Fortsättning.

Känner att jag måste bearbeta lite genom att skriva av mig igen. Ett år sen som sagt. Vi kom hem från Göteborg en fredags eftermiddag och jag skulle jobba på kvällen på Harrys. Medans jag stod och fixade iordning mig. Med fixa iordning mig menar jag att kamma håret och ytterst lite mascara. Mitt hår som för övrigt var klippt på ena sidan av honom och såg för jävligt ut! Mamma ringde iallafall och just då bestämde jag mig att jag skulle lämna honom. Han tjatade och sa till mig att min mamma aldrig kan göra mig lycklig medans han kunde det. Fattar inte hur han ens själv kunde tro på det. Jag tog iallafall hans nyklar vi bråkade och jag åkte och jobbade. Medans jag står på Harrys och ska förbereda alla marker så kommer han nerrusande och säger att han håller på att frysa ihjäl och vill ha nycklarna.. jag är stark som fan och säger ner. En näve i bordet senare och han går har jag en klump i halsen.. Ska det verkligen behövas känna såhär. Hela den helgen var ett helvete men jag är så förbannat stolt att jag var så stark!! Jag kommer inte ihåg om mamma kom ner på söndagen eller måndagen men vi gick iallafall till polisen och anmälde honom. Resten vet ni.

Igår jobbade jag på Högland och jag träffade en gammal vakt från en krog i Jönköping som känner min chef. Han sa att han hört varför jag flyttat från Jönköping och sa sedan: Alla gör misstag, du överregarade nog lite när du satte han i fängelse. Han kallade det han gjorde för ett misstag!!! Herregud vilken syn vissa män har på sånt här, man blir ju mörkrädd!!!

Kommentarer
Postat av: Milli

Den vakten skulle behöva vakna upp rejält!

Han har ingen aning om vad du gick igenom!

Du är så stark så du knappt vet om det själv!

Älskar dig så mycket gumman!!



Puss

2010-02-28 @ 02:51:42
Postat av: Jessicalillsmeds.se

hallå! Allt bra med dig idag?

kramar

http://Jessicalillsmeds.se

2010-02-28 @ 16:33:37
URL: http://Jessicalillsmeds.se
Postat av: Jessicalillsmeds.se

Med mig är det kanon bra! händer för skoj hos dig då?

kram



http://Jessicalillsmeds.se

2010-02-28 @ 19:07:11
URL: http://Jessicalillsmeds.se
Postat av: ardiana

man gör ett misstag en gång inte gång på gång på gång.

Att slå/ misshandla någon är inte ett misstag det är en sjukdom för fan. Blir så förbannad när folk kallar det för misstag.

2010-03-01 @ 11:45:28
URL: http://ardiana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0