Trööök!

Ibland inser man hur olika folk blir behandlade på jobbet.... Vissa får ledigt, vissa får inte ledigt när de ens är sjuka!! Kan ju bero på olika helger också och hur många som vill och kan jobba och så vidare. Och jag menar inte att folk inte ska få vara ledig om de vill det, det är ju knappast deras fel att folk blir särbehandlade.
Jag har jobbat då:
- Jag haft öroninflammation, stod på Boheme i Tranås med vadd i öronen och var gråtfärdig när det gjorde som mest ont.
- Första gången idioten misshandlat mej och jag suttit i poilisförhör hela etermiddagen, gick jag och jobbade med bula i huvudet typ och rödgråtna ögon
- Magsjuka...
- Feber..
- Blåtira..
- Avklippt hår...
Jag listan kan göras hur lång som helst! Jag har jobbat i över 4 år och varit sjuk två pass. Två pass, ändå får jag inte ledigt när jag ber om det samma dag...
Fast nu kan man tänka så här också, de kanske hellre vill att jag jobbar än nån annan som gör dåliga resultat och låter hela företaget falla. Hahaha... Nej så är det nog! De vill att jag jobbar för de tycker jag är grym! En sjuk Tina är bättre än en frisk gammal Jokertjej :P

Idag är en av de dagarna då man får ha på sig valfri klädsel på jobbet. Det blir röda jeans! Men västen ska jag ha, och svart skjorta men ingen slips...

Fredag!

Idag är det fredag och då släpper allt. Jag mår konstigt nog mycket mycket bättre på fredagar även att jag ska jobba. Mitt jobb har under den här tiden varit min fristad. Jag kommer så väl ihåg åklagaren plus Idiotens advokat när jag sa att jag inte varit sjukskriven en enda dag under den här tiden. Idiotens advokat menade på att det nog inte var så farligt då. Tänk er själva, man tar varje tillfälle i akt att fly från sitt eget hem.

Pratade med Emelie igår också. Jag hade aldrig träffat och haft så bra kontakt med henne idag om det inte varit för Idiotens skull. Så ur det onda kommer alltid något gott!
Vi pratade om vad vi mindes från då vi blev kompisar, Emelie berättade att hon kommer ihåg den där kvällen när vi satt hemma hos henne i Boxholm och spelade Fia med grogg, blev fulla och sen åkte in till Tranås och gick på krogen. Då visste jag att jag hittat en riktig vän.

Jag kan ju aldrig riktigt släppa den där dagen då jag och Emelie skulle jobba i Jönköping tillsammans. Jag ville inte åka hem till mig, drog ut på allt. Vi satt på stationen, Emelie var fruktansvärt uttråkad minns jag och nog lite sur och fattade nog aldrig varför vi inte bara kunde dra hem till mig!! Till slut gjorde vi ju det och jag berättade först i trappuppgången att han var där. Jag vet att Emelie blev ännu surare och väl hemma så började Idioten och Emelie och munhuggas.. Jag stod där i mitten och ville bara skrika rakt ut att folk skulle fara åt helvete! Jag satt på stationen där och önskade att jag var stark nog och berätta. Men jag var inte det, inte just då.

Ensam är inte stark, det är därför jag behöver alla runt omkring mej! Jag är stark, men jag är minst lika svag. Idioten döda mig som person, den jag var innan, men ur den döda kom något bättre, något starkare!

Dag två..

Jupps, idag har jag inte varit speciellt stark! Jag har rökt typ 4 cigaretter... Jaja.. Får röka fyra mindre i mitt nästa liv!

Idag har jag varit hos mamma. Jag ville få med henne ut på stan men hon ville inte så det blev en runda ner till hamnen, till övningsgolfbanan och runt! Ganska hurtigt av mig att dra rullstolen hela vägen runt, fast mamma är ju ganska lätt. Hoppas hon kan komma med ut imorgon också.

Har nu fått min träningskalender från syster. Så imorgon ska jag köra lite lyfta skrot! Kommer ha värsta snygga fasta rumpan sen. Synd bara att man inte kan säga HOKUSPOKUS och bli hurtig och få världens kondition!

Nu sitter jag och Emelie och väntar på en mycket intressant debatt mellan Linda Rosing och blogg Kessi, eller Pussie eller Knussie elle va hon heter! De ska prata om skönhetsoperationer. Ja vad tycker vi om det? Själv tycker jag var och en ska få göra som de vill, men det ska inte bli något samhälle med snygga och fula, men som sagt så ska alla få välja själva!! Själv så blir det mindre bröst för min del, ska banta ner mig några kilo först!

Dag ett..

Jag har varit rökfri i mer än 24 timmar nu... Känner mig mest hängig och har träningsvärk i käkmusklen om det finns någon sån... Vet inte heller var jag ska göra av mina fingrar... Försökte tända på en ynklig fimp här förut men insåg hur tarvligt det faktiskt är! Jag är beroende av en vit, rund sak som jag suger på... Usch va ynklig jag är!! Och fan va pengar jag slösar på mitt idiotiska jävla beroende!! Nej det är slut! Inte mer en jävla ciggarettjävel men döm mig inte om jag någongång drar ett litet bloss...


Om jag får för mig att cykla till Statoil kan jag ju kolla på den här! :P

Tisadag.

Började med möte på AF. Helt meningslöst! De bjöd inte ens på kaffe!

Sen tog jag och Emelie en fika på Tranan. Jag behövde kaffe! Tjötade och insåg när jag läste sportnyheterna att jag hade vunnit på Lången om jag fyllt i rätt på kupongen. Något bittert! Fast det var inte många kronor... Spelar ju sällan så det hade varit kull med en liten vinst när man väl spelar..

Sen var det hem till mamma som kör rullstolsrally i hela huset! Tycker hon är sååå söt! Hon kan liksom inte riktigt sitta still! Fick springa ner och tvätta och åka och handla åt henne. Posta brev också, det var det viktigaste!! Jag fick även leka sjuksyster (jo jag vet att ni killar som läser min blogg nu får en massa snuskiga tankar om mig i sjuksköterskeuniform!) och linda om mammas ben... Och nej killar , ni lär aldrig få se mig i nån sexig sjuksysteruniform :)

Ikväll har jag varit ute och gått med min barndomsvän Lisa! Mycket trevligt! Nu blir det soffan, men teven är avstängd. Finns inget som är värt att slänga ett öga på.. Kanske nån film föresten? Kanske ska utnyttja TV1000 kanalerna?


Tankar..

Om jag sträkte ut min hand
så skulle du inte ta den.
Men gör det mig något?
Vill jag att du ska ta den?

Jag minns så tydligt den där kvällen.
Musiken strömmade ur högtalarna.
Jag hade ingen aning om vem du var.
Kände bara din hand.
Vad hande hänt om jag tagit din hand?
Istället stod vi och hoppade till musiken
skrattandes tillsammans med alla andra.

Jag minns så tydligt den där kvällen...
Jag bakom Black Jackbordet...
Ditt söta leende...

Min envishet...
Dina fötter i mitt knä..
Min hand på ditt ben.
Vårat skratt och våran tävlan om vem som egentligen är bäst på att åka skridskor...
Jag hävdar fortfarande att det är jag...

Du kommer aldrig ta min hand..
Men det gör mig inget.
Du är ett fint minne jag tar fram när jag är ledsen..

Arbetsförnedringen..

Ja då har man skrivit in sej där.. Se om det går lättare att få jobb nu då... Skulle inte tro det. Emelie säger att jag är negativ. Jo tack, livet är så just nu. Känns som jag vill gnälla lite nu för då känns det mycket mycket bättre!

Mamma har kommit hem från Eksjö idag, så imorgon ska jag åka och handla åt henne och hjälpa henne och tvätta. Först ska jag till AF och gå på någon information. Kan vara nyttigt!

Är lite sugen på att gå på bio i detta höstrusk. Just nu visar de ju bröloppsfotografen här i stan. ett skratt förlänger livet, eller hur var det nu?

Mammas pojkar..

Kollar på det enbart för att skåningen är så förbannat het. Något av det snyggaste och charmigaste jag sett! Sen är det så kul att kolla på tjejers avundsjuka och hur de slåss med näbbar och klor. Lika kul är det och se när det står framför spegeln hela dagarna för att killen ska välja just henne... Hahahaha.. Livslång kärlek handlar inte om utseende! Jösses! Och tjejen som sprang iväg från bina. Hahahahahaa... Varför måste tjejer nästan alltid handla hjälplös och undergiven i en mans sällskap? För fan kavla upp ärmarna och ta för er, fast det kanske inte sexiga, heta killar gillar?



Nu ska vi snart åka till Eksjö och hälsa på mamma!

The world is mine


Jobba..

Mamma ringde förut från Eksjö. Operationen hade gått bra! Ska hälsa på henne på söndag med syrran om de kan då. Imorgon spelar de ju hemmamatch och då ska jag minsann vara på plats i idrottshuset och hejja!!

Ikväll ska jag jobba på Babar men känner just nu att jag skulle behöva lite motivation.


Allt jag ser är ett svart, svart hål....
Det finns ingen botten, bara djup.
Om jag tar din hand trycker du mig längre ner.
Du skrattar, ett hån mot mot mig när jag behöver din hjälp.
Ditt skratt ekar i det bottenlösa hålet.
Jag sluter mina ögon och min kind blir våt.
Finns ingen tro
Försöker hitta en liten gnutta hopp...

Tårarna rinner!

Alltså han har förstört så mycket... ALLT! Jag sökte ju jobb på Cherry i Stockholm. Fick nej på grund av betalningsanmärkningar. Om man kollar hela historien i mitt liv så kan man säkert se vad och när och varför dessa kom. På grund av Idioten! Jag är så lessen nu. Ska jag sitta och häcka i 5 år tills de försvinner? Ska jag bli ett socialfall på en parkbänk med en vinare i ena näven och en tiggarskål i den andra? Livet är så orättvist!! Jag har jobbat så hårt, jag är duktig och fan om de visste va de går miste om där uppe!!

Spyr snart!

Ja jag spyr snart på alla bloggar om mode och dagens outfit och skönhetstips och så vidare!! Varför strävar varenda tjej i hela bloggvärlden efter att se så bra ut som möjligt?? Är ändå inte insidan den viktigaste? Eller har de så dålig självkänsla att de måste lägga upp 5 bilder om dagen med va de har köpt, va de har på sig? Fiskar de efter komplimanger?
Varför vara modeslav? Usch, ve och fasa!! Jag köper det jag tycker är snyggt och det som jag känner att är bekvämt att ha på mig. Sen om det är nåt från förra hösten eller för 5 år sen, vem bryr sig? Jag tänker inte bli en modeslav som gör att dessa modeller och idealet blir ännu magrare och att tjejer känner ännu större press på sig!
Tänk om alla dessa populära tjejbloggarna kunde skriva om något VIKTIGT! Något som berör, något som kan påverka dessa 15åringar positivt istället. Det är som att önska sol på himlen alla dagar tyvärr!

Nu kanske ni undrar vad jag läser för bloggar? Jo det ska jag berätta! Jag läser allt möjligt, vissa läser jag för att det äår så himla kul att hitta särskrivningar och andra grammatiska fel. Men mest läser jag sånt som berör med lite djup. Ska länka ut mina favoriter någongång!

nu,,

Just nu vill jag bara höra nåt litet litet ifrån dej. Vare sig det gör mig glad eller ledsen. Men nåt..

Jodå.

När jag loggar in här, så blir jag alltid glad när man får kommentarer från läsare man inte trodde man hade. Framför allt från kvinnor som skriver och säger att de varit med om samma sak. Vi är inte ensamma! Kram på alla er!!

Jo träningen igår gick ju bra! :P Cyklade 25 minuter, stod på den där trappmaskinen i 10 men insåg sen att jag kände muskler i rumpan jag inte trodde fanns... Jag slet tag i några hantlar och sen åkte jag hem. Jag fattar inte att jag inte kan vara lika envis när det gäller träning som andra saker.. Visst är det märkligt!

Syster, du får göra ett träningsschema till mig som jag måste följa... Annars kommer allt bara bli pannkaka!

Jag önskar bara att det kunde pipa i min telefon och vara ett sms från dej...

Mitt nya liv!

Ja det är dags nu. Att börja träna bort alla bilringar i midjan, få gäddhänget på armarna att bli fast aborreskinn och att få en haka, inte två. Jag ska alltid överdriva är det värsta, sen tröttnar jag efter 2 veckor och börjar frossa i mig godis och läsk och sånt igen. Men nu känner jag mig faktiskt motivierad! En sak i aget och jag ska inte ge mig dåligt samvete om jag skulle ta den där bullen eller om jag skulle röka den där ciggaretten. Ja för det måste jag sluta med också. Hur kul är det när typ alla ens kompisar bor högst upp och man knappt har kondis nog att gå upp för 56 trappsteg? Jag är nöjd med mig själv men man måste tänka lite på hälsan, träna kan jag göra för att jag ska slippa vara osmidig som en elefant!

Så ikväll ska jag träna, iallafall sätta mig på motionscykeln!

Skvaller..

I den här lilla stan tycker folk det är så himla roligt att jäklas och skratta på andras bekostnad utan att de tänker va det kan innebära för den inblandade personen eller personerna! Jag hatar att han skrev de där orden.. De var tre som satt där, någon kunde väl för fasiken sagt att det var en korkad ide att skriva den där kommentaren! Eller så triggade de igång varandra, deras egna liv är så himla tråkiga och innehållslösa så de måste förstöra för andra. Jo det känns faktiskt så just nu. Hade jag fått göra på mitt eget sätt kanske det hade sett annorlunda ut. Jag ville göra på mitt sätt men nu är det försent! Tack för den, hämden kommer när ni minst anar det... ;)
Fast nu när jag tänker så kanske jag också hade kunnat vara den personen som suttit där och triggat igång mina kompisar. Man är ju sån, så fort något nytt händer, ska det skämtas och drivas. Man ska retas lite.

Nej inte tänka på det mer, det blir som det blir!

Måndag!

Då var det måndag igen!
Igår tillbringade jag de sista timmarna av veckan hos Jonas med Emelie, Christine och Jimmy! Lite skrattfest och befogad mobbing! Haha..

Idag har jag hunnit med en fika på Gotteriet med Emma. Så mysigt!

Ikväll ska jag till kyrkan, ska på föreläsning om mäns våld mot kvinnor! Kan bli intressant. Alla borde gå eftersom det kan hända någon som står dej riktigt nära!

Och ja, syster jag hade trevligt i lördags! :P

Sökes!!

Jag söker någon som har lust att hjälpa mig med designen här på min blogg! Jag är så kass på sånt själv. Du som vill hjälpa mig med detta bjuds på en god middag eller något annat önskemål!! Please!

Puss och kram!

Festen och lördagen!

Oj! Så det kan bli!

-Hej..
-Trodde du inte va? Att jag skulle lämna festen för din skull och gå ända hit.
-Nej jag trodde faktiskt inte det..
-Nu är jag här!
-Mmmmm ska vi röka? Hmm du röker visst redan..
-mjo..
-Okej en kvart sa du, vad ville du prata om?
-Jag vet inte, nyktrade till på vägen så....
-Jag har sprit uppe hos mig
-Var det en inbjudan eller?
-Mja...

Åhhh vad jag inte ångrar att jag gick den där omvägen för att träffa honom...

Fest ja, nej det skriver mer om sen...

Kärleksdikt!

Till och med jag som är singel får kärleksdikter!! Denna gång var det från min underbara kollega Martin!!

Ett Jönköping utan dig min ömma ros, är som att äta två raggarballar utan mos.

Ack kom till oss åter, så slipper jag höra när på mig Christian skriker och låter!

Vad tycker du förresten om den nya rimmande jag?...

Det gör mig jävlig jobbig men ganska roande överlag!

Sweet!! :)

Vi två.

Jag gör hjärtan av imman på glaset
och skriver ditt namn där i.
Jag drar ner mössan.
Det är kallt.
Jag blåser rökringar
och kan samtidigt känna din andedräkt.
Du tar min hand.
Värmer mig med din blick.
Vi bildar spår i snön.
Vi bildar historia.
Jag sluter mina ögon.
Känner din värme.
Jag andas in din doft.
Tar in dina ord.

Vi två har något ingen annan har.
Jag öppnar mina ögon.
Hjärtat med ditt namn har försvunnit.
Du är borta.
Men jag vet att du finns där när ingen annan finns där.
Vi två har något ingen annan har.
Du är allt jag önskar mig.

Terapi.

Idag var det dags för att träffa gruppen igen. Det var pirrigt, det var 2 veckor sen och jag kände redan då jag klev av tåget att idag är jag ledsen, idag kommer jag öppna mig.
Vi pratade om splittrade känslor. Jo man har levt ihop med fanskapet, man hatar ju honom. De känslorna är inte de svraste att komma över. Det är känslorna att man någongång var kär i han. Hade man inte varit kär så hade man inte inlett ett förhållande. Hade man inte kännt något hade man gått och så vidare. Det är nog så himla svårt för er som inte upplevt samma sak att förstå. Men han slog mej, var en skitstövel, han sårade mig, det kan jag hanskas med, det kan jag bearbeta. Men det jag inte kan bearbeta är hans goda sidor, att jag var kär i honom, att han vissa gånger behandlade mig bra. Men de stunderna måste jag också komma över. Det är ju som i vilket förhållande som helst, man måste komma över allt, minnas allt. Jag vet att jag aldrig nånsin skulle gå tillbaka till honom men jag måste acceptera att jag ibland saknar det som jag någongång föll för hos honom. Nu sitter jag och för en inre dialog med mig själv där hjärnan säger att jag är en idiot som ens tänker på honom medans hjärtat vill helas och glömma det dåliga. Hjärtat vill komma ihåg de bra sakerna för att överleva.

De sa till mig att jag kan inte gå och anklaga mig själv. Jag ska inte kalla mig själv för dum bara för att jag ibland får ett infall där jag minns att han köpte blommor eller va det nu var han gjorde. Jag måste bara lära mig och sätta ord på de känslorna, inte stänga in dem för det är då ångesten kommer.

Det är så himla nyttigt att gå på de här mötena. Dessa två människor som sitter där och är utbildade och som har träffat alldeles för många kvinnor i min situation är mina hjältar! Och jag får även bekräftelse av de andra kvinnorna att jag är inte ensam.

Du finns här!

Ikväll tänder jag ett ljus för min kompis pappa som gått bort.

Jag finns här om du behöver det! Dag som natt!!

Ullared.

Idag har jag och mamma varit i Ullared. Jag är trött nu! Och jag minns varför jag sa förra gången jag var där att jag aldrig mer ville dit! Jävla kärringar det finns. Ändå var det tydligen inte mycket folk men folk blir som djur där inne! Men herregud, kundvagnsparkeringar! Nej jag tycker det borde vara som på Ikea, pilar så man går i en riktning så blir det inga brutala svordomar och folk som får tuppjuck! Vi drog iallafall två varv där inne och jag kom hem med en väckarklocka som jag är i stort behov av!
Nej jag tror inte jag vill åka till Ullared fler gånger...

Gick och la mej tidigt igår. somnade hyfsat, vaknade av ett sms.. och det var fan inte vilket sms som helst!!
Visst finns mirakel? Visst är det min tur nu att finna detta mirakel!

Imorgon ska jag fika med Alexandra! Var evigheter sedan! Ska bli så himla mysigt!!


Usch!

Humöret kan vända på två minuter.. Nu sitter jag och gråter och vet inte ens varför... En ångestattack kan man nog kalla det... Livet är så orättvist ibland. Det är nog därför jag gråter.

Ska lägga mig och ta sömnpillrena. Sova. Alltid bra terapi.

Gula löv

Nu är hösten verkligen här. Löven på träden vill inte längre sitta kvar på grenarna. Precis som att jämföra med mig. Jag vill inte se tillbaka. Det gör för ont. Jag ska sätta mig och göra framtida mål. Se framåt och försöka ta en dag i taget. På tisdag ska jag och mamma åka till Ullared! Wiiihooo!!!

Du är en av flera tusen...
Du är pojken i reklamen som tagit charmexamen...
Du är så yaeh yaeh wow wow
Hjärtat slår hårt
Här finns allt för alla smaker
Du är så yeah yeah wow wow



Fjortisvarning!

Just nu är det faktiskt fjortisvarning på mig! Jag känner mig som en... Så jäkla töntigt... Känner mig som förr när jag var 13-14 och mamma körde runt med mig i bilen runt alla områden i stan för att jag skulle få en liten skymt av killen jag då var kär i... Tror ni vi nånsin såg han?? Nej bara hans tegelhus! Hahahaha... Nu ber jag ju inte mamma köra runt på mig men jag har typ samma känsla i kroppen och det känns faktiskt skitbra! Jag vet inte varför jag har den, men det finns nån som jag inte riktigt kan få ur mitt huvud. Det är den där jävla handen på rumpan för några månader sedans fel!!! Suck!!
Jag tänker faktiskt behålla den här känslan resten av mitt liv för den får mig att le, har inte haft den här känslan på flera år. Hade denna känslan med Daniel jag levde ihop med i början också. Det är fan gott!! Jag ska inte vända mig om och se bakåt. Nu är Idioten ute ur fängelset och jag kan ta ytterligare ett steg framåt. Fast jag blir nojjig och ser han överallt så fort jag ser en kille med röd keps... Men inte vända mig om, inte just nu!


Jösses..

Igår kom en killkompis förbi mig på kvällen och pratade skit i ett par timmar. Tog några öl med, som han hade med sig, kalla och goda!! TACK för pratstunden, jag behöver sånna känner jag!!

Idag ska jag till Nässjö och högland och jobba. Det ska bli jättekul!! Ska ha med mig en tjej som ska ha provpass så allt för mycket ska man ju inte göra! Skönt det med ibland.

Nu längtar jag asamycket till nästa helg då jag och Emelie ska ha fest! Hoppas på trevliga folk. Behöver inte komma så många bara de rätta personerna kommer!


Grodor..

Ibland kommer det grodor ur min mun...

Jag och Emelie sitter på gotteriet och fikar och pratar om lägenheten vi varit och tittat på. Jag har fått en finne, eller rättare sagt två över munnen och på hakan. Då säger Emelie till mig att jag ska sluta pilla på den... Jag svarar kort och gott!
Hellre en finne på hakan än en arab i röven!

Hösten är en ganska mysig tid tycker jag. Älskar att tända en massa ljus, kura upp mig i soffan och bara vara. Fast fan vad man saknar någon att hålla om och pussa på. Min dag den kommer den med, det är jag helt säker på.

Nästa måndag den 19 Oktober är det en föreläsning om Mäns våld mot kvinnor. Den ska jag gå på. Ett sånt här ämne måste diskuteras för att folk ska förstå att det är vanligare än man vill tro. Aldrig nånsin mer ska jag vara ett offer. Jag var inget offer, ser mig inte som ett offer. Jag var bara en av de kvinnor, många kvinnor, som träffade fel man. Inget offer. Men visst blir man förbannad då jag måste kämpa och tjata för att få hjälp medans de får allt serverat på ett silverfat, de män som ändå blir straffade för det är ju inte många. De är inte dumma, många tror att de inte har någon kontroll över aggresiviteten. Det tycker jag bara är bullshit! Varför slår de bara kvinnorna hemma, ja oftast iallafall om de inte har någon kontroll? Nu kan jag till viss del hålla med om att Idioten inte hade kontroll eftersom han kunde bli arg på allt och alla, var som helst och hur som helst. Men mej slog han mest bara hemma, där ingen såg.... det kallar jag kontroll...

Skrattfest

Häromdagen sov jag hos Emelie. Vi hade skrattfest!! Det var underbart! Vi kollade på Stockholm live och på Shan the man!! Nu kommer vi definitivt leva minst tio år extra så mycket som vi skrattade!!!

Idag har jag varit på vårdcentralen för mina sömnproblem. Fick något att sova på och om ett par veckor ringer läkaren och vi ska utvärdera hur det går.

Har hunnit med en fika på tranan också. Med Ixi och Emelie. Det blåste och var kallt, enda nackdelen!!

När kärlek tar slut.

Om du inte älskar mig
kan du inte åtminstonde hata mig?
Jag säger saker som jag aldrig skulle säga
om du bara gick och aldrig såg dej om.
Om du hatar mig kan jag lättare förstå

När du log visste jag redan innan vad du skulle säga.
Hur kan man gör det lätt när kärlek bryts?
Du gav mig allt
och jag ska bevara alla minnen i mitt hjärta.

Du spred ljus i mitt liv.
Du fick mig att le.

Jag fick låna dig en kort sekund.
En sekund som känndes som flera år.

Ljuset blåste du ut som du aldrig gjort annat i ditt liv.
Nu finns det bara en unken rökdoft kvar
Men inga tårar..


Tisdag.

Nu är det tisdag och jag tycker bara tiden flyger förbi, det är jättekonstigt.

Jag borde inte vara rädd. Det är inte jag som borde springa och gömma mig. Jag har inte gjort något fel. Jag har bara varit alldeles för snäll. Det är han som ska vara rädd, det är han som ska hålla sig undan. Det är definitivt han som borde vara rädd och inte visa sitt äkliga ansikte där jag befinner mig!

Nu har ju faktiskt den dagen kommit då han klivit ut ur fängelset och är en fri man. Den dagen jag bävat för. Nu känner jag ingenting. INGENTING. Igår grät jag fick panik. Idag är jag hyfsat lugn och inser vilken tur att jag inte fick reda på detta då jag var i Jönköping i helgen. Men varför har inte kriminalvården berättat för mig att han är ute?? Hur i helvete för det gå till? Jag fick ett papper för ett par månader sen då det stod att han tidigast kommer ut 2 oktober. Hur tolkar ni det? Hade varit bra att få veta att han varit så pass snäll och duktig att han fick minsta möjliga straff.. Ja de är ju så duktiga!!!

Nej jag är stark, har blivit stark och jag måste lära mig att tänka mindre och mindre på honom tills han försvinner som en jävla nål i en höstack! Han är inte värd mer än din pappas illaluktande fötter!!

Chock.

De skulle säga till, det gjorde de inte... Svensk kriminalvård i ett nötskal!!!
Ska dra nu. Fast inte så långt bort. Finns på telen.


Sömnen

Jo jag måste ringa till vårdcentralen idag. Detta kan inte fortsätta, jag kan inte sova! Jag har för mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud just nu... Jag måste ju få sova! Klockan är sex på morgonen och jag vred mig i sängen runt runt... Men ger ju självklart upp till slut...

Kände mig deppig med, ville gråta typ. Loggade in på MSN och där var ju J. Han muntrade upp mig med tankar och ord. Han sa till mig att lyssna på Johnny Cash och inte Sonja Alden eller va det nu var för deppmusik jag lyssnade på. Johnny Cash är väl inte riktigt min musiksmak men jag blev glad.

Men nu lyssnar jag på Sonja igen... Lyssna på texten... Jag blir kär... KÄR KÄR KÄR!! Hon tar ju fan orden ur min mun tanten!!



Imorgon kanske jag får reda på när Idioten kommer ut, är det därför jag inte kan sova, tänker jag för mycket på det?
Jag ältar allt, hela mitt liv. Varför allt kunde gå så käpprätt åt helvete! För det har det ju nästan gjort. Varför just jag skulle träffa honom. Varför just jag skulle bli kär i fel person. Eller var jag kär? Jag måste ju ha kännt något, annars skulle jag ju inte ha stannat. Men det är så svårt för andra och förstå och jag kan inte ens förstå själv hur jag kunde...
I helgen träffade jag en som jobbar på Bingohallen i Jönköping. Jo vi var där också. Inte bara i Huskvarna... Hon undrade hur jag mådde och gav mig en varm kram. Hon berättade att hon aldrig kunde föreställa sig att han var en sån skitstövel. Hon tyckte vi verkade ha det hur bra som helst. Så lite man vet om andra egentligen. Det syns inte på utsidan, men skulle någon ha sett min insida hade alla sett hur galet något var.

Varför ältar jag?? Se framåt!


Helgen!

Jag har gjort en massa roliga saker i helgen. Bland annat har jag sprungit utanför Harrys mitt i natten och puttat igång en bil!! Andreas hade ju lovat att köra mig upp till kontoret!!

Jobbade iallafall min sista helg på Harrys. Vet inte riktigt om det är min sista helg, men på ett tag iallafall! Hade kramkalas! Kommer sakna ihjäl mig efter dem! Har ni aldrig varit på Harrys i Jönköping så borde ni definitivt besöka det stället eftersom de har den trevligaste personalen alla kategorier!!

Nu sitter jag och Emelie i min soffa med varsin laptopp i knät, ganska nördigt eller hur!!!?


Morgonkaffe!

Är uppe på grund av att min hyresvärds dotter springer omkring och kollar in lägenhet med en massa hantverkare.. Tyvärr var den första inte ens i närheten av att bli nomenerad till Heta hantverkares kval ens en gång :(

Dricker kaffe, mums!
Sitter även och funderar ut motiv till min nästa tatuering som ska sitta på underarmens insida av snusmumriken. Lägger in en bild här så vet ni vem jag menar. Men visst skulle det vara fint om tatueringen ska symbolisera äventyr och han sitter och typ spelar munspel på en sten?? På bilden spelar han ioförsig tvärflöjt... Är någon bra på att måla som kan måla upp denna på ett papper? Och som vanligt ska jag inte ha den i färg, möjligtvis det röda håret men inget annat. Om jag ska göra det röda håret ska även Lilla My på foten få lite färg på sig :)


RSS 2.0