Fortsättning.

Känner att jag måste bearbeta lite genom att skriva av mig igen. Ett år sen som sagt. Vi kom hem från Göteborg en fredags eftermiddag och jag skulle jobba på kvällen på Harrys. Medans jag stod och fixade iordning mig. Med fixa iordning mig menar jag att kamma håret och ytterst lite mascara. Mitt hår som för övrigt var klippt på ena sidan av honom och såg för jävligt ut! Mamma ringde iallafall och just då bestämde jag mig att jag skulle lämna honom. Han tjatade och sa till mig att min mamma aldrig kan göra mig lycklig medans han kunde det. Fattar inte hur han ens själv kunde tro på det. Jag tog iallafall hans nyklar vi bråkade och jag åkte och jobbade. Medans jag står på Harrys och ska förbereda alla marker så kommer han nerrusande och säger att han håller på att frysa ihjäl och vill ha nycklarna.. jag är stark som fan och säger ner. En näve i bordet senare och han går har jag en klump i halsen.. Ska det verkligen behövas känna såhär. Hela den helgen var ett helvete men jag är så förbannat stolt att jag var så stark!! Jag kommer inte ihåg om mamma kom ner på söndagen eller måndagen men vi gick iallafall till polisen och anmälde honom. Resten vet ni.

Igår jobbade jag på Högland och jag träffade en gammal vakt från en krog i Jönköping som känner min chef. Han sa att han hört varför jag flyttat från Jönköping och sa sedan: Alla gör misstag, du överregarade nog lite när du satte han i fängelse. Han kallade det han gjorde för ett misstag!!! Herregud vilken syn vissa män har på sånt här, man blir ju mörkrädd!!!

Ett år sen..

För ett år sen satt jag ensam på Göteborgs tågcentral utan nycklar, idkort eller pengar. Idioten hade lämnat mig där efter en örfil eftersom jag tyckte vill skulle åka hem till Jönköping och inte spendera pengarna på nåt jävla hotell! Där fick jag sitta med tårarna brännandes bakom ögonlocken och svälja gråten som var nära. Jag vet inte hur länge jag satt där, 20 minuter eller en timme. Han kom tillbaka och vi satte hos och surfade på nätet. Jag hade fått mejl från min mamma. Än idag känner jag samma känsla som jag gjorde då jag läste vad hon skrev. Hon skrev att hon visste att jag var tillsammans med honom igen. Jag kände sånt obehag, jag hade gått bakom ryggen på min egen mamma. Nu är jag så jävla glad att hon kom på mig. Men känner fortfarande skuld till att jag aldrig berättade själv. Men man skäms och man hamnar i någon ond cirkel.

Han tyckte vi skulle dra iväg och att jag skulle skita i min mamma. Vi stannade i Göteborg och bodde på något hotell i stan. Han ville ha internet på rummet och när inte jag fick igång det fick jag springa runt som en idiot och ta reda på varför det inte fungerade. Han kallade mig HURA. Jag vet inte ens om han visste vad jag hette på riktigt. Hura var jag för honom. Han kunde inte ens säga HORA...

Jag är så jävla glad att jag lämnade honom, med all stöttning jag har fått. Med alla varma ord jag får höra. Nu är ljuset i tunneln inget tåg längre utan en ljusare framtid och allt kan bara bli bättre :)

Allergichock!

Igår köpte jag sån där hårborttagningsmedel, har kört med det innan så jag drog på på hela benen! Efteråt hade jag stora röda utslag och det sved som fan och gjorde jätteont!! Så har inte jag reagerat innan.... Tur jag itne tog det under armarna! HAHAHA.. Idag känns det dock mycket bättre men AJ AJ AJ!

Oriflamevisning

Nu har jag varit på oriflamevisning med Emelie och Sara. Min hyresvärd bjöd in oss! Hon är superrolig och jag är verkligen jätteglad att jag fick hyra den här lägenheten av henne! Jag verkligen stortrivs!!

Idag har Rocky varit på skönhetssalong. Han har blivit klippt, duschad och kammad. Han ser ut som en ny hund!!

I helgen blir det jobb, på fredag ska jag till Nässjö, gott då det är lönehelg! På babar på lördag spelar Coverfunkers och de är alltid jättebra och drar mycket folk! Ser framemot helgen helt klart!

Mardröm

Säg att llt är en hemsk mardröm och att Tre Kronor visst vann mot Slovakien i morse! Snälla!!!

Onsdag

Mat: Kycklingsås med pasta och fetaost

Dryck: Bravo apelsin/passionsjuice

Dummaste: Mitt bredband innan Jocke ringde och fixa det.

Sötast: Rocky

Fulast: Jag just nu i min toppluva

OS: Curlingen vid halv tolv inatt och stafetten!

Träning: På mammas jobb!

Kärlek: Jocke så klart!

Träna!

Snart ska jag möta upp Chris och Jenny så ska vi träna!! Ska bli svettigt!!! Ska köra skiten ur mig!!

Jocke var hemma en sväng nyss... Men han är så rastlös den pojken så han satte sig bara i soffan och kramades lite och sen iväg igen... Rocky fick mat med.

I helgen blir det jobb. Ska bli trevligt!!! Högland på fredag, inte för jag tycker det ska bli ett dugg kul och åka dit i snön, må det inte komma mer bara!!! Nu vill man ju ha sol och vår så man kan slänga bort alla tjocka tröjor och mössor och sån skit!!!

Film



Jag och Jocke kollade på denna nyss. Den var riktigt rolig... Många kommentarer som jag glömde att lägga på minnet hehehehe :)

Nu blir det en dusch och sen sängen, jag är trött!!


Kommentarer..

Vissa kommentarer förstår jag mig inte på. Som vem skulle bli utnyttjad, jag eller Jocke?? Inte är det jag och inte är det Jocke!! Tack och hej!

Idag har jag varit ute i Hätte fram och tillbaka med Rocky, Dexter och Emelie. Rocky fick något stollaryck på vägen hem så jag ver helt enkelt tvungen att lägga ner honom och visa vem som bestämmer! Till slut efter 4 gånger fattade han vinken och slutade! Men motion har vi fått iallafall!!


Helgen!

Jag har ju inte alls skrivit va jag gjort i helgen!
I fredags jobbade jag på Babar. Där var det rockband som spelade. Jocke och gänget döck upp så det var lite roligt. Efter jobbet skulle alla på efterfest inklusive Jocke. efter en stunds övertalan fick de med mig också. Hem till Chris... Nej jag var inte alls på humör och en massa folk jag inte kände... Åkte hem ch Jocke fick vara kvar. Tog cirka 20 minuter sen ville han också hem! Hahahaha...

I lördags trotsade vi snöovädret och åkte till Linköping med Jockes pappa och hans tjej Eva. Ikanohuset och Ikea. Jocke shoppade nya byxor, skor och ny jacka! Jag var endast med som smakråd :) På kvällen jobbade jag på Babar och diggade musik till den duktiga dj!

Igår for vi iväg med Patrik och Eva igen, fast denna gången till ÖB i Skänninge! Jocke köpte mig två böcker och lite choklad :) Och faktiskt har jag nästan all choklad kvar, har inte alls ätit upp allt!! På kvällen handlade vi på Ica och sen gjorde vi hemlagade hamburgare och satt och kollade på OS. Jocke är lagom sportintresserad så han kollar ju hellre på någon serie på datorn! Och sist men inte minst så dammsög han här igår innan vi började med maten!! Han är bara underbar!!

Du och jag.

Som en virvelvind kom du in i mitt liv
Efterfesten där uppe blev visst en av de bästa i mitt liv.
Jag träffade ju dej.
Att ett jäkla strul kunde sluta så bra.
För varje dag som går växer du i mina ögon
Du gör saker ingen annan gör och du är så jävla rakt ärlig.
Med dig kan jag alltid vara mig själv
Med dej känner jag mig trygg.
För varje dag jag är med dig desto längre ifrån kommer jag mitt sketna förlutna.
Tillsammans blir du och jag, vi.
Vi kan bestiga berg hand i hand så länge vi är oss själva!

Skotta för fan!

Jag blir vansinnig när de inte kan skotta cykelbanorna. Gå och pulsa i snön är inte speciellt kul! :(

Skotta!

Fredag!

Äntligen fredag! Vad har ni för planer??
Själv ska jag jobba idag och imorgon! Ikväll ska jag göra tacos till mig och Jocke innan jag far iväg till jobbet! Imorgon kanske det blir en sväng till dartklubben som vanligt.

Åhhh jag ska klippa mig idag med!!!! Kul Kul!!!

Grattis Anja!

det var hon värd! Hon växte i mina ögon nu!!! Nu kommer det mer tror jag!

Björn Ferry nu. Ska han ta en medalj till??

Och stakars Helena Jonsson. Hon fick nerver och allt blev pannkaka... Hon är bara en människa, glöm inte det!

Fin låt!


Anja!

Ja vad ska man säga om Anja Pärsson idag? Jag tror alla som satt och kollade på direktsändningen på teve igår kväll tappade andan! Det var riktigt otäckt hennes fall. Hon kunde brutit nacken! Hon satsade allt för att få ett OSguld. För hennes egen skull eller för pressen från media och svenska folket? Jag har innan haft otroligt svårt för Anja, hon har alltid skyllt på alla möjliga saker då hon misslyckats men igår växte hon i mina ögon. Hon satsade allt, i en jävla störtloppsbacke som kunde tagit livet av henne... Sport är farligt! Vad ska hända härnäst? Kommer nån i publiken få en curlingsten i huvudet? Mindre troligt men allt borde vara mindre troligt i sportsammanhang, iallafall va det gäller idrottsutövarnas säkerhet!

Vurpa!

Såg ni damernas sprintkval?? Petra Majdic, förhandsfavoriten, föll jätteotäckt i en kurva och föll cirka 2 meter ner i en bäck! Såg riktigt otäckt ut och detta var på uppvärmningen. Hon bestämde sig iallafall för att åka och klarade "kvalgränsen" men föll ihop efter mållinjen och såg ut att ha riktigt ont!! När går det för långt då idrottsmän och kvinnor offrar sin hälsa för en OS medalj? De har jobbat för det här målet hela säsongen, kanske sen senaste OS men är det verkligen värd all möda? Jo skulle jag vara i samma sits så hade jag nog tyckt det! Det är ju deras jobb kan man säga men pressen från media och hela landet, det skulle vara svårare att palla med inför ett OS. Vi framför teven borde tänka att de är människor och de kan misslyckas lika mycket som vi när vi sitter på jobbet!

Nu är det damerna störtlopp. De har inte ens fått träningsåka.. Hmmm jag tycker det låter lite scary faktiskt! Vet ni hur fort det går? JÄTTEFORT!!

Björn Ferry!

Såg ni Björn Ferrys guldlopp igår??
Jag satt tre centimeter från teven och skrek!! Hahahha!!

Nu ska jag göra mat och kolla på OS. Idag tippar jag på silver i herrsprint och brons i damsprinten. Anja tar tyvärr ingen medalj! :(

Ensamt.

Nu var Jocke här och hämtade Rocky. De har typ varit här hela helgen bägge två och ikväll kommer jag få vara ensam. Känns skittomt allaredan fast vet att det är bra också. Man kan inte sitta i knät på varandra hela tiden för då tröttnar man ganska fort. Skönt att Jocke är sån med!

Var ute och gick en mil med Rocky förut. Han bara sov nu tills Jocke kom. Vi träffade en massa hundar på vägen och det var väldigt halt då. Borde nog köpa mig ett par halkskydd tror jag ;)

Nu blir det teven och OS. Skidskytte är ju hur kul som helst!!

Grodor!

Ibland säger man fel saker. Som i söndags när jag, Christine, Fredrik och Jocke sitter hemma hos Christine och kollar på blocket på kattungar som Christine vill ha!

Chris: Titta, de var lite annorlunda...
Jag: Nja de ser ut som iglos!!
Fredrik, Jocke och Christine tittar på mig undrande.. Iglos???
Jag: Jag menar Ufon!
Ibland är likheten mellan iglos och ufon minimal! HAhahaha!

Oj!

Jag gick och la mig med blött och okammat hår igår. Därför jag har en tofs på huvudet som står rätt upp! Okammad! Ser ganska kul ut! Inte bra att vara så trött!

Idag blir det:
* Kolla lägenhet med Emelie
* Bära upp kartonger
* Kolla på ett avsnitt av Rederiet
* Söka jobb eller utbildningar


En fin överraskning!

När jag hade varit på stan med Emelie skulle jag hem och dammsuga tänkte jag. När jag kliver innanför dörren inser jag att Jocke redan gjort det. Så gulligt av han!! Nu sitter han och fixar med alla mina sladdar så man slipper snubbla på dem så fort man kliver innanför vardagsrummet... Jag blir ju knappast mindre kär i honom nu... *fniss*


StädtantTina


Känner mig som samma kaos faktiskt!!!


Rocky

Rocky är en mycket söt men busig hund. Antagligen har han fått det från sin husse Jocke ;)
Rocky tror att mina prydnadsgranar av trä är tuggben. Spelar ingen roll vart jag gömmer dem så tar det tio minuter så kommer han med en gran i munnen. Jag har dem i tre olika stolekar också så den minsta syntes knappt i hans stora gap :P

Nu ska jag tvätta klockan tolv. Mamma fick hjälpa mig och tvätta handdukar igår för jag hade intga rena... Inte en endaste handduk!! Suck! Ioförsig har jag egen tvättmaskin men man vill helst inte hänga upp handdukar i halva lägenheten!

Vad ska ni göra idag? Och hur skulle du vilja fira din 30 års dag??

Hjärtan idag hör till, även bra musik!



Man blir ju kär när man hör denna!!!!

Varit hos Chris och ätit med henne och Fredrik. Vi gjorde sallad, potatisgratäng och lövbiff!
Jocke blev rastlös så nu ligger vi i min soffa och halvsover!

Godnatt!!


Alla hjärtans dag.

Ja idag är det kärlekens dag typ. Är det egentligen inte meningen att man ska uppskatta varandra varje dag och inte bara idag för köpmännen ska tjäna pengar? Hade jag varit olyckligt kär hade jag säkert suttit hemma nu och tyckt synd om mig själv hahahaha... Men nu, jag skiter i vilket! Vi ska till Jockes bror sen och laga mat med han och Chris. Jag har gjort en cheesecake! :P

Nu har jag diskat och tänkte hoppa in i duschen. Jocke ligger i sängen och kollar på någon serie :)

du ♥ jag


Barnvakt!

Igår när jag kom hem från Linköping gick jag till Jockes pappa för att vara barnvakt till Jockes småbröder på 10 och 7 år. Gick hur bra som helst tills det var läggdags! De ville inte alls. Som tur var hade jag Emelie på besök så vi fick ta varsin :) De somnade till slut, den lilla sov i tomtebyxor :P

Jag har det så himla bra, Jocke är helt underbar!

Ikväll ska vi ut till Frinnaryd på lite födelsedagsfest! Ska bli superduperkul!!!!
Imorgon blir det lite dart och sen till Nässjö och jobba!

Vill inte.

Hatar att sova själv... Vill inte...

Nu har vi kollat på hockey, aik förlorade. :(

Idag har jag varit hos Alexandra i Ömo. Vad vi har skrattat. Och gråtit och grejjat! Hände lite roliga saker, brandlarm och inåkning i snövallar! hahahaha


Mer om mig!

Nu kommer det lite frågor jag tänkte svara på! Väldigt blandat!

Vem är du kär i? Jag är kär i Jocke!

Nämn någon knäpp egenskap någon av dina ex hade. en la papper mellan skinkorna för och slippa fartränder i kallingarna...

Vilken är den värsta dejten du varit på. Med en kille från Jönköping som var pilot en asvarm sommardag. Jag svettades som ett as och sa att jag aldrig skulle våga flyga... Hmm det blev inget :P

Vad tycker du är attraktivt? Jockes underarmar, ben, rumpor och fina ögon!

Vem är du avundsjuk på? Varför? Ingen direkt men ibland avundas jag mina vänner som träffat den rätte och gift sig och så :)

Vad drömde du att bli när du var liten? Sportkommentator, journalist och lärare

Vem är snyggast i hela världen? Oj finns många som ser bra ut.

Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Benen tror jag ;)

Vilken serie kollar du på? Prison Break fast inte längre..

Varför är himlen blå? För att det skulle se konstigt ut om den var gul, och för att solen är gul och himlen blå, alltså gul och blå precis som sveriges flagga!

Vilken har varit din bästa kväll hitills? Kvällen då jag träffade Jocke på den där efterfesten! :)

Vad är den dyraste sak du haft sönder? mammas bil när jag krockade.. eller rättare sagt körde fast i Icagaraget..

Favoritlåt just nu? Johnossi - Whats the point tror jag hehehe

Hur skulle du vilja bli beskriven av andra? Inteligent (kan för fan inte ens stava till det hahaha), smart, rolig och charmig


Kärlek i bilder!

Njut av mina goa vänner!!


En kväll när vi kom in till Christine mitt i natten stod Emil och hade bakat negerbollar!!!
Vad glada vi blev!!!


Efterfestmat.. Ser ut som jag äter en hel pizza själv men vi var 5 personer på 2 pizzor!!


Jimmy och Jocke. Jimmy ser helt förstörd ut och kommer hata mig för att jag lägger ut detta på blogget.. Kunde ioförsig klippt bort han för jag tyckte Jocke var så söt här!!
Ankan på bilden är alltid med!!


Jonas, Jocke och jag :)


Fredde, Anna och jag!!


Anna och jag. Himla snygga solbrillor!!


Tvillingarna Grus ;) Fredde och Jocke


Tandläkarbesök

Har varit hos tandläkaren idag och det var inget kul alls! :( Ioförsig så fick mina tänder bra betyg! Det näst bästa man kan få till och med!! Och besöket kostade bara 40 kronor eftersom jag hade nån form av bidrag jag inte använt!! Skitbra eller hur? Men jag gillar ändå inte hur de sliter och har sig och smaken man har i munnen flera timmar efteråt! Bläää!!!

Håller på att sortera upp lite kort i datorn nu så jag kommer inom kort lägga upp lite bilder!! :)

Kärlek.

När du håller om mig och drar handen genom mitt hår fylls jag med värme

När du ler och säger att du gillar mig blir mina knän fyllda med gummi

Du är det finaste jag vet.

När jag tänker på dej slår mitt hjärta.

Du är som du är och jag vill inget annat än att du ska vara precis som du är.

Ta min hand, tveka inte. Jag ska visa dej den blå himlen

Jag ska visa dej att även på den mörkaste himlen lyser stjärnorna!


Svartsjuk på fisk och öl!

Var går gränsen när svartsjuka blir så den går över gränsen så den inte är positiv? Jag var svartsjuk igår. Fast idag när jag tänker tillbaka på det nu när jag inte är ful var det så jävla töntigt hela grejjen. Borde inte ens brytt mig att en tjej råflörtar med Jocke, tar han på benet, vill ha med han på efterfest och påpekar att jag inte är välkommen... HAHAHA... Ioförsig var jag lite dryg men jag och Jocke gick hem. Mycket bättre!

Om man är svartsjuk så betyder väl det att man bryr sig om personen. Fast vart går gränsen när svartsjuka blir ett problem? Antagligen när man druckigt alkohol och är nykär!

Lördag!

Hejsan svejsan!

Min myskväll sket sej som fan för Jocke dissa mig... Men ändå sitter han här bredvid mig nu. :) Vi åt pommes och kött och bearnisesås. till och med kräsna Jocke åt :)

Rocky följde med och kissade revir på min soffa. Tur att den är tvättbar. :)

tröttish!

Idag är jag trött!! Vaknade på Emelies soffa av att Jocke ringde kvart över åtta eller va nu klockan var... han körde hem mig och nu sitter jag med hans dator i knät och funderar på om jag ska lägga upp lite bilder från helgen. Men nja gör det senare i helgen i såfall eftersom jag inte vill "ta sönder" hans dator hahaha...
Nu var det då helg igen. Inget planerat än. Vi får väl se vad som händer. :)
För typ ett år sen mådde inte jag bra och tankarna kommer tillbaka och jag känner att jag vill kräkas då minnena kommer tillbaka.. Jag vill liksom inte tänka på det men det bara pluppar upp som en blixt från klar himmel. Nu vet jag ju bättre hur jag ska hantera det men innan var det svårt. Det är inte mig det är fel på och det är absolut inte mitt fel att han var ett kräck!!! Men ibland när jag blundar kan jag se hans mörka ögon fyllda med förakt och hat och makt. Hur han riktigt njöt av att ha kontrollen. Jag fattar inte hur jag kunde hamna där. Hur jag kunde få det att gå så långt. Eller snarare hur jag orkade. Orkar en svag människa lika mycket slag och tårar som en stark? Jag vet inte, jag vet bara att det finns alldeles för många kvinnor som lever med en man som slår dem och det är fruktansvärt.

I like it!

Jag mår bra nu!

Dagen hos elin var jättemysig! Hennes ungar är ju supermysiga! Det måste göras om oftare!

Onsdag

Ska snart bege mig ut till Elin i Boxholm. Jag är trött och har ont i kroppen... Sov på Jockes soffa, kunde inte sova.. kollade på klockan sista gången kvart över tre och då väkte jag Jocke också eftersom jag vred och vände mig 14 gånger på en minut. Så jag var snäll som hoppade över till soffan!

Nu gå till Jockes jobb och hämta hans bil! Hörs senare!

Tisdagkväll!!

Nu har jag varit hos Chris och ätit blåbärspaj och drukigt kaffe! Mums kan man säga!
Nu ligger vi i soffan och slappar.

Imorgon ska jag åka till Boxholm och hälsa på Elin. Jag har inte träffat Elin på evigheter så det ska bli jätteroligt. Jag och Elin träffades första gången på gymnasiet och vi umgicks intensivt på den tiden. Elin har gift sej och har två småskitungar! Jocke är även så snäll att han lånar ut bilen till mig så jag slipper åka pendeltåg vilket jag inte alls gillar! Kostar massor med om man inte har busskort!




Tisdag!

Kärlek. Jag blir galen, jag är galen. Han är min och jag är kär.

Vilka glada inlägg det blir nuförtiden! Han gör mig sån.

Ikväll blir det träning och mys!!!

Personalfest

Då är man hemkommen från en personalfest i Falkenberg! Ganska sliten även att jag tog det lugnt igår.

Emelies mamma och pappa kom och hämtade mig hos Jocke igår morse vid tio. Jag var trött och lite bakis eftersom Jockes pappa bjöd på grogg mitt i natten :) Resan i bilen ner till Jönköping blev en pina hahaha..

Väl i Falkenberg så landade vi på Grand hotel, men vi fick inte bo där utan på Falkberget, ett skruttit vandrarhem eftersom vi var för många så alla fick inte plats på Grand. Pokerturneringen började klockan kvart över tre och jag höll mig kvar kanske någon timme men åkte ut mot en nybörjar tjej som inte hade en aning om nåt och hade tur som träffade sista tian så hon fick par då jag väntade på färg.

Vi fick sen åka till vårat hotell i limosin, det var ganska häftigt!!!

Mat och välkomstdrink med ett mycket bra showband!! Maten bestod av en ganska liten buffe i form av potatissallad, gurka, tomat, kyckling och lax. Minus för det. Sen var det disco och dans till småtimmarna. Humöret försvann dock då vi fick reda på att vi som bodde på det andra hotellet skulle betala resan dit själv. Vi hade nämligen hört innan att limosinen skulle köra hela natten men så var inte fallet. Vi fick nöja oss med varsin drinkbiljett, precis som den kunde ta oss 2 km till vårat hotell hahaha... 

Emelie har mina snarkningar inspelade på sin mobil. Stakars Emelie som fick lyssna på dem.. hahaha

 

RSS 2.0