Jag och Emelie!



Jag visar vad jag tycker om att köa på Liseberg. Emelie tittar på mig som jag vore dum men hon ser inte ens förvånad ut, hon är van vid at jag är knäpp!!

Göra någons dag!

När jag och Emelie var i Göteborg var vi riktigt trevliga människor! Jag tror åtminstonde vi räddade 2 personers dag!
Den första personen var en snygg kille på Rockbaren. När Emelie beställde dricka till oss i baren så fick hon alldeles för mycket. Vi skulle gå hem och då sa vi att vi kollar in den snyggaste killen på hela stället och så får han den. Sagt och gjort Emelie gick fram till killen och Varsogod! Han blev glad!

Nästa gång vi räddade någons dag eller iallafall gjorde den något bättre var utanför Liseberg igår när vi skulle åka hem. Eftersom det var så mycket folk så väntade inkommande bilar på att folk skulle åka, vilket en man gjorde på oss. Vi fattade inte det bara utan satt i bilen ett par minuter bara för den skulle bli sval! Han fick våran p-biljett som räckte hela dagen!

SÅLD!

Nu är äntligen min lägenhet såld! Eller inte riktigt men jag ska till mäklaren och skriva på papper och grejjer imorgon och allt är klart med banken! Jag är såååå glad! Nu kommer resan till Göteborg bli ännu mer rolig!

Idag har jag jobbat. Himla skoj! Eller skoj och skoj, det var iallafall helt okej på jobbet. Var väldigt lungt!

Nu blir det att packa och städa lite inför morgondagen!

Hur blir man flata?

Jag och Emelie funderar på om vi ska bli ihop och skita i alla killar. Hahaha Men hur blir man det? Man borde göra motsatsen till de som tycker det är en sjukdom ska göra för att bota den.
Men vi gör ett försök.
1. Vi har sovit bredvid varandra. Rygg mot Rygg!
2. Vi umgås mycket men det enda som kommer ur våra munnar är prat om killar.
3. Vi skriver hjärtan till varandra på facebook.
4. Vi ska åka till Göteborg på tisdag och bo på hotell.

Hur gör vi sen? Jag har alltid hört att kärlek börjar med bråk och slutar i sängen. Hmmm jag tror faktiskt ärligt talat jag inte vill bråka med Emelie för att hamna i säng med henne. Nej att vara flata är inte riktigt min grej. Men vi har ju försökt iallafall :)

Var ute och gick med mamma runt Illern förut. Jag höll på att bryta både armar och ben genom att snubbla på några jävla rötter! Men jag snubblade ihop min balans och stod till slut upp som om ingenting hänt!

Bror..

I fredags kväll när jag kom till mamma och pappa sitter min storebror på altanen. Jag har inte sett honom på säkert 7 år... Det var en liten konstig känsla men otroligt skoj. Nu ska det fan inte gå 7 år till innan nästa gång. Men va lik han var pappa!!

Hehehe en gammal barndomvän skrev en kommentar om 40 års krisen när man får barn tidigt och vad vi alltid sagt om det. Parkhallen som en fullmamma när de inte levde ut i sina unga dar! Du har så rätt!  När blir man egentligen för gammal för att skaffa barn? Viktigare är ju att ha det stabilt runt omkring sig!

Idag är det söndag och jag ska ut och gå med mamma ikväll, eftermiddag! Vi brukar alltid gå runt Illern och denna gången ska vi försöka få med oss lite blåbär också! :)

Fantastiskt!

Nu är jag precis hemkommen från jobbet. Jag åkte ner med en orolig känsla eftersom Idioten har permiss. Men det stöd man från från alla håll och kanter är fantastiskt! När jag kom till Harrys vid tio så var det jättelugnt så jag öppnade inte mitt roulettebord förens en kille i baren gick av sitt pass och ville spela. Han spelade upp sina pengar och sen stod vi och latjade. Jag vann massor!! Det är som vanligt när man spelar på låtsas så vinner man de stora pengarna.. Efter ett tag kom det två killar och de räddade min kväll som hade kunnat bli ganska tråkig. Dessa två killar var supersnygga och supertrevliga! De höll mig sällskap tills jag stängde! Om de vann? Inte ett dugg! Jag brukar inte tycka om att jobba på rouletten för jag känner mig ganska osäker på den men nu käner jag att jag vill ha mer pass på den. Jag tycker faktiskt jag är riktigt duktig!! Jag fick ögongodis att titta på några timmar och jag tror jag charmade brallorna av dem!

So if you love me, let me go!!
My smile was taken long ago...

Trodde inte det kunde bli värre..

Just nu är verkligen botten nådd... Jag har inte kunnat gå till jobbet idag. Jag mår skit. Jag ser nu på lappen att det är idag han har permiss och inte lördag till söndag... Usch nu får jag ännu mer ont i magen...
Skönt att man kan ta bilen ner så jag kan åka hem direkt! Jag tänker inte vara där en sekund mer än nödvändigt!

Jag ringde till sjukhuset förut. Jag känner att jag kanske måste äta något antideppresivt. De hade inte tid med mig idag. Jag skulle ringa på måndag igen men skulle jag vilja skada mig själv så skulle jag ringa direkt!! Hmmm skada mig själv? Va fan hjälper det? Inte ett skit, jag vill ha hjälp inte ta mitt liv!! Jag vill känna, inte vara som en tom kall vägg utan glöd i ögonen!


Lyssna på texten...

Slipknot


Jobbigt!

Jag tycker det är jobbigt när du inte kan bestämma dig om du är glad eller ledsen. Du är ledsen som en sårad liten hundvalp. Ställd dig i min situation så ska du se hur det känns att verkligen bli sårad och knäckt! Jag kan inte förstå dej till fem öre. Det har gått över en månad sen vårat korta förhållande tog slut och du gråter fortfarande. Kalla mig gärna hård och känslokall men det är sån jag är just nu. Sätt dej i min situation så ska du se att det du upplever bara är en lite fjollsak. Hade jag gråtit över alla killar i mitt liv som sårat mej hade jag gråtit mig till döds... Upp med hakan!
Jag försökte göra allt lätt för dig men det går inte när du gör som du gör. Sluta läs min blogg om det är jobbigt. Alla har ett val!

Idag har jag haft ångest. Ångest över att jag inte gjorde saker annorlunda. Varför jag flyttade till Jönköping? Varför jag inte lämnade honom? Att jag snart är 30 och inte skaffat barn och familj. Ja fan va jag längtar efter en bebis! Mina klockor eller va det heter ringer! Alla kvinnor vill ju bli mammor såklart vill jag också det... Jag har ångest för att jag valde honom framför mina vänner och det värsta är att de finns kvar och stöttar mig idag även att jag svek dem.


Posten..

Hur många gånger ska man behöva ringa och säga att idiotfanskapet definitivt inte har flyttat med mig hit? Jag får hans post... De tycker jag ska ta min tid till att kryssa över adressen och de där ränderna på kuvertet och gå med brevet till en postlåda! Så fan heller att jag tänker offra en sekund på att göra nåt för honom! Inte en chans! Han har aldrig gjort ett dyft för mig så jag tänker inte göra något för honom!

Idag har jag jobbat. Var uppe i ett område där det begicks ett självmord för en vecka sedan. Gick förbi men hade inte mage och bara gå förbi utan jag stannade faktiskt till en stund där det låg blommor och ljus och sände en tanke på hans nära och kära. Vet inte vem killen var men en tanke kan jag offrar hans familj iallafall. Det är alltid sorgligt när unga människor går bort. Är man förälder vill man helst inte se att sina barn eller barnbarn går bort innan en själv och framför allt inte om de har hela livet framför sig.

Svininfluensan pratas det ju en hel del om nu. Undrar om inte folk blir mer skrämda av att lyssna på allt. Men visst bryter det ut så kan det ju drabba halva befolkningen och jag satt och funderade på hur samhället kommer gå runt den dagen? Tänk all vårdpersonal och så vidare som blir sjuk. Hur ska de gamla äldre få hjälp då?

Älsklingar!


Här är mina gulliga djur! Mammas hund Ixi på sjön med flytväst!
Mina två katter Snorkis och Lillis i trädgården för några år sedan då Lillis fortfarande ville gå i koppel :)
Och sist Lillis som inte förstår att han är stor och inte får plats i en liten korg. Han kanske blir förvirrad av sitt namn. Men han var liten först. Och till och börja med hette han Ronja för vi var säkra på att det var en tjejkatt. Men kulorna satt i ljumskarna blev det förklarat senare. :) Men liten är han ju inte :)

MysPys

Igår efter jobbet var det meningen att vi (jag och nåra tjejer) skulle åkt på måndagsklubben. Men det blev inget med det.. Vi tar det nästa måndag istället! Jag och Emelie begav oss iallafall ut till Sommen där hennes föräldrar bor och grillade. Hennes mor och far hade besök och jag fick heta "Tina Vasselin". Fråga mig inte varför men nu är det så iallafall:) Vi skrattade mycket och länge! Skämtnivån var så låg så man kan inte annat än att skratta!

Idag har jag även hunnit med att fika med Emma och hennes yngsta son. Han var på riktigt bushumör så hela gotteriet får nog saneras efter deras besök! Hahahaha.

De lediga dagarna jag har, som idag, går alldeles för fort. Jag vill göra så mycket hela tiden. Helst på en gång! Idag fick jag föresten inbjudan att som ny Tranåsbo åka med Boxholms II :an i augusti där de berättar om Tranås och sånt. Hmmmm jag har bara bott här nästan hela mitt liv så jag vet nog det jag behöver veta om denna lilla stad tror jag! Undrar om Emelie fick ett lika dant? Fick du det? Vi kanske skulle ta och gå på det enbart för matens skull som kostar gratis!!

Fika

Nu har jag varit och fikat hos min barndomsvän! Underbart att träffa henne igen efter alla månader som gått! Och hennes 2 åring var ett litet charmtroll!!

Snart ska jag iväg och jobba och sen kanske det blir Vadstena med nåra tjejer! Ska bli kul! Svänga med de lurviga! :)

Det är aldrig roligt att såra någon, det vet alla. Det gör ont hos bägge. Men man måste väl i första hand tänka på sig själv? Men det blir jobbigt att visa att man är glad, man har ju ändå ett samvete. Man vill verkligen inte göra den man sårat ännu mer ledsen men man vill heller inte dras med ner i deppressionen själv på grund av någon annan. Man måste gå vidare. Mina sår efter Idioten har fortfarande inte läkt men jag försöker att inte tänka på det så mycket. Jag har lite svårt att förstå hur man kan gräva ner sig så otroligt mycket efter att ett ganska kort förhållande tagit slut. Jag har svårt att förstå det ioch med att jag varit med om det jag varit med om. Men det går inte att jämföra andras sorg med sin egen. Alla känner olika! Men man måste ändå försöka, bygga upp sin självkänsla och gå vidare. Vänner finns där för en och det ska man ta till vara på! Jag tror i ärlighetens namn ingen kan göra mig illa nu... Det känns som om jag har varit med om det värsta.

Dagarna som är dåliga är färre nu.

2 timmar av mitt liv

Har jag nu slumrat bort.... :/ La mig på sängen för att vila lite men somnade... Nu är jag pigg!
Jobbet idag har gått bra! Jobbar imorgon kväll så imorgon har jag sovmorgon!!

Sitter nu och tittar på nåt djurprogram där internerna på Hall får ta hand om djur. Bra ide, men vissa klarar inte av att ens ta hand om sig själva.. Bara de är snälla så. Illrar är de visst de har fått ta hand om. De ena fick fem ungar!

Imorgon ska jag till en gammal barndomsvän och fika! Har inte sett/träffat henne på mycket länge, det ska bli kul! Även busa lite med hennes son!

Brottsling..

Idioten var en brottsling och jag fattade aldrig det. Eller klockorna ringde alldeles försent. Allt började med att jag lånade ut pengar till han, jag var dum och naiv. Han snodde rakblad och snus och när jag sa att det var fel frågade han mig bara om jag ville ha mina pengar, vilket jag självklart ville. Sen började han komma hem till mig med nya märkesjeans.... Och han sa alltid, jag måste göra så här för du vill väl ha dina pengar? En dag kom han hem med en stor Hemtexkasse som han klätt in i kartong och aluminiefolie på insidan. Detta för att få ner så mycket som möjligt i kassen och för att larmet inte skulle gå gång när han gick ut. Han och hans kompis åkte till Borås och när han kom hem hade han kläder och smink och parfyrmer för ett värde omkring 90000 kronor. Där satt han och hans kompis på mitt golv framför teven och knipsade av larmen, det finns metoder för detta också så att kläderna inte ska bli förstörda. Han var glad och jag fick välja vilka kläder jag ville! Vilken lycka! Men inget passade... Jag hade fått det GRATIS sa han. Detta va nog egentligen första gången det ringde en ordentligt varningsklocka men jag fick pengarna han var skyldig och han bjöd ut mig och hittade på roliga saker som kostade pengar så man glömde ju bort de där varningsklockorna...

Alltså historien om honom som grov brottsling är inte slut här... Det fanns värre lik i garderoben. Fortsättning följer....

Besviken..

Idag är jag otroligt besviken på mitt jobb. Idag har en av mina bästa kompisars son sitt dop och jag kan inte vara med för min arbetsgivare ville inte ge mig ledigt även att jag bett i god tid! Nu sitter jag här och vi är överbemmande!! Jag hade kunnat vara med på dopet och pappans 30 års kalas! Jag hade verkligen velat det för jag känner att denna grupp av mina kompisar glider längre och längre ifrån mig. Är det för att jag inte har fått barn och familj? Jag vill inte att det ska vara så, jag tycker så mycket om dem!

Snart ska jag åka iväg till jobbet igen. Hemma på lite rast nu... Men känns inte så motiverande just nu... Bläää!

Misshandel..

Kan inte andas
allt jag hör är fula ord
Mitt hem är fyra vita väggar
Min själ är ett krossat fönster
Allt jag ser är dimma på grund av mina tårar.

Tina Jan09

Om någon slår
slå aldrig tillbaka
Om någon vill ändra dej
Var dej själv
Om någon hotar dej
Skydda dej själv
Om du vore jag
skulle du kanske förstå...

Tina Juli09

Duktig!

Idag när jag kom hem gick jag som vanligt till brevlådan... Det jag ser är ett brev från Kriminalvården. Jag rev upp det med en klump i magen och kunde läsa att Idioten ska ha permiss igen i 24 timmar nästa helg! Han ska befinna sig hos sin far men tänk om han inte gör det? Han har ju varit så duktig som får permiss, nästa gång kanske han kan få befinna sig var han vill! Jävla Idiot!

M, tack för dina kommentarer! Jag håller med dig skicka hem han och se hur han behandlas där. Varför ska vi betala för honom för att han ska ha det bra och få fortsätta med sin jävla skit! Jag har inte den minsta aning om vem du kan vara men tack för att du läser min blogg!

Idag har jag jobbat, var faktiskt riktigt skoj! Var hos en dam 90+ och badade henne. Hon var så rolig. Ställde sig på alla fyra i badkaret och sen vände runt och satte sig på rumpan... Jag blev blöt för det skvalmpade. Gnuggade henne lite på ryggen men sen satt hon och badade själv i en halvtimme medans jag satt och läste i köket (messade med en söt kille mest ska tilläggas)...

Sen ringde jag Emelie och flörtade ner henne på stan och på en fika!! MYS! Gick förbi klockaffären och till Elin och där fick vi oss ett gott skratt! Tom och Jerry, Elin!! Elin skulle förklara att Jerry Williams kommer på Tranås festivalen men kom inte riktigt på vad han heter just då så hon sa Tom och Jerry men jag fattade direkt vem hon mena, ganska sjukt!

Nu ska jag peppa för nästa jobb, Babar here I come!

Tack alla ni som läser min blogg! Jag har haft besöksrekord i dagarna! Ni är guld värda!

domen..

Ibland måste jag ta fram Tingsrättens dom bara för att se att jag fick rätt. Att peppa mig själv att de var mig de valde att tro på och inte honom. Jag vet inte hur många gånger jag har läst egenom den och nu i efterhand kan jag knappt förstå att jag orkade med att sitta där med honom framför mig utan att rusa fram till fanskapet och slå på han. Jag var ändå så pass stark att jag satt sansat och berättade min sanning, Den riktiga sanningen.
Jag läser vittnesuppgifterna från mina kollegor och från min chef de satt och berättade om och förstår att de ville hjälpa mer än de kunde. Jag blir varm när jag ser och hörde allt fin de sa om mig, just då kände jag inte att jag var värd de där fina orden för nån, för jag tyckte jag svikit hela min omgivning. Men idag kan jag förstå att de alltid funnits där, det var jag som inte fanns, jag var en annan människa.
Tingsrätten skriver att mina berättelser inte är överdrivna utan istället kan betraktas som måtfulla och balanserade och i vissa fall att jag till och med håller tillbaka. Men utan mina vittnen hade jag aldrig klarat det. Ingen som hade kunnat bevisa någonting!
Han var också åtal mot våld mot tjänsteman och stöld i samband med rättegången. När jag läser detta avsnitt kan jag inget annat än att skratta. Han skyller på mig!! Han kände sig förtvivlad eftersom det tagit slut med mig! Alltså är han så dum att han lägger allt ansvar på någon annan. Det är synd om honom i hans ögon. I samband med gripande hade Idioten vräckt ur sig saker som att han var krigsskadad, att han hade kontakt med ryska maffian och att han gärna dödade för att sitta i fängelse i Sverige är inte så farligt. Den ena väktaren sa i förhöret att han jobbat i tio år och att situationen var bland det värsta han varit med om. Och då har jag levt med det fanskapet, 3 väktare klarar knappt av honom, jag var själv och ensam. Jag ska nog vara glad att jag klarade mig så bra som jag gjorde!

8 månader.. det har snart gått...

Tranåsbor

Är ett litet märkligt folk... På somrarna går folk ut på onsdagar här i stan. I flera år har det varit statt och verandan som gäller, Babar har försökt men aldrig något folk eftersom uteserveringen ligger minst sagt knasigt! Men folk de har alltid gnällt, på allt möjligt vad det innebär att gå till statt. Personalen är långsam i baren, personalen är otrevlig, jag vill inte gynna stället osv osv. MEN när Babar fixar ny uteservering och bygger om och satsar på onsdagar igen är det lika fan ingen som lämnar statt och gå till Babar!! Är inte det märkligt? Varför är folk så inrutade? Statt på onsdagar, Fredagar hemma och mysa och lördagar Babar för då minsann är det inte en käft på statt i princip. Snacka om att ha dubbelmoral.

Jag gick iallafall en sväng till båda ställena. Klart ska ju säga att det är stor skillnad på musiken och DJ... Mer säger jag inte...

Nu ska jag ut och gå en låång sväng! Så skönt! Rensa tankarna lite, fundera och så vidare!

Tuffa pappa!!

Idag är det som ni vet onsdag! På onsdagar på sommaren är det motorcykelträff i Vadstena. Idag ska min far ta sin motorcykel dit med sina kompisar! Jag tycker det var lite gulligt eftersom pappa köpte en hoj igen efter alla år han inte haft nån. Nu har han putsat och meckat med den hela vintern och nu får han äntligen glida runt på den i Vadstena!

Eftersom pappa är borta hela dagen passade mamma på att umgås med sin äldsta dotter. Vi åkte till min gamla lägenhet i Huskvarna för att hämta de sista sakerna. Det var jobbigt. Granntanten påminde mig om att det var snart min vecka att leka trädgårdsmästare och klippa gräset och sådana saker. Jag svarade att jag åker inte hit för att klippa en gräsmatta och vattna några fula blommor. Nej då ska jag betala 300 kronor!! Jag har inte gått med på detta och sa att jag tycker det är jobbigt nog att vara här så sällan jag är där. Hon förstod att jag hade haft det jobbigt med den där killen, men påminde mig iallafall om att det var vecka 32... SUCK!

Sen åkte mamma och jag till Piren och Harrys Brygga och åt lunch. Jag valde Oxfile och mamma åt Lax. Mamma unnade sig själv en stor stark och jag en lättöl så jag kunde köra! Mums Mums! Sen shoppade vi i stan och sen på Ikea! Kul!

Undrar hur pappa har det i regnet? Han är cool han!

En dag...

..när jag vaknar vill jag inte ha elände att tänka på, jag vill inte tänka på när lägenheten ska bli såld, eller när idioten ska komma ut eller hur jag ska kunna betala mina skulder. När den dagen kommer då lägenheten är såld ska jag fira! Jag vill bara bli av med den! Så fort som möjligt!

Idag jobbar jag kväll, börjar omkring en sådär 16 tiden... Undra var jag ska vara idag? Jag vet aldrig det från dag till dag och det är så jävla tråkigt. Sen får man ju heller inte arbetskamrater på samma sätt som man annars får om man är på samma ställe och jobbar.

Ska läsa lite nyheter och se om jag kan snappa upp nåt bra att skriva om!

Slavarbete..

Ibland känns det som man slavar och slavar och slavar och bara blir tröttare och tröttare... Det har inte varit speciellt tungt idag på jobbet men jag är seg som få just nu... Jag tänkte baka mig en rabarberpaj och äta massor med vaniljsås och dricka flera koppar kaffe och se om det hjälper.

Vad glad jag blev när jag så att ni börjat kommentera! Skitbra!

Igår läste jag ut en bok. En tillräckligt vacker dag för att dö av Jeanette Lindblad. Handlar om Jeanette (boken är sann) som flyttar ner till Brasilien och väl där nere träffar hon den vackraste mannen hon har sett, Carlos. På namnet hör man ju redan att det är en skummis... Hennes liv blir allt annat än en dans på rosor och hon upplever kokainmaffian på nära håll och att smita från polisen blir hennes vardag. Läs den! Mycket bra!!
I ett stycke skriver hon följande:
Först gör jag allt för Carlos för att jag är kär. Sedan gör jag allt för Carlos för att försöka förändra honom. Och till slut gör jag allt för Carlos för att rädda mig själv.

När jag hör detta så känner jag igen mig så mycket. Det är så det är att leva med en man man älskar, (ja för nånstans startade ju allt, man var förälskad eller kännde någon passion) och mannen hotar och slår. Man lever för de stunder då det är bra, men inbillar sig att han gör det för att han är rädd om en. Man blir helt enkelt en individ utan hjärna... Utan förmågan att tänka själv. Jag orkade inte tänka själv! Det var på den tiden så lätt att nån kunde säga hur man skulle göra eftersom man rent känslomässigt var rent avtrubbad. Sen att man gjorde allt han sa var ju heller inte bra.. Han hittade alltid fel...

Jag blir så glad!

Jag blir så glad när jag ser varje dag hur många ni är som följer min blogg. Lämna gärna kommentarer, det gillar jag!

Utan er mina vänner skulle jag aldrig klara detta! Ni betyder allt!

Och mamma, du är den finaste mamman man kan ha!

Sitter nu och lyssnar på Erik Linder. Han vann visst talang och har gjort en skiva med en massa bra kärlekslåtar.. Kan just nu inte sluta lyssna på den! Så bra och fin!

Helgen..

I fredags åkte jag till Jönköping för att tillbringa min jobbhelg där... Åkte till Ellen, satt där och tjatade en stund, sen skulle hon iväg på släktkalas och jag tänkte att då kan jag åka till lägenheten i Huskvarna och kolla och fixa lite där... Det var lättare sagt än gjort. Jag vet inte vad det var denna gång som gjorde att det kändes jättejobbigt att bara svänga in på gatan och se huset. Jag fick en stor klump i halsen och jag kände hur tårarna brände bakom ögonlocken. Jag vände och gick in i Bingohallen där jag känner personalen eftersom Alex tillbringat mycket timmar där och att jag hängt där med en del. Till viss del tvingade Alex dit mig och ibland kunde jag sitta där hela dagarna på grund av att han ville ha iväg mig. Jag tycker bara det är skönt att jag inte hamnade i spelfällan och blev beroende som han var. Jag hade alltid kontroll men han tvingade dit mig när han ville ta hem någon kompis och göra "affärer". En gång gick jag inte alls till Bingon för jag ville helt enkelt inte det, utan satte mig på biblioteket och läste i tidningar men det blev ramaskri eftersom han inte kunde hitta mig.. Jag hade ju ingen mobil på den tiden...

Nej jag satt iallafall en stund i Bingohallen och pratade och blev hembjuden till J på klädbytarparty tror jag det var, men jag kan ju typiskt nog inte den dagen. Synd!!! Men till min lägenhet orkade jag aldrig gå....

Helgen på Harrys har varit jätterolig. Ifredags stod den bästa bartendern på Harrys bakom Black Jackbordet. Det var väldigt kul att se. Men han skötte sig utmärkt!

Igår jobbade jag med bland annat Alexander, jag kan inte kalla honom Alex här för då kan förvirring ske. Men Alexander är inte mitt ex utan en kollega som precis blonderat håret illblont!! Coffe som jobbar på Harrys, drog en massa skämt om hans hår, speciellt ett jag aldrig kommer att glömma! Skulle Alexander vara kung så skulle han kallas ljuskronan!!

Dessa ord avslutar detta inlägg och jag hoppas att alla mår bra!!

Lördag..

Nu sitter jag på stationen i Jönköping och skriver.. Jag ska snart jobba men tänkta glida förbi här innan och kolla mejl och så.

En glad överaskning är att jag kom in på högskolan i höst. Nu kommer jag inte riktigt ihåg vad kursen hette men den handlar om de äldres hälsa och åldrande. Jag känner inte riktigt att jag vill sätta mig och läsa gymnasiebehörighet och bli uska.. Nej jag vill bli nåt större än så :)

Nu ska jag snart knalla iväg till Harrys. Personalen där är underbar! Måste bara kramas lite!

Något av det värsta som finns..

En lista till!!

1. Månnsikor som inte kan bestämma sig som velar och helst vill att andra ska bestämma åt dem.

2. Folk som härmar en, jag blir galen!! Börja jag nynna, så börjar den att nynna...

3. När man är hungrig, och inte "orkar" göra något...

4. Pedofiler

5. Tjejer som inte kan ta emot komplimanger... Utan blir sura och otrevliga för att en stackars pojk tycker hon ser bra ut.

Fem saker man

borde kunna göra som Black Jack dealer!

1. Räkna till åtminstonde 21. Annars ska man inte ha jobbet. Kan man inte räkna till 22 kan man åtminstonde se när man blir tjock och förlorar!

2. Le! Man borde kunna le lite åtminstonde när man kommer fram till bordet. En gång ett litet leende, allt blir så mycket trevligare.

3. Reglerna!! Ja annars känns det helt meningslöst, har de kurs överhuvudtaget. Dubbla två treor eller splitta två treor? Jag trodde inte jag hörde rätt när hon frågade!

4. Hantera marker! Allt blir roligare om det är någon som inte tappar markerna varje gång de ska dela ut en vinst....

5. Kunna deala en grundgiv. Utan att korten ligger huller om buller och utan att det tar tio minuter på ett nioboxars bord!

Jag blev nervös när jag såg detta igår... Sen blev jag vansinnig på mina medspelare som splittade två tior hela jävla tiden!!! Så det var helt meningslöst att spela för de förstörde allt!!

Emelie

Nu sitter jag hos Emelie och dricker grogg.. Ikväll ska jag ut och vädra mina lurviga medans Emelie jobbar...

Emelie är en av de personer jag vill säga till att jag älskar.... Hon är verkligen världens bästa kompis som man kan skratta och gråta tillsammans med. Alla borde ha en Emelie!

Mamma och jag skulle gå runt Illern idag, vi hann en kilometer sen kom regnet och åskan... Lite motion fick vi, men jag får ta igen det på dansgolvet inatt :)


Godmorgon!

Jag sover alltid jättelänge på morgonen. Jag är så morgontrött... Ikväll ska jag jobba, var vet jag inte än... Sen blir det utgång! Det ska bli så himla kul!!

Men nu vid ett ska jag träffa Elin och luncha med henne!!

Gardinerna jag och mamma satte upp igår blev också riktigt bra!! Lite ljusare här nu och lite mer somrigt.

Glöm inte att säga

Till dem DU ÄLSKAR att du älskar dem. Imorgon kan det vara försent.

Precis suttit och tittat på minnescermonin och undrar varför han inte fick dessa hyllningar och fina ord då han var i livet. Men de sista sångerna var riktigt maffiga, jag rös...

Kul...

Jag kommer inte ens få den där lilla skitsumman domstolen sa att jag har rätt till för kränkning på grund av att Idioten inte kan betala, min hemförsäkring inte täcker det och att brottsoffermyndigheten som då betalar ut har en egen avgörande på hur mycket man ska få. Hörde på radio i morse att en mamma som fick ett skadestånd på ungefär 150000 av rätten endast fick 39000 kronor av brottsoffermyndigheten, Hennes son hade blivit mördad!!

Pratade precis med Ellen. Jag ska bo hos henne hela helgen då jag är i Jönköping!! Lovely!!

Snart kommer mamma och då ska vi hänga upp nya gardiner, är inte riktigt nöjd med dessa mörka svarta. De får åka fram i höst igen!!

Söta

tanter är underbara.
Idag jobbade jag på ett äldreboende, inte så ofta jag gör det och idag var jag på en avdelning med dementa. En tant hade nästan klättrat över grinden på sängen när vi skulle ta upp henne, fast ändå såg det inte ut som hon skulle hoppa över utan hade bara lagt upp benen i kors på gallret. Han var så himla söt!! Men jag vet inte om jag vil bli sådär snurrig när jag blir gammal...

Nu ska jag laga mig lite mat, färsk pasta och bacon tänkte jag. Snabbt och smidigt!! Sen ska jag cykla till Ica och handla lite bra att ha saker. Ben & Jerrys förstårs!!

Svårt att sova..

Idag är det en sån där dag då jag inte kan sova... Jag ligger och tänker alldeles för mycket på olika saker som oroar mig. När ska lägenheten bli såld? När ska all ångest gå över? Hur hade allt varit om jag inte träffat Idioten? Men jag försöker tänka bort allt sånt när jag inte kan sova och fantisera ihop en dröm om hur allt hade kunnat vara om jag gjort saker annorlunda i livet. Det brukar hjälpa men ikväll kommer jag bara fram till en punkt då jag förknippar allt med honom....

Han tog mitt hjärta och trampade på det.
Han tog min hand och släppte den inte.
Han tog min hjärna så jag slapp att tänka.

Mitt hjärta börja läka.
Min hand drog jag tillbaka.
Min hjärna tänker själv
Jag lämnade Honom!


Ixi



Detta är världens sötaste men busigaste hund! Idag när jag kom hem till mamma så bara hoppade hon upp och ner, hon blir så glad!! Och när man åker så står hon på köksbordet och vinkar hej då!!

Bloglovin

http://www.bloglovin.com/blogg/777157/vokdawoman?claim=mbw6mj9m57f

Följ min blogg här!! :)


Min lediga dag..

..och det regnar!

I Icakön mötte jag Elin så vi ska luncha på onsdag!! det gillas!

Fick med mig en svindyr tidning hem från Ica som handlar om hur man kommer igång med bloggandet och hur man ska göra för att få många läsare... Satt på Gotteriet och ögnade igenom den och kan säga att dataord och termer är inget jag förstår mig på... Ska nog be någon om lite hjälp. Sen att jag även ska köpa mig en digitalkamera och ta kort på allt jag gör låter väl bra?? Men då måste jag väl lära mig att photoshoppa också.... Nej jag tror faktiskt att detta får vara en dålig vanlig blogg och inse att jag inte är nån ny Linda Skugge eller BlondinBella...

Tennisfinalen mellan Federer och Roddick igår var grym... Synd att Roddick inte tog chansen där på slutet när han hade breakchans. Med Roger han är stor och så jävla grym, han vinner matcher även att han kanske inte spelar på topp... Måste vara otroligt frustrerande som motståndare.

Snart ska jag åka till mamma och äta. Hon hade gjort paj och grejjer! Mums!!

Relationer!

När relationer tar slut är det alltid svårt, både för den som bestämmer att det ska ta slut och den som blir sårad. När man själv bestämmer att man ska göra slut så sitter man och tänker på hur man lättast ska göra det för att lindra smärtan för den andra. Men det finns inga lätta sätt att göra slut på. Tårar är en form av kontrollbehov och det är så lätt att man som den personen som lämnar den andra tycker synd om denna och ger den chans efter chans... Det är nog därför jag just nu är Kall som is... När jag lämnade Alex så känndes det också jättejobbigt. Vem skulle nu bestämma? Vem skulle jag kunna känna mig behövd av nu? Jo jag älskade nog honom för att jag kände att han behövde mig, han behövde mig mer än jag behövde honom. Jag ville hela honom, hjälpa honom. Jag är ju bara en kvinna. Skydda min omgivning. Han var ju faktiskt snäll de gånger han var snäll då han överröste mig med nya jeans, jackor, smink och godis.

Alex, ville ha kontroll, det var därför han slog mig. Han klarade sig inte utan mig och när han kände att jag var på väg bort från honom drog han åt snöret ytterligare.... Gapet mellan livet med honom och friheten med dem jag älskar blev större och större men till slut hoppade jag! Och allt tack vare en kille jag aldrig sett och min mamma!

Ibland känner jag att jag bara svamlar när jag skriver men det är just nu allt jag kan göra... hjärnan är som ett virr varr och jag vet inte vad jag känner eller inte känner!!

En gång..

..för två år sen träffade jag en liten stund en kille från Göteborg. Han var söt och han tillbringade ett par dar hos mig och vi var i Motala.. Idag pratade vi i telefon igen efter väldigt lång tid. Jag kommer ihåg hur jäkla mycket jag skrattade den helgen så nu pratade vi om att vi skulle göra om samma procedur i sommar!! Sen har M i Stockholm lovat att också hälsa på! och så kommer faster!! detta kan ju inte bli bättre!!!

Idag fick jag ledig. det var faktiskt skönt! Jag kan inte röra mig med min onda rygg!

Ledig imon med och på tisdag är det hard work igen....

En vanlig galen lördagskväll..

Bruna kroppar, mörka blöta droppar i håret, bruna ögon och dina mjuka läppar....

Värmen..

..tar snart död på mig.. Sen får jag snart krupp på min dator för så fort jag kommer emot musmattan så raderar den allt jag skrivit! Fast jag kom på att man kan stänga av den :)

Alltså jag fattar inte hur folk kan betala för att åka utomlands för att uppleva sån här värme!! Enda fördelen är att man kan sitta ute till långt på småtimmarna och njuta utan att frysa! Funderar på om jag ska gå förbi Babar ikväll och ta mig en kall öl, fast jag jobbar imorgon bitti så det kan vara en ganska dålig ide. Men träffar jag inte Emelie på en hel dag så känns det ju konstigt också!!

Sitter och funderar på hur detta med permiss funkar. Jag vet att Idioten i fredags när han hade permiss fortfarande försöker sälja tågbiljetter!! Hur puckad får man vara!!! Jag längtar verkligen inte tills den dag han kommer ut.. Tidigast 2 oktober....

Har varit på stan och shoppat med mamma. Kom hem med ett par svarta foppatofflor, indiansandaler och en ny Behå... Mamma tycker inte jag ska ha den som byglen åkte ur på så jag fick en ny... Bara 300 kronor på rean! Kostade innan 600.. Det är dyrt att har stora bröst... Och det är inte bra att ha det när man hittar en fin klänning som är avskuren under brösten så de inte får plats... Mamma tycker jag ska ringa till en läkare så jag kan få förminska dem... Alla vill ha stora tuttar, jag vill helst inte ha nåra alls...

SOL

IdAG  är det sol igen och jag funderar starkt på att få upp min bränna och lägga mig på gräsmattan i trädgården och få lite färg på mina bleka ben...

Igår kväll åkte jag och Emelie ut till Hätte, det började regna så vi satte oss där ute under en björk och njöt av den svala luften. Hon badade men det gjorde inte jag. Jo ena tå och sen att jag slant i slänten gjorde att vi fick oss ett gott skratt. Även då jag häromdagen då hon körde hem mig skulle förklara låten pappa pappa pa.... ni vet den där låten. Jag sjöng Bom bom nannnanana bom bom och hon kunde inte alls förstå vilken jag menade.. Konstigt. nej...

Ikväll ska jag jobba på Babar. Ska bli jättekul och jag hoppas på mycket folk och mycket spel!!

RSS 2.0