Söndagen!

Igår åkte jag och Emelie iväg mot Jönköping för att träffa de nya Cherrysarna och de gamla Jokrarna. Spännande!
Det började med möte och information, vet inte riktigt vad vi hade det och göra men man fick höra allt man hört 30 gånger en gång till!
De nya Jokrarna protesterade vilt då ämnet, läsning vid bordet kom upp. De har nämligen innan fått läsa då de jobbat och inte haft något spel. Något som Cherry Casino inte tillåter! Vilket jag tycker är ganska sunt förnuft. Vill du gå fram till en dealer som sitter upptagen med en bok? Nej! Vill du gå fram till en dealer som tar ögonkontakt och ser social ut? Ja! Men de får ju en ganska rejäl löneökning så de är nog glada iallafall!!

Fram mot 17 så började vi leka lekar. Vi delade in oss i olika lag med hjälp av synonymer. Tog lite tid eftersom det var ord man knappt hört innan! I mitt lag var vi jag, personalchefen och två gamla Jokrare. Vi ägde! Vi vann nästan allt. Fast dagens skratt fick man när vi lekte statyleken och Alex drog två lappar där det stod "armhåla och näsa". hehehehe Träffsäkert!

Vid åttatiden begav vi oss till Olearys och åt en mycket god buffe! Efterätten med jordnötsrulltårta var helt sagolikt god! Alla gjorde läten som MMMMMMMMMMMMM första tuggan! Allt annat var gott också och personalen är mycket trevlig där som vanligt!!!

De flesta gick hem en stund efter maten, men vi var några få som härdade ut några timmar till!
Känns som det kommer bli bra den här sammanslagningen. Visst man har kanske svårt för vissa men ALLA kan man inte tycka om så är det ju bara....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0