Remember..

Jag kommer ihåg den där gången vi skulle till Göteborg, idioten och jag. Hans kompis och hans fru skulle också följa med. Hans kompis Anton kan verkligen inte köra bil. Jag var livrädd hela vägen och vi var nära och krocka varje gång. Väl inne på avenyn säger de till oss (mig och Anton fru) att vi ska vänta. Vi två kan inte prata med varandra eftersom hon inte kan svenska och jag inte kan joggospråket... Och hon orkade inte gå i affärer på grund av hennes fetma. Jag surar till men tänkte verkligen inte börja bråka med Alex mitt på avenyn.. De tog en snatterirunda och kom tillbaka med lite godis och smink. Sen gick vi till Cherry Casinos spelrum på stationen så Anton kunde spela lite. Han bråkade med dealen som hade rätt och det påpekade jag men i deras kultur ska man absolut inte säga emot en äldre man så det fick jag höra, mitt bland alla männsikor och mina kollegor i Göteborg... Tur att de inte visste att jag var en Cherryanställd för jag skämdes ögonen ur mig.

Väl på väg hem hamnade vi mitt i rusningstrafiken och utanför Ullevi höll Anton på att krocka med en stor lastbil på min sida och jag skrek att han skulle köra lugnare. Det borde jag inte ha gjort eftersom jag då fick mej en örfil. Jag började gråta och Alex skrek att slutade jag inte gråta och bad Anton om ursäkt så skulle han slå mig ännu mer. Ända hem så satt jag med gråten i halsen och ville bara att vi skulle krocka så jag kunde få hjälp... Det var en dålig dag.... Och senare sa han att han älskade mig...

Tisdag hela veckan??

Jag tycker det kan bli lite regn så luften kan rensas ur lite. Jag kan inte andas, mår inte bra... Skadeglädjen är den sanna glädjen, eller nåt! Men kul för de som har semester att de har så fint väder!

Idag har jag varit på stan med mamsen! Fikat lite och så. alltid trevligt! Nu ska jag slänga i lite tvätt så jag har rena jobbarkläder tills imon då jag ska jobba på Babar. Hoppas innerligt inte folk väljer att gå till Statt och verandan... Ioförsig har de där stans sötaste tjej, enda anledningen att gå dit!

Imorgon ska jag tillbringa dagen i Linköping. Tänkte luncha med syster och gå på mitt samtal med kvinnofrid. Ska bli skönt, enda nackdelen med att man sitter där är att tiden går så himla fort!!!

Har laddat på mitt mobilkort nu, det är bra så jag kan terrorisera mina vänner med en massa sms igen :)

Bad Day!

Idag är en svart svart dag. Jag orkar inte tänka, svettas som en gris och känner mig känslokall... Jag vet inte vad som hänt med mig. Jag har blivit elak. Jag är EGO... Fast det kanske är bra att jag är ego för jag har aldrig nånsin satt mig själv i första rummet, framför allt inte de senaste åren... Och speciellt inte med Idioten.

Jag vet inte längre vad jag känner. Inte för nåt.... Jag tror aldrig jag kommer få uppleva den där pirrande känslan i magen igen när man är nykär eftersom jag blir rädd och trycker på OFF så fort det blir lite seriöst. Nej det är helt enkelt inte meningen att jag ska bli mamma och bilda familj.. Jag hade chansen och vid det här laget hade jag gått med en stor mage... Men sen vilken jävla pappa hon hade fått... Usch jag borde inte tänka på mitt beslut, inget jag kan göra något åt nu. Det var det bästa men kom för fan inte och säg att jag är en mördare och att abort borde förbjudas... Min kropp, mitt beslut och med den pappan hade barnet inte fått ett bra liv...

Jag hatar verkligen att såra folk, dig. Men jag måste ta hand om mig nu... förlåt!


Helgen..

Har verkligen varit urdålig på att uppdatera i helgen. Har bott på kontoret med varken internet eller teve... Jo en teve finns men vet i fan om chefen ställt in nåra kanaler...

Svar på en kommentar om skicklighet vid Black Jack bordet som spelare eller dealer. Jag anser att man kan ha viss skicklighet som dealer även att man måste stanna på 17-21 och dra på 16 som du säger. Men man kan påverka ganska mycket på spelet och är man trevlig spelar folk mer, är man duktig på att blanda korten ka man få en dålig kväll att vända och så vidare. Jo jag anser att det fnns dåliga och skickliga dealers!

Nästa vecka och hela Juli lär bli en månad fylld av jobb.. Gott mos ioförsig men det tar på krafterna att jobba i denna hetta!!

Tack Emelie för att du hämtade mig i Nässjö! Du är underbar!!!! ♥ ♥

Katter och mitt jobb...



Som spelare blir man fruktansvärd arg när dealern drar sex, tio och fem.... Som dealer tänker man " JAG ÄR BÄST"



Detta är min älskade Snorkis... Hon älskar sin puff med ögon och svans.. :)



Lillis... Den söta fjanten!!!


.......

Jag är inte snäll, när jag träffar en bra och snäll kille som E så blir jag rädd och drar mig tillbaka... Jag vill verkligen inte såra honom för jag tycker så mycket om honom men jag vet inte vad jag ska ta mig till!! Sen blir det inte bättre av att de på jobbet blev jättesura för att jag var sjuk idag på grund av sömnbrist och psykisk ohälsa. Inte en enda dag till ska jag vara sjuk i sommar, jag ska inte ens ta ledig på Silas dop bara för att visa dom att jag kämpar men bryter ihop vilken sekund som helst. Sätter mig snart på knä, rasar ihop som ett korthus och gråter.

Imorgon har idioten permiss... Han ska bara vistas i samma stad där han sitter inne, tack och lov! Men tänk om han rymmer? Eller tänk om han fixar någon som kommer till mig när jag jobbar? Inte tänka så, det är iallafall bra att jag vet när han har permiss så man inte springer på honom, hux flux!

NEj jag är en idiot som inte inser vilken bra kille E är.... Lugn, snäll....

Onsdag..

och idag är det premiär för sommarstatt... Tänker inte gå dit iochmed att jag jobbar imorgon bitti...

Vad hattigt det är då att vara i bemanningen, har varit på två områden idag... Först på Söder som har massor med vårdtagre på landet! Kul men lätt att inte hitta. Fan vad mysigt det är på landet, jag skulle vilja ha en röd liten stuga sådär, bara kunna ha dörren öppen och springa ut och in utan att någon ser! Gud vad skönt!!

Igår hade jag nästan en heldag med Emelie! Först åkte vi ut till Oberga och skulle plocka jordgubbar, stängt. Då tänkte vi att vi åker till Sveriges minsta cafe i Linderås och tar en glass emellan tills de öppnar igen, STÄNGT där med mellan 15-17. Har de börjat med siesta i detta landet med?? Det blev en glass på Bilisten i Gripenberg men sen plockade vi 6 liter jordgubbar var och pröjsade 100 spänn för det kalaset!
Varmt var det så vi åkte ut till Emelies farfars marker och en sjö och badade i våra ursnygga badkläder! Tur att vi var ensamma annars hade vi bjudit alla på ett gott skratt kan jag lova!

I helgen ska jag till Harrys och jobba, det ska bli kul för jag har lite (mycket) Harrysabstinens!

jobba..

Ä ntligen ska jag snart knalla iväg och jobba 6 timmar typ och sen veta att jag är ledig hela dagen imorgon. DÅ ska jag och Emelie åka till Oberga och plocka jordgubbar!!! :) Mums mums!!

Annars knallar livet på som vanligt. Tänker faktiskt inte alls mycket på idioten längre. Jag hinner inte när jag jobbar och det är bra.. Han ska inte vara någon som tjäl min positiva energi!

Sommar, man kanske skulle ta på sig badkläderna imorgon Emelie? Årets första dopp?

Sixten..

Nu har katten som jag varit kattvakt åt hela helgen åkt hem! Han var ju söt men den som nu är gladast att han åkt hem är nog Lillis! Han behöver numera inte ligga bakom teven och trycka och undra varför den lilla svarta katten morrar åt han. :)

Jobbat hela helgen och nu är man jättetrött! Ska bli skönt med sovmorgon imorgon! Börjar inte jobba förens eftermiddagen. Var och hur vet jag inte förens imorgon, så är det att jobba i poolen, eller bemanningen som de numera kallar sig! Men jobbet på Junk är roligt så jag ångrar nästan lite att jag inte tog att bara vara där i åtta veckor. Idag har vi skrattat och en tant hon skrattade med mat i munnen så Suss fick nog ta en dusch när hon kom hem. Roligt hade vi!

Jag kan inte förstå hur vuxna människor kan bete sig. Vuxna människor som ägnar sig åt ren mobbning och hänger ut folk i anonyma bloggar, enbart för att såra och trigga! Och dessa människor jobbar med människor på deras jobb.. eller säger iallafall att de gör det. Hur ska deras barn då bli med att växa upp med föräldrar som sitter och mobbar på internet! Nej, fy farao säger jag bara!

Nej snart blir det nattmössan!

Överbetald..

Idag känner jag mig faktiskt överbetald... Bara mest glassat runt... Jag undrar hur det går för de två som skulle jobba kvällspasset idag.. två blåbär...

Nu är det karate på teve, fråga mig inte varför inte Erik byter kanal hahahaha

Trött trött är bara förnamnet... Imorgon jobbar jag igen och sen på måndag ska jag sova länge länge!!!

IKEA har lurats i Ryssland. Förskräkligt!! Nu ska det inledas rättsprocesser och grejjer, vad kommer inte det att kosta? Alex advokat kostade cirka 25 tusen som staten betalar och min målsägandebiträde kostade typ 10 tusen som staten också betalar... och tänk på alla nämndemänslöner och domarn och åklagarn. Fy fan vad sånt kostar bara för att det kommer en serbjävel och inte kan hålla fingrarna i styr och tror att han är krigsskadad!!

Jag vet inte..

..hur man ska göra ibland. För många år sedan när jag bodde i detta huset jag bor i nu och jag skulle flytta, flyttade grannen in i min gamla och hennes syster in i den hennes syster bott i. Jag och grannens syster blev ganska goda vänner men något gick snett. Hon baktalade mig efter att jag sagt sanningen till hennes pojkvän att hon var otrogen. Jag tyckte allt var otroligt jobbigt och bad om ursäkt och hon godtog den, vad jag trodde tills idag. Har inte pratat med henne på cirka 2-3 år efter att jag bad om ursäkt att jag svikit henne. Men idag fick jag läsa hennes blogg. Iallafall kan jag sätta alla mina fingrar på att det är hon... Ingen annan vet denna fakta hon sitter och skriver om... Hon gick in i lägenheten och klädde av sig. Sedan lade hon sig naken i hans säng. Ja giassa vad hon var ute efter? Fan, jag trodde verkligen att denna människa var en vuxen person och inte ältar.. Men detta tyder bara på att hon har stora problem. Pratar skit om allt och alla...

Och hon var verkligen otrogen. Ja skitsamma om hon var det eller inte, men enligt min åsikt var hon det och jag kunde inte ljuga när hennes kille ringde och bad om att jag skulle berätta sanningen. Men på hennes blogg är jag en hora, mytoman och manupulativ. Herregud, om du läser detta, snälla lägg ner!

Jobbig dag...

Hemkommen från jobbet. När jag klev in på jobbet imorse sa de bara Är inte du ledig idag?? Då hade de glömt att ringa och säga det till mig från bemanningsservice!! Så när jag var där delade vi upp jobbet, för har de lovat så har de... Hade jag gått hem hade jag förlorat flera hundra kronor i lön och det vill jag ju inte när jag sagt till cheferna att jag gärna jobbar midsommar!!

Nu ska jag slappa, sen blir det potatisgratäng och fläskfile. Blåbärspaj till efterrätt! På tal om fläskfile, Vart gör man av en man stora och långa snopp i en blöja?? Hahahaha, internskämt på jobbet..

Glad midsommar alla kära vänner!!!

Tillbakablick...

När jag cyklade hem till mamma förut så kom jag och tänka på vad jag gjorde förra midsommar. Jo den var ganska okej. Var hos Ellen och hennes man och grillade och drack lite... Alex han messade ihjäl mig och ville att jag skulle komma dit. Han bodde på den tiden på A6 vandrahem... Socialen betalade givetvis och därifrån hade han ju nära till Coop Forum där han kunde snatta rakblad och andra saker som han sålde vidare. Rakbladen var det han snodde mest. Han hade en kille som han kallade Jillet i telefonboken som köpte stora partier av honom med jämna mellanrum. Ja det var definitivt inte så att han tog ett par utan säkert en 20 tal åt gången. En gång kom han hem med en ny espressomaskin, enligt honom var det bara att ta en papperspåse och stoppa ner den och gå ut... Han kallade sig själv proffs på det. Ibland kom han hem med 10 stora Marabou chokladkakor... Som tur var gjorde han det aldrig när jag var med, såvitt jag vet.

Men förra midsommar, var jag hos Ellen men gick tidigt, skyllde på huvudvärk och att jag skulle träffa nån. Jag lovade på hedersord till henne att det inte var Alex jag skulle träffa. Förlåt!!! Men jag åkte till vandrarhemmet och sov där med alla andra som bodde där. En Somaliafamilj, alkisar och några ungdomar. På natten fick jag öroninflammation. Mycket mer hände inte, inte mer än att jag funderade på hur jag skulle förklara för honom utan att få en smäll att vi inte kunde fortsätta att träffas. Allt började där och jag visste redan då att han inte var bra för mig...

Fortsättning!

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och Mamu te jebem...
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja, när jag åkte skidor i Kisa hahaha.. 
40. Föredrar du havet eller en pool? Jag är en badkruka... Men en pool är ju oftast varmare!! 
41. Vad spenderar du helst pengar på? Inredning och kattgodis... 
42. Äger du dyra smycken? Hahaha Nej! 
43. Har du någon gång testat narkotika? Ja fast det var long time ago och jag blev inte knarkare för det!! 
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Godis 
45. Vem är den roligaste människan du känner? Ellen!!
46. Välj ett ärr på din kropp? Har tyvärr ett ärr på svanken från tiden med honom, när han slog mig så hårt så jag ramlade in  i en bänk i köket och sedan intalade mig med att jag var så full att jag inte kunde stå på benen... Hade kunnat välja ett annat ärr från när jag var barn men nu handlar denna bloggen om honom mestadels så nu valde jag det... 
47. Vad har du för ringsignal? Nokiatune, det hade varenda jävel i Lettland också!! 
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Mamma har sparat lite.. 
49. Flirtar du mycket? Ja och jag får lön för det varje månad!! :) 
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Öhhhhhhh???
51. Kan du byta olja på bilen? Näe... Nåt ska man väl ha karlar till? 
52. Har du fått fortkörningsböter? Jupps....
53. Vilken var den senaste bok du läste? Champangeflickan
54. Läser du dagstidningen? Ibland...
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej de finns gratis på biblioteken.. ;) 
56. Dansar du i bilen? Hur fan ska man kunna dansa i en bil??
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? P3 always! 
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Adressen till Hi3G idioterna! 
59. När var du i kyrkan senast? När Elin och Jens gifte sig för typ 2 år sen....  
60. Vilka personer utmanar du? Hmmmm detta var jobbigt.... så ingen!

Klar!!!

Frågor och svar!

1. Hur gammal är du om fem år? ehhhh 34...
2. Vem var den sista du träffade? Erik eftersom han är här nu.. 
3. Hur lång är du? 175 cm  
4. Vilken var den senaste film du sett? Mean Girls
5. Vem ringde du senast? 3, de är förövrigt dumma i huvvet! 
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Ska försöka att inte göra det... Till Marcus 
7. Vad är dagens planer? Städa och renbädda i sängen 
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Är en sms narkoman! 
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta!
10. När såg du senast din mamma? Igår... Varje dag annars får jag abstinens!! 
11. Vilken ögonfärg har du? BrunGröna
12. När vaknade du idag? Till nio sen steg jag upp senare!! 
13. Har du någon gång hittat en katt? Vad är det för fråga, jag letar ju knappast efter katter när jag är ute eftersom jag tror och hoppas att folk kan ta hand om dem!! 
14. Vilken är din favoritplats? Bakom Black Jackbordet!! 
15. Vilken plats föredrar du minst? Sittandes ¨på en trottoarkant 
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Lever i nuet, siar inte för det blir inte som man tänkt sig iallafall! 
17. Vad skrämde dig som barn? Ballonger...
18. Vem fick dig att skratta senast? Erik.. :) 
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nej...
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar utan två knappar :) 
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Både och!!
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4 i min lilla säng!  
23. Hur många landskap har du bott i? Två, eller stockholm kanske är indelat i fler landskap?? Annars har jag bott i hela Småland snart.. 
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Såklart, den som säger nåt annat ljuger! 
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpfötter!!
26. Är du social? Ja såklart!! 
27. Vilken är din favoritglass? Polkaglass!!
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Betala skulder, leja en yrkesmödare och bjuda på en grym utekväll!!
29. Tycker du om kinamat? Ibland
30. Tycker du om kaffe? Ja!!! 
31. Vad dricker du till frukost? Vatten
32. Sover du på någon särskild sida? ????
33. Kan du spela poker? Ja tyvärr var det nåt idioten lärde mig...  
34. Tycker du om att mysa? Ibland! 
35. Är du en beroendemänniska? Självständig!!
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Jupps!!
37. Vill du ha barn? Ja!!

Orkar med några nu och några sen... Annars orkar ni aldrig läsa det!!!

Arg!

Alla tjatar om den här förbannade midsommarn! Jag blir galen! Hur mycket som ska drickas, vilka de ska umgås med och hur många fester de har att välja på! Men lägg ner!!! Hoppas vädret blir skit! Nej inte för er jag tycker om men för alla andra som har tjatat ut detta fenomen på facebook!

Nu har jag ringt till 3. De är dumma i huvet. När man sätter i simkortet i telefonen så godkänner man deras abbonemangsavtal. Och det innebär ju att vem som helst kan göra det! Som i mitt fall idioten. Nu kommer det högvis med fakturor från 3 som jag ska betala för nåt jag inte sett röken av. Polisanmäl! Jaha då ska man gå och polisanmäla igen... Och varför har du inte sagt något innan om detta hände i höstas? För att jag levt i en misshandelsrelation med en idiot som kontrollerat med brutalt och precis börjat orka ta tag i dessa saker!!! Men sen är det även osannolikt för mig hur en person kan få ta hur många abbonemang som helst hos samma företag utan att nån reagerar. Nej hon vill nog springa runt med fem olika telefoner! Tre, 3, är de sista jag ska rekommendera någon att ha... Jag ska spotta på dem när jag ser dem!! Likadant som jag spottar på dessa äkliga Serber!! Fiii faaan!

NOLL NOLL NOLL

Yes!!!! Ränta med 30 procent är inge vidare... Nu är räntan noll när man är skyldig mamma de pengarna! Känns som en stor tung jävla sten fallit från mitt hjärta!

3 små busiga pojkar!

Nu har jag varit hos min kompis och busat med deras pojkar! Vi spelade lite fotboll, minstingen spelade handboll :) Jag och deras mamma drack mest kaffe och tjötade men roligt var det! Så skönt när man kan sitta ute i solen med utsikt över sjön Sommen!! Jag får träffa två av dem redan imon när vi ska åka ut till en annan kompis och hälsa på henne och hennes 2 hundar och 2 barn! Ibland får man barnabstinens, jag vill med ha en liten gosing jag kan kela med, de luktar ju så gott!!

Jag blir för övrigt tolkig på adressändring och posten!! De eftersänder Alex post till mig! Allt åker i soptunnan! Skikar jag illbaka dem får han ju reda på vart jag bor och det vill jag ju inte. Så lätt ska han inte få reda på det. Jag undrar också om han snart har permisson eftersom kriminalvården skickade ett papper jag skulle fylla i. Han kommer för övrigt snart ut... I Agusti.. Häktningstiden, alltså från 13 mars tillgodoräknas så han har snart suttit inne i 4 månader... Han fick 8 men kommer ut efter 5 blir det då va? Två tredjedelar av straffet, helt jävla sjukt!! Ioförsig min högsta önskan är att han inte får något uppehållstillstånd här mer och åker hem och matar sina kossor!!

Min dag!

Idag på terapin pratade vi om varför jag ibland kan sitta och sakna idioten. Jo jag var ju faktiskt någongång kär i honom, eller jag blev kär i honom på något konstigt sätt annars hade jag ju inte gett han chans på chans. I början kommer jag ihåg att han köpte blommor och godis som stod på jobbet när jag kom dit, bara det i sig är för mig väldigt ovanligt. Han var charmig och jag kände mig verkligen behövd och älskad. Hon som jag pratar med berättade att dessa män är väldigt manipultiva och har stort kontrollbehov. Jag känner så väl igen hans kontrollbehov när jag ser det. Han grät och visade tårar för att få sin vilja igenom i vissa fall, annars slog han och hotade. Han var både känslosam och väldigt aggresiv.

Vi pratade även om hur jag skulle reagera om jag träffade honom idag. Vad jag skulle göra. Jag vet inte! Jag vet inte om jag skulle falla tillbaka och låta honom prata sin smörja och be om förlåtelse, eller om jag skulle slå ihjäl fanskapet och bli vansinnig. Mest av allt som jag skulle vilja är att jag inte reagerar alls och bara ignonerar. Hon tyckte jag skulle ha det som mål och försöka hålla fast vid det den dagen jag träffar han igen, om jag nu gör det.

För en stund sen var Emelie här med sin katt Sixten. Det blev ingen större catfight men Lillis morrade och fräste ganska mycket... Tror nog det ska gå bra att ha han här hela midsommar om man inte lämnar de ensamma några längre stunder. :)

Fullspäckad dag!

Idag bär det av till Linköping för lite samtal och terapi, kan jag verkligen behöva efter den här helgen... Sen ska ajg träffa mamma och jag ska nervärdera mig så mycket att jag ska låna pengar av henne så jag kan bli skuldfri hos kronofogden. Bättre att ha en skuld till mamma än till kronofogden. Hade jag inte haft mamma hade jag varit en av de utslagna i samhället idag, det är jag helt säker på.

Ikväll kommer E med sin katt Sixten. Jag ska vara kattvakt åt honom under midsommarhelgen så vi tänkte prova om mina katter kan tollerera att ha han här... Kan bara bli pannkaka av allt!

I början tänkte jag att jag skulle blogga relativit anonymt men jag känner att det i vissa fall kan bli ganska rörigt så jag tror faktiskt jag inte ska förkorta olika namn om det inte handlar om något alldeles för privat!

Sen varför ska jag gömma mig? Jag har inte gjort något fel, jag skäms fortfarande över hela situationen men de dagar jag är på ganska bra humör vet jag att ingenting av detta är mitt fel.

Idioter!

Överallt fins dessa idioter! Igår när jag varit ute gick jag hem, helt plötsligt känner jag att någonting träffar mig i ryggen och det gör svinont. Nån roar sig med att kasta saker på mig från en balkong! Jag vet inte var det var med det var hårt och tack gode gud att jag inte blev träffad i huvudet! Jag blev chokad så jag typ bara gick. Nu är jag mest bara arg.

Gårdagen var för övrigt bra, var på fest hos lillasyster. Bara en massa innebandytjejer. Sen fick de för sig att de skulle på studentkalas. Jag kände mig mest vilsen och bortkommen och ja, jag börjar bli för gammal för sånger som "Skitfull" klapp klapp klapp! Men som tur var kom vi iväg till Babar och där var det värsta kön, folk blev sura för att andra tränger sig och kön är bara ett enda stort kaos... 100 spänn fattigare kom jag iallafall in. Stod med en öl, dansade lite. Kollade när E jobbade och babblade med människor som jag känner och inte känner. Men lite kul iallafall :)

På centrum i Jönköping där vi var och dansade i torsdags på pmötet var det bara en massa invandrare. Och de var så desperata efter pök att de till och med tog gammelmormor själv på rumpan... Usch!

Snart ska jag iväg och jobba, har mensvärk de luxe! :(

Lördag..

Min underbara chef ordnade så jag fick vara ledig ikväll. Tack! Jag hade nog kunnat jobba men det känns bara så jäkla hopplöst allt just nu!

När man kommer ner i ett svart bottenlöst hål vet man inte riktigt hur man ska göra för att ta sig upp. Jag vet inte hur man ska göra iallafall... Ibland när jag gråter som mest känner jag att jag lika väl hade kunnat leva med honom, då hade jag inga känslor, jag stängde av allt och anpassade mig. Jag orkade inte känna efter och blev styrd. Nu måste jag ta tag i alla jobbiga saker själv, har en massa känslor som bubblar i mig och har sånna skuldkänslor mot alla i min omgivning för det känns som alla ställer upp och alla säger att inget är mitt fel. Men jag kan inte få det ur min skalle att jag hade ett val, jag hade kunnat lämna honom tidigare och varför gick jag tillbaka till honom första gången?

Jag har aldrig tidigare i mitt liv haft självmordstankar, men ibland får jag en ångestkänsla då jag känner att jag skulle rädda världen om jag inte levde. Ingen annan skulle behöva ta hand om mig och allt som kommit från detta skitna förhållande jag levde i. Jag tror aldrig jag skulle våga men tankarna är hemska. Det är som att något kryper under skinnet på mig och jag börjar klättra på väggarna. Mitt i allt kan jag känna att jag saknar fanskapet. Saknar nog det med att inte ha någon kontroll och inte känna något... Nu bubblar allt upp till ytan och jag måste bearbeta allt. Det är fruktansvärt!

Riga...

Detta var den goaste kaffen och browniesen jag någonsin ätit och drukigt!! Värd alla dyra pengar!!!



Och i Riga fanns det kyrkor, kyrkor till förbannelser. Så säger de att det finns många i Jönköping.. Åk till Riga så får ni se ;)

riga riga riga

Man får vara

glad i typ 3 dar sen kommer allt svart tillbaka.. Jag har länge varit glad att jag skulle få tillbaka skattepengar, men fan heller, de har kronofogden tagit förstårs. Jag kan lika gärna ge upp och skita i allt. Nu orkar inte jag mer. Jag ska åka till Västervik och så ska jag sätta en kula i hans panna. Kosta vad fan det vill, men då kanske jag kommer ha det bättre än vad jag har det nu. Jag orkar inte mer och jag vill inte vara med mer. Jag ligger ner och alla sparkar på mig.

Nu drar jag...

Nu säger jag Bye Bye Hej då!!!! Nu drar jag till Riga!! När jag kommer hem är det söndag och då har jag även hunnit med att vara på personalfest i Jönköping och att jobba hela helgen på Harrys.

Jag måste bara säga det igen, Delad provison suger häströv!! Fortfarande väldigt bitter över den där fredagen då lönen kunde ha varit grym grym grym!!!!!

Särskrivningar är väl alltid lika skoj? Nu ska jag gå och skriva jobb ansökningar.. Inte så konstigt om tjejen i fråga inte får något jobb.. Sen att personen i fråga inte kan använda kommatecken och sånt när hon ska gör inte saken bättre. Ibland undrar jag bara om hon spelar dum i huvet och blåst bara för hon vill ha blondinstämpel på sig... Man kan faktiskt vara blond och smart och snygg SAMTIDIGT!!! Kolla bara på en viss snygging här i stan! ;)

Trött....

Idag har inte hänt så värst mycket, sitter här med en öl i näven och ögonlockar som säger att jag borde lägga huvudet på kudden!

Igår hade jag tre norrlänningar som stod och spelade hos mig. Den ena han hade högt hårfäste, den andre hade inget hår medans den tredje hade normalt hårfäste. Dessa män var ganska grova i sin jargong, mest mot varandra men jag skämtade tillbaka också. Han med inget hår brister ut och säger till han med högt hårfäste "Hon är säkert 14 år yngre än dej så sluta flirta" Vilket jag påpekade att det skulle vara intressant och veta hans ålder då. Han fortsätter och säger att det ser du väl med hans höga panna. Min kommentar blev då " Ska du säga som inte har någon panna alls" Hans kompisar bryter ihop i ett asgarv medans han förvånat tittar på mig och ser frågande ut. Blir nog lite sur.. Men jag fick iallafall två norrlänningar glada!

Hade förövrig ett riktigt grym kväll igår! Fast sen suger det hästkuk att man har delad provison! Förlorade mer än ett par hundra i lön på detta igår... :(

Om tre dagar åker jag och E till Riga!!

Visst är det skoj med mysiga meddelanden på kylskåpet. Idag när jag kom hem hade mamma skrivit på kylskåpet "Du är bäst, puss mamma" och "Din klocka går fel!" Tack mamma, ska byta batterier direkt!!

Harrys by night!

Varit i Jönköping och jobbat onsdag och torsdag. Så gott! Är ju någon form av skogsmässa på Elmia i dagarna och det märks. Bara en massa stora karlar vart man än vänder blicken hahahaha...

Men jag har iallafall haft två kanonkvällar på Harrys. Igår hade jag med mig L som hade provpass så då gick jag mest runt och glassade och kännde mig lagom bossig!

Innan jobbet igår var jag och åt pannkakor hos Propellen! Mums va gott! Henned hund var dålig i magen och det märktes tydlig då vi skulle till bussen. På de två hundra metrarna så bajsade han tre gånger, stackarn!

Snart ska jag och E bege hoss till Ica Maxi och handla lite mat! Mums!

Brev igen..

Då var det dags igen för breven... Idag hade han skickat med ett kort på sig själv som han tyckte jag kunde titta på när jag saknade honom!! Elda upp skiten är vad jag ska göra... Riktigt jävla sakta också så det gör ont!!! Låsas att det är en Voodoodocka så han riktigt känner smärtan!! hahahaha...

Snart ska jag bege mig till Jönköping! Skitkul.... Jobba, äta, sova och ibland bajsa lite också!

Bättre självkänsla!

Jag måste jobba på min självkänsla säger de på kvinnofrid i Linköping. Han har ju verkligen fått mig att känna mig värdelös på det mesta och jag blir otroligt ledsen när ingenting går som jag vill.

Självkänsla är samma sak som att VARA, en medvetenhet om det egna värdet och ett mått på själens kondition. Självförtroende är samma sak som att GÖRA, tron på sin egen förmåga att prestera. Jag vet att jag kan prestera men mitt egna väde är lite i botten.

Man ska inte jämföra sig med andra människor, vilket jag har en förmåga att göra. Speciellt på jobbet. Har det gått sådär en kväll tycker jag allt annat också är skit och katastrof men tycker det är helt okej om någon annan har en dålig dag på jobbet för de är duktiga iallafall. Jag måste intala mig själv att jag också måste få ha dåliga dagar!

Jag måsten lära mig att säga NEJ. Jag kan inte göra saker för att andra ska bli nöjda och glada utan tänka mer på vad jag själv vill och mår bäst av.

Behandla mig själv som någon jag tycker om! Jag skulle ju aldrig säga "pucko" eller "idiot" till någon jag tycker om för att den personen inte gör bra ifrån sig eller misslyckas, varför ska jag då säga så till mig själv?

Gör mig fri från skam och skuld! Det är inte mitt fel att han slog mig, hotade mig och var en skitstövel! Jag måste förlåta mig själv för att jag stannade kvar hos honom och för att jag någonstans älskade honom! Jag måste förlåta mig själv för att jag svek mina vänner och människor runt omkring mig. Det är NU som gäller och jag måste försöka sluta älta i att jag en gång svek de jag tycker allra mest om!

Jag duger! Man kan inte göra bättre ifrån sig än så gott man kan. Jag duger som jag är och jag vill verkligen försöka intala mig själv att jag är bäst på att vara mig själv och inte skämmas för den jag är.

Han skadade min själ, jag fick ärr som adrig kommer att läka. Men om jag inte försöker kan det aldrig bli bättre.

Kommentarer!

Ibland när jag läser kommentarerna så blir jag så varm och då orkar man kämpa!! Som denna!

det spelar ingen roll hur sakta du går, så länge du inte stannar.

Ett ordspråk som kanske kan göra lite skillnad en regnig dag.

Men annars vill ja säga att om du står i den brantaste av backar o vill luta dig bakåt för att se om du trillar, minns att vi, dina vänner, står bakom för att fånga dej.
Du får sitta i backen o känna som att du ska ge upp, men vi kommer krama dej o dra dej en bit längre bort från allt det hemska.
Vi vill ha dej tillbaka som den glada underbara Tina du är!
Vi vill att du ska kunna bryta dej loss ur allt detta hemska som Alex orsakat!
Vi älskar dig o vet att du är värd så mycket mer än du anar!
Jag vill, du vill, vi kan!

Utan er kompisar hade jag aldrig orkat, jag hade givit upp för längesen. Ibland önskar jag att jag kunde sia om framtiden, om hur det är om ett par år för och se om det är värt all smärta.

Jag ska kämpa och inte ge upp!

RSS 2.0