Samtalsämne på Facebook

Idag är det stora samtalsämnet vaccinet som alla springer och tar utan att egentligen ifrågasätta någonting..

De enda vinnarna i det här är ju läkemedelsföretagen som kan stå och mysa och håva in pengar medans de avskrivit sig ansvaret i och med att vaccinet inte är testat på människor. "De enda som tjänar på hela pandemicirkusen är läkemedelsbolagen som kontraktsmässigt gjort sig ansvarsfria om människor får skador av ett vaccin i en prototypmodell som inte testats på människor".
Sen att vaccinet innehåller kvicksilver som i sverige länge varit förbjudet är ju också skumt. Enbart för att det var för dyrt att köpa in något annat som är mindre farligt.

Influensan kallad svininfluensan består egentligen av genetiskt material från svininfluensa, människoinfluensa och fågelinfluensa. Det är hur enkelt som helst att verifiera det genom att studera vad som skrivits i den vanliga pressen. Många tror att genblandningen beror på att virus i naturen korsar sig med varandra. Eftersom jag läst mikrobiologi och genetik vid Stockholms universitet vet jag att det är en omöjlighet eftersom virus inte förökar sig sexuellt. Virus förökar sig genom replikation. Korsning i naturen förutsätter sexuell förökning. Då tänker de flesta: men det vet ju alla att virus muterar i naturen. Ja, men det har ingenting med korsning och förökning att göra.

Konsekvensen av att vi förstår att ett virus bestående av genmaterial från svin, människa och fågel är omvälvande. Det kan nämligen endast betyda en sak. Viruset är fabricerat, tillverkat av människan.

Jag tror nog vi borde ifrågasätta mer för folk verkar väldigt okunniga!!!!

Kommentarer
Postat av: Milli

Människan är det enda djur på denna planet som har möjligheten och (o)förståndet att utplåna sin egen art, samt de övriga arterna på denna planet.

Vill det sig riktigt illa lyckas vi nog ta kål på hela vår fina Tellus..

Jag håller med du.. det luktar ruttet hela skiten.

Nej tack! Jag vill inte ha något äckligt vaccin!!

2009-11-17 @ 23:38:41
URL: http://journeyforlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0