Min underbara födelsedag..

Jag hade en jättebra födelsedag i onsdags. Åt gott och drack för mycket. Snodda bananer och svordomar som fitta... hahaha Allt var det verkligen värt! Varenda ord och varenda centiliter av sprit var det värt!

Fast igår när jag vaknade mådde jag därefter också :)

Solen skiner och vi ska ta en promenad till Huskvarna och kolla till min post och handla lite till taccosen vi ska äta ikväll. Mums! Sen ska jag ju jobba, alltid trevligt och självklart hoppas jag på mycket folk och mycket cash! Igår var det studentfest vilket innebar mycket fylla och lite pengar. Harrys förvandlades helt plötsligt till ett dagis med skrikande blonda brudar med korta kjolar. Ja jösses! På en tjej (hon var ioförsig brunett) kunde man se hennes trosor och inte verkade hon bry sig om det... Kortare desto mer ligg kanske?

Joker Casino är ett trevligt folk! Min chef säger att det är mitt fel att de inte tycker om oss. Men jag är nästan alltid trevlig när jag spelar där förutom i onsdag då jag var en jävla bitterfitta! Jag sa fitta, pekade finger och tittade på korten när man inte fick. Det tyckte jag var kul. Fast jag blev portad från bordet och fick inte ens kolla när E spelade hahaha... De är nog bara bittra Jocker...  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0