. My smile was taken long ago.

Idag är det crusing och annat gott på denna festival. Skoj som attans ska det bli! Jag och Emelie ska till mor och far och äta innan det! Och dricka vin förstårs!

Drömkillen del 2.

Han ska gå med trasiga jeans och t-shirt, ryfsigt hår och lukta gott, jämt! Han ska se självsäker ut och ha en egen vilja. Han ska ha halvslitna vita gymmpadojjor och gärna nån tatuering och piercing. Han ska kunna spela gitarr så vi kan sitta framför en levande eld en varm sommarkväll och sjunga och spela. Jag ska kunna gå bredvid honom, hålla honom i handen och vara stolt över att han är min pojkvän!
Egentligen spelar det ingen roll hur han ser ut, fast jo det gör det. Han ska vara snygg, varför ska jag nöja mig med det näst bästa.

Inatt drömde jag om Idioten. Jag drömde att han flyttat någonstans och jag gick in på deras bibliotek för att kolla upp adressen. Han bodde ovanför ett Apotek. Jag planerade i drömmen min hämndauktion. Jag var så arg och så sårad i drömmen. Han var stor och otäck i den samma. Jag vaknade av att jobbet ringde så jag vet inte om jag lyckades bränna ner både han och Apoteket. Troligen inte.

Drömkillen

Om jag någongång träffar mindrömkille som jag vill leva med resten av mitt liv tillsammans med ska han gilla fotboll annars kommer inte jag stå ut en sekund! Han ska även veta vad en offside i hockey är för nåt och kunna skillnaden på tripping och hakning. Han ska även veta hur hög en häck är i ett 400 meters häcklopp. Det är även bra om han vet hur poängen räcknas i amerikansk fotboll. Sen får han ju gärna heta Marcus Berg och spela i Svenska landslaget i fotboll, men gör han inte det räcker det med att han är en skiten div 5 spelare med torv i håret och en illaluktande sportväska som står i hallen och luktar surt. Är han inte fotbollsspelare ska han definitivt inte vara en sån som sitter och tippar på lördagarna, sitter i soffan med en öl i näven och kan allt om fotboll.
Det räcker egentligen att han vet att bollen är rund!

Underbara sol!

Idag är det sommar, det känns på hur jag luktar efter att precis ha kommit hem från jobbet. Hahahaha... Bäst att ta en snabbdusch innan Emelie kommer, hon ska riva bland påsarna med kläder!

Jag tycker att landshövdingen i Gotland gjorde rätt när hon lät en stor företagare bygga lite mer. Det gynnade hela Gotland och inte bara han som fick bygga. Jag tycker också att hon har rätt som hon säger att de ska få vissa förmåner om de är viktiga för ett län genom till exempel ge folk jobb. Hade han inte fått bygga hade han garanterat byggt någonannanstans och haft sitt företag någon annanstans och då hade Gotland gått miste om jobb till sina invånare. Så resonerar iallafall jag. Alla är inte lika, det är bara löjligt att påstå det. Pengar ger mer makt, bara att acceptera det oavsett om man inte gillar det eller inte. Sen kan man ju diskutera om det var rätt att bygga på strandskyddad mark, men det är en annan historia.

Sen såg jag även på nyheterna om en äldre man som blivit handikappad och behövde en speciell rullstol för att kunna arbeta. Den gick sönder, mannen fyllde 65 och nu betalar inte Försäkringskassan kostnaderna för att laga den ioch med att han har fyllt 65. Men lagen säger att alla som har fyllt 65 ska få arbeta om de vill och han vill det. Var visst någon ond cirkel som gjorde att alla skyller på varandra. Men den trasiga rullstolen står hemma hos mannen OANDVÄND och har gjort det i flera månader. Vad kostar inte det? Finns det ingen annan som skulle kunna behöva den?? Skrattretande!

Stollaryck!

Kom hem från jobbet... Fick ett ryck! Ner i källaren, rensade bland alla kläder där nere.. Det blev urrensning med 3 papperspåsar och vissa av kläderna har jag inte ens använt utan prislapparna sitter fan kvar! Hittade även en tunika jag fått av Idioten, jag skulle kunna gå på ett hajkon Tajkon party i den. Den är grön med pärlor och allmänt ful!! Den ska jag skänka till kvinnojouren så de kan tjäna en femma på den eller nåt iallafall!!! :) Ska skänka allt annat dit också för den delen! Det som inte Emelie vill ha vill säga!

Imorgon blir det jobb till halv två, tror sen jag måste iväg till mamma för de ska på lite semester och då ska jag ta hand om underbara söta Ixi!!!

Och i helgen är det festival! Festival festival festival! :)

Energitjuvar!!

Det finns folk överallt som snor ens positiva energi!
Idag när vi var på IKEA jag och Emelie satt det en stackars hund i en bil på parkeringen. Jag blev så förbannad så jag bad Emelie om papper och penna. Jag skrev en lapp och satte på förarrutan där det stod : Skulle du vilja sitta inlåst i en bil??? Sen var jag glad!!

Om man skulle låsa in ett barn i en bil på en parkering skulle det bli ramaskri! Men en hund, ingen bryr sig! Jag blir så förbannad!

Bye bye Huskvarna!

INGENTING kvar där! Jag behöver aldrig mer sätta min fot där! Tjihoooo!!!


ont..

Ibland gör det ont... både i kropp och själ. Imorgon är sista gången jag kommer vara i lägenheten där allt hemskt hände. Jag får ta ett djupt andetag och göra det som måste göras. Jag vill bara att det ska vara över. Jag vill inte blunda och se hans ansikte där igen. Jag behöver aldrig mer sätta min fot i den lägenheten där han var ett svin, aldrig mer bli inknuffad i väggen så det svartnar för ögonen. Jag behöver aldrig mer känna mig otillräcklig och hatad.

Om jag någongång ser att någon far illa ska jag inte bete mig som min granntant. Jag ska inte smälla igen dörren framför en kvinnas näsa för att man är rädd. Räddare än kvinnan som blir misshandlad kan man aldrig bli. En man som slår, gör det innanför stängda dörrar, de är inte dummare än så. Han hade kunnat slå mig på öppen gata flera gånger, men lämnade mig tomhänt och gjorde det på ett psyksikt sätt istället. Folk har svårare att se det då. Jag vill bara att det sista året ska raderas från mitt minne. Jag vill kunna tänka på alla bra saker det senaste året, förra året. Vad var bra? Snälla vänner, hitta saker som jag skrattade åt förra året. Jag kan inte mnnas något.

Nästa helg är det Musikfestival här i stan. Party!

Orm!

Jag höll på att trampa på en jättestor huggorm idag när jag var hos mamma.. Den blir bara större och större ju mer jag pratar om den.. Undrar varför? ;)

Idag har jag jobbat på centrum. Mitt istan och inga onödiga sträckor att cykla! Roligt! Var bland annat tvungen att springa upp på en vind (stor sådan) för att leta reda på rätt föråd och hämta blöjor.... Mindre kul! Mindre kul är det också när tanter kommer på då man lagt upp efterrätten på en tallrik att de inte vill ha grädden. I detta fall var det inlagda aprikoser och grädde. Nej då fick jag pilla bort grädden. Tror mer hon gjorde det för att se hur mycket tålamod jag har!

Igår var mamma och jag i gamla lägenheten och städade. Förlåt mamma att jag är en surpuppa!!! Ja för jag är verkligen en surpuppa, men jag kan inte rå för att det är skitjobbigt att bara vara där. Jag får megaångest!! Och sen börjar ju självklart jag och mamma och tjafsa, allt på grund av jag bara vill lägga mig ner och skrika rakt ut att jag hatar att vara 29 år och beroende av min mamma! Vad i helvete hade hänt om jag inte haft min mamma?? Jag hade blivit alkis säkert. Jag hade kanske suttit kvar och häckat med Idioten och en ännu mer trasig själ. Jag är så tacksam och jag vet inte hur jag ska göra för att nånsin kunna gottgöra allt som folk gjort för mig. Det finns inget, jag känner mig otillräcklig och att jag alltid kommer stå i skuld. Men tack!

RSS 2.0