Spådom...

Inteför att jag egentligen tror på sånt här men tycker ändå det kan vara ganska spännande! Det med ekonomin stämde ju ganska bra.... Men jag vill inte ha en mörk yngre man... Jag vet ju ioförsig inte vad jag vill ha!

Romantik:
Den första spirande känslan av kärlek som är ren och fin, kärlek i dess renaste form. Det kan symbolisera starten på ett nytt förhållande, vänskap som romantiskt. Detta kort visar en relation och känslor som har potential att bli djupare och allvarligare men det är på ett tidigt stadium. Den här personen känner starkt för dig och känslorna är rena och genuina, han/hon vill dig väl och har goda intentioner.

Din blivande:
En mörk yngre man med brunt till svart hår och bruna ögon till svarta. Han är trygg, stabil och säker, en riktig arbetsmyra. Han har troligtvis inte några barn, är i din ålder eller yngre. Han kan även vara relativt oerfaren med relationer sedan tidigare.

Änglars viskningar:
Du har en ängel i din närvaro, håll utkik och var uppmärksam på de små tecken som ges till dig. En ängel kan ta formen av en annan människa, barn och djur, det gäller att öppet sinne för att kunna upptäcka den.

Ekonomi:
Det som var:
Förändringar är på väg i din ekonomi, du släpper gamla vanor och städar upp ordentligt. Du betalar av skulder och börjar om på ny kula.
Det som är: Din ekonomi är under kontroll och du kanske slår på stort genom ett större inköp som tex ny hemelektronik, möbler eller renoverings prylar som samtidigt är en investering i din fastighet. Detta ger dig ett ökat självbefinnande och trivsel i hemmet.
Det som kommer: Nu får du ta ansvar för dina handlingar ekonomiskt, du tar skulder att ta itu med, lån betalas tillbaka. Du tar tag i det hela och rensar upp vilket får dig att må mycket bättre psykiskt, att du har din ekonomi under kontroll igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0